reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
....ja niestety ostatnio mam problemy z żoladkiem co zjem zaraz boli :-(i nic nie pomaga wiec leze i sie zwijam:-(mam pytanko jak karmie jakie tabletki przeciw bolowe moge brac?tak zeby malemu nie zaszkodzic...
monysia rozumie ze kropelki doszly cale i zdrowe mam nadzieje ze pomoga;-)

Tak kropelki doszły zaraz na 2 dzień :tak:
jeszcze raz bardