reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
....ja niestety ostatnio mam problemy z żoladkiem co zjem zaraz boli :-(i nic nie pomaga wiec leze i sie zwijam:-(mam pytanko jak karmie jakie tabletki przeciw bolowe moge brac?tak zeby malemu nie zaszkodzic...
monysia rozumie ze kropelki doszly cale i zdrowe mam nadzieje ze pomoga;-)

Tak kropelki doszły zaraz na 2 dzień :tak:
jeszcze raz bardzo dziękuje :-)
Co do tabletek od bólu to ja jestem na świeżo
i wiem że można brać pyralgine i apap też
współczuje bólu, wiem coś o tym bo kilka lat
do tyłu miałam nerwice żołądka, wielokrotnie
leżałam pod kroplówką ........

Dziękuje Kochane za wszystkie gratki :tak::-)
Mała chyba znowu w końcu zasnęła
Kurna nie wyrabiam :-(
a mój ma znowu nockę :zawstydzona/y:

hej babeczki
icon_lol.gif

Do moich dziewczynek dzisiaj chrzesni mają przyjechać
icon_smile.gif
a ja teraz martwie sie o mojego m bo ma wyłączony tel
icon_sad.gif
od wczoraj rano nonstopo pracuje,w nocy podjechał porobic sobie opisy itp do pracy i o 3 pojechał dalej a teraz ma wyłączony tel
icon_cry.gif
boje sie
icon_sad.gif

Karolinko cudniaste foteczki! Slicznie wyglądasz! tutaj link do bluzki SUPER ELEGANCKA SWAROVSKI ROZ. XL! MEGA JAKOŚĆ!! (278104694) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj do kucyka pony MY LITTLE PONY KUCYK INTERAKTYWNY GWIAZDECZKA HIT! (278263898) - Aukcje internetowe Allegro

Justynko ciesze sie ze sie odezwałaś :-) Moje dostaną kucyki pod choinke dopiero :-) Ciesze sie ze udało mi sie je oddac i tak mi sie zwruci 100 zł jak nawet podjade do makro ;-)

Monysia dasz rade ze wszystkim! Kazda z nas to miała i zobacz jakie smyki nam wyrosły ;-)

Hej !!!

Dopiero wstałam :laugh2::-p
Mila na szczęście cały czas była senna więc
w nocy nie było problemów :blink: na szczęście :tak:
Ale jak przyszedł mąż i chciałam ją przenieść
do siebie to nie nie zgodziła :dry: więc mąż się wyprowadził :cool2:
i tym sposobem my Kobiety się wyspałyśmy
a nasz facet jeszcze kima :-D

Dziś idziemy na urodziny teścia
można powiedzieć że urodzino- imieniny
bo jego kiedyśne imie to też Mikołaj :biggrin2:

hej hej !!!!

my robimy porządki itp na przybycie gościa wieczorem !!! Liwia z przejęcia padła juz i śpi !!!

Czarnula i co dalej sie Radek nie odzywa ??? No niezła ta bluzeczka, nononoon !!! Szkoda że mi takie nie pasują !!!

nic ide dokończyć obiadek !! swoją drogą to ostatnio wszystko maszczę w kuchni :dry: nie wiem czemu nic mi nie wychodzi :eek:

Monysia hihihi my kobietki tez sie wysypiamy same a nasz mężczyzna obok w pokoiku ;-)

Justyś u nas dzisiaj również był mikołaj ;-) Wikusia sie przywitała i rozmawiała :-) a Emilka uciekała a jak wziełam ją na ręce to tylko rączke wyciągła by prezent dał hihihihi ;-) A Radzio się znalazł ;-) Miał telefon rozładowany :-)

o matko jak mnie dzis moje dziecko wnerwia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest nie do zniesienia aż sie ze złości popłakałam :sorry2: I ma głęboko gdzieś to że jak bedzie niegrzeczna to Mikolaj nie da prezentu tylko ruzgę ! Powiedziała że prezentu "nie ście" i rozwaliła kolejną skrzynke zabawek którą przed chwilą posprzątałam :dry: Najchętniej ten bajzel bym zostawiła i jakby przyszedł Mikołaj to by miała :zawstydzona/y: ale teściowa chyba by zamarła że kogos wpuściłam w taki bajzel :eek:
A wogóle jestem cała w nerwie dziś i może to ja przesadzam :-( mam jakiś podły dzień i wkurza mnie jeszcze to że teściowa sie zabrała a ja muszę telefony do niej z życzeniami odbierać i tak co chwila :wściekła/y:

własnie przed chwila Paweł wrócił a ten bąk mały stwierdził, że jest nie dobra dla mamy i nie pomaga i sie śmieje :cool2:

reklama
.Witanko.

.Właśnie siedzę przed kompem a u boku mam bombonierkę od Mikołaja:zawstydzona/y:;-).

.Koniecznie wklejcie zdjęcia z wizyt Mikołaja:tak:.

.czarnulka no i super że Radzio się znalazł:cool2:.Bluzeczka o-ja-cię-kręcę :eek::-D niezła:tak:. Kucyki Pony też fajniaste choć z innej kategorii;-).

.monysia ale z ciebie śpioch:shocked2:;-).

.justa no to mnie pocieszyłaś bo Lena też ma czasem takie dziwne zachowanie i się martwiłam,widzę że nie mam czym;-).Gotowanie nie wychodzi?:dry: może w ciąży jesteś;-).

.Już mi niedobrze po tych czekoladkach...ale jeszcze tylko jedną...:-p .

.Ściskam.

Do góry