reklama
....ja niestety ostatnio mam problemy z żoladkiem co zjem zaraz boli :-(i nic nie pomaga wiec leze i sie zwijam:-(mam pytanko jak karmie jakie tabletki przeciw bolowe moge brac?tak zeby malemu nie zaszkodzic...
monysia rozumie ze kropelki doszly cale i zdrowe mam nadzieje ze pomoga;-)
Tak kropelki doszły zaraz na 2 dzień
jeszcze raz bardzo dziękuje :-)
Co do tabletek od bólu to ja jestem na świeżo
i wiem że można brać pyralgine i apap też
współczuje bólu, wiem coś o tym bo kilka lat
do tyłu miałam nerwice żołądka, wielokrotnie
leżałam pod kroplówką ........
Dziękuje Kochane za wszystkie gratki :-)
Mała chyba znowu w końcu zasnęła
Kurna nie wyrabiam :-(
a mój ma znowu nockę
Mała chyba znowu w końcu zasnęła
Jednak nie wymiękam i biore ją do siebie spać
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
hej babeczki
Do moich dziewczynek dzisiaj chrzesni mają przyjechać
a ja teraz martwie sie o mojego m bo ma wyłączony tel
od wczoraj rano nonstopo pracuje,w nocy podjechał porobic sobie opisy itp do pracy i o 3 pojechał dalej a teraz ma wyłączony tel
boje sie
Do moich dziewczynek dzisiaj chrzesni mają przyjechać
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Karolinko cudniaste foteczki! Slicznie wyglądasz! tutaj link do bluzki SUPER ELEGANCKA SWAROVSKI ROZ. XL! MEGA JAKOŚĆ!! (278104694) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj do kucyka pony MY LITTLE PONY KUCYK INTERAKTYWNY GWIAZDECZKA HIT! (278263898) - Aukcje internetowe Allegro
Justynko ciesze sie ze sie odezwałaś :-) Moje dostaną kucyki pod choinke dopiero :-) Ciesze sie ze udało mi sie je oddac i tak mi sie zwruci 100 zł jak nawet podjade do makro ;-)
Monysia dasz rade ze wszystkim! Kazda z nas to miała i zobacz jakie smyki nam wyrosły ;-)
a tutaj do kucyka pony MY LITTLE PONY KUCYK INTERAKTYWNY GWIAZDECZKA HIT! (278263898) - Aukcje internetowe Allegro
Justynko ciesze sie ze sie odezwałaś :-) Moje dostaną kucyki pod choinke dopiero :-) Ciesze sie ze udało mi sie je oddac i tak mi sie zwruci 100 zł jak nawet podjade do makro ;-)
Monysia dasz rade ze wszystkim! Kazda z nas to miała i zobacz jakie smyki nam wyrosły ;-)
Hej !!!
Dopiero wstałam
Mila na szczęście cały czas była senna więc
w nocy nie było problemów na szczęście
Ale jak przyszedł mąż i chciałam ją przenieść
do siebie to nie nie zgodziła więc mąż się wyprowadził
i tym sposobem my Kobiety się wyspałyśmy
a nasz facet jeszcze kima
Dziś idziemy na urodziny teścia
można powiedzieć że urodzino- imieniny
bo jego kiedyśne imie to też Mikołaj
Dopiero wstałam
Mila na szczęście cały czas była senna więc
w nocy nie było problemów na szczęście
Ale jak przyszedł mąż i chciałam ją przenieść
do siebie to nie nie zgodziła więc mąż się wyprowadził
i tym sposobem my Kobiety się wyspałyśmy
a nasz facet jeszcze kima
Dziś idziemy na urodziny teścia
można powiedzieć że urodzino- imieniny
bo jego kiedyśne imie to też Mikołaj
justyna
Fanka BB :)
hej hej !!!!
my robimy porządki itp na przybycie gościa wieczorem !!! Liwia z przejęcia padła juz i śpi !!!
