reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Przepraszam, za dluzsza nieobecnosc, ale Rafl wrocil z Warszawy i nagle brakuje mi czasu na wszystko.

Witaj Karolina, fajnie, ze znow piszesz, odrazy watek odzyl i nie nadazam z czytaniem.

Wklejam pare fotek z Soni, jak dorwala sie do prezentu wczoraj. Spotkania z Mikolajem nie mam, bo tylko w przedszkolu miala te przyjemnosc u mnie nikt sie nie przebiera. Zreszta potem mogla by pytac, dlaczego ci Mikolajowie inaczej wygladaja...

Załączniki

• ABCD0007.JPG
    ABCD0007.JPG
    93,2 KB · Wyświetleń: 47
  • ABCD0008.JPG
    ABCD0008.JPG
    77,4 KB · Wyświetleń: 55
:-):-):-)Hej
żyjemy ale ostatnie czasy troche brakuje mi dnia:-D Sara rosnie jak na drozdzach dzis bylismy na szczepionce zniosła dzielnie tylko przy trzecim wkłuciu zapłakała .Waży już 7950g i 70 cm długa .Jest przeciwieństwem Oliwki przesypia mi ładnie noce i mało co płacze:-D Oliwia zaskakuje nas z każdym dniem ,śmiejemy sie że z niej w przyszłości to niezły bajko pisarz będzie ,jestem pozytywnie zaskoczona że mi dużo pomaga przy małej:-D:-D:-D Za tydzien mamy chrzciny tak że jeszcze troche roboty mam w domku :shocked2:

Tyle napłodziłyście ze nie jestem wstanie tego przetrawić:-D ale co i sie udało poczytać to odpisze:tak:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA SOLENIZANTóW - spóźnione ale szczere
karolinna super że śię odezwałaś ,bo znikłaś bez słowa i myśleliśmy że już nie chcesz pisac z nami:szok::-DWSZYSTKIEGO DOBREGO DLA LENKI:-)
ewcik widze wielki szał z naszą klasą ,ja też jestem zalogowana to was odszukam jakoś.

Witam nowe mamusie ;-)

monysia jak malutka ? kolki juz przeszły?

Kurcze juz nie wiem co mam pisać :-D jutro se odezwę i pare fotek wkleję

Moja Maluchna nadal gorączkuje po szczepieniu :-(
Zaczyna się popołudniu, wtedy jest najgorzej,
płakusia, chce się nosić, itd.
Miałam już nie iśćna te urodziny teścia wczoraj
ale stwierdziłam że jak będzie źle to wróce do domu
bo się będe męczyła u kogoś z beksą :-D
No nie było najgorzej, gorzej było w domu :zawstydzona/y:

Mam sterte prasowania i prania zresztą też
a na nic czasu przez to nasze Małe Szczęście

Śpi już prawie 3h no i ja też już się położe
Dobrej Nocki :-D

Hejka!!!

Dawno nie pisałam. Troszke was podczytywałam ale nie miałam potem czasu nic tutaj napisać bo albo było już póżno i spać się chciało albo mały mi przeszkadzał w pisaniu. Teraz niewiem co mam wam napisać:confused::sorry2::confused: Przede wszystkim narazie Karolinna się odezwałaś Czy to tak nagle wyjechaliście że nie miałaś czasu nas tylko jednym słowem zawiadomić że wyjeżdżacie. My tu naprawdę sądziliśmy, że już nas nie lubisz i zniknęłaś z mokatte a tu się okazuje inaczej :tak::-D Wszystkiego naj...naj... dla Lenki :-) spóżnione ale szczere.

Dziękuję wam wszystkim za życzenia urodzinowe :-):-D A widzę, ze Kubusiowa troszkę zdradziła wam co wydarzyło się w dniu moich urodzin....
Otóż w czasi pracy do naszego działu wkroczył posłaniec z pięknymi kwiatami....oczywiście do mnie :-D Był w środku bilecik gdzie była wiadomość dla "Kochanej żony i mamusi od męża i syneczka" Tak bardzo sie wzruszyłam, ze poleciała mi łezka :-):tak: i czułam oczywiście zazdrość dziewczyn :-D:-):-D:-D

Ewcik - pochwal sie kuchnią :tak:

Ja wkleję fotki pokoju jak już całkowicie będzie skończony ;-)

Kamilek rośnie jak na drożdżach, duzo rzeczy rozumie i pokazuje ale jeszcze nie garnie się do mówienia. Po swojemu bardzo dyskutuje a mówi tylko mama, baba

Jestem też zalogowana na nasza-klasa. Może któraś mnie odnajdzie moje dane to Barbara Sadura - Zabrze.

hej hej !!!

a ja w oczekiwaniu na kolęde :baffled: kukam na bb

Liwia na początku jak usłysząla że Mikołaj idzie to pitła zaraz i jak koala wdrapała mi sie po nogach i zawisła na szyi i wyszła z założenia że skoro ona go nie widzi wtulona w moje wlosy to on jej pewnie tez nie zauważy !!! Ale potem daliśmy znak Mikolajowi co by nie rąbał za głośno laską tylko poprzestał na dzwonku i juz było lepiej a jak zobaczyła że faktycznie ma prezent w worku dla niej i to duzy to nawet bez szemrania siadła mu na kolana :sorry2:

Oliwka witaj ponownie po nieobecności !!! widze ze udało Wam sie zorganizowac chrzestnego !!

reklama
hej wieczorkiem zresztą juz ide spać:-D
baśka zaproszenie wysłane:-D
justyna mamy chrzestnego całe szczęście ,bo już się martwiłam;-)heh ja mam 19 kolęde.
Tak jak pisałam lece spać;-)

Do góry