Czarnula i co dalej sie Radek nie odzywa ??? No niezła ta bluzeczka, nononoon !!! Szkoda że mi takie nie pasują !!!
nic ide dokończyć obiadek !! swoją drogą to ostatnio wszystko maszczę w kuchni nie wiem czemu nic mi nie wychodzi
my robimy porządki itp na przybycie gościa wieczorem !!! Liwia z przejęcia padła juz i śpi !!!
Czarnula i co dalej sie Radek nie odzywa ??? No niezła ta bluzeczka, nononoon !!! Szkoda że mi takie nie pasują !!!
nic ide dokończyć obiadek !! swoją drogą to ostatnio wszystko maszczę w kuchni nie wiem czemu nic mi nie wychodzi
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Monysia hihihi my kobietki tez sie wysypiamy same a nasz mężczyzna obok w pokoiku ;-)
Justyś u nas dzisiaj również był mikołaj ;-) Wikusia sie przywitała i rozmawiała :-) a Emilka uciekała a jak wziełam ją na ręce to tylko rączke wyciągła by prezent dał hihihihi ;-) A Radzio się znalazł ;-) Miał telefon rozładowany :-)
Justyś u nas dzisiaj również był mikołaj ;-) Wikusia sie przywitała i rozmawiała :-) a Emilka uciekała a jak wziełam ją na ręce to tylko rączke wyciągła by prezent dał hihihihi ;-) A Radzio się znalazł ;-) Miał telefon rozładowany :-)
justyna
Fanka BB :)
o matko jak mnie dzis moje dziecko wnerwia jest nie do zniesienia aż sie ze złości popłakałam I ma głęboko gdzieś to że jak bedzie niegrzeczna to Mikolaj nie da prezentu tylko ruzgę ! Powiedziała że prezentu "nie ście" i rozwaliła kolejną skrzynke zabawek którą przed chwilą posprzątałam Najchętniej ten bajzel bym zostawiła i jakby przyszedł Mikołaj to by miała ale teściowa chyba by zamarła że kogos wpuściłam w taki bajzel
A wogóle jestem cała w nerwie dziś i może to ja przesadzam :-( mam jakiś podły dzień i wkurza mnie jeszcze to że teściowa sie zabrała a ja muszę telefony do niej z życzeniami odbierać i tak co chwila
własnie przed chwila Paweł wrócił a ten bąk mały stwierdził, że jest nie dobra dla mamy i nie pomaga i sie śmieje
A wogóle jestem cała w nerwie dziś i może to ja przesadzam :-( mam jakiś podły dzień i wkurza mnie jeszcze to że teściowa sie zabrała a ja muszę telefony do niej z życzeniami odbierać i tak co chwila
własnie przed chwila Paweł wrócił a ten bąk mały stwierdził, że jest nie dobra dla mamy i nie pomaga i sie śmieje
reklama
.Witanko.
.Właśnie siedzę przed kompem a u boku mam bombonierkę od Mikołaja;-).
.Koniecznie wklejcie zdjęcia z wizyt Mikołaja.
.czarnulka no i super że Radzio się znalazł.Bluzeczka o-ja-cię-kręcę niezła. Kucyki Pony też fajniaste choć z innej kategorii;-).
.monysia ale z ciebie śpioch;-).
.justa no to mnie pocieszyłaś bo Lena też ma czasem takie dziwne zachowanie i się martwiłam,widzę że nie mam czym;-).Gotowanie nie wychodzi? może w ciąży jesteś;-).
.Już mi niedobrze po tych czekoladkach...ale jeszcze tylko jedną... .
.Ściskam.
.Właśnie siedzę przed kompem a u boku mam bombonierkę od Mikołaja;-).
.Koniecznie wklejcie zdjęcia z wizyt Mikołaja.
.czarnulka no i super że Radzio się znalazł.Bluzeczka o-ja-cię-kręcę niezła. Kucyki Pony też fajniaste choć z innej kategorii;-).
.monysia ale z ciebie śpioch;-).
.justa no to mnie pocieszyłaś bo Lena też ma czasem takie dziwne zachowanie i się martwiłam,widzę że nie mam czym;-).Gotowanie nie wychodzi? może w ciąży jesteś;-).
.Już mi niedobrze po tych czekoladkach...ale jeszcze tylko jedną... .
.Ściskam.
Podziel się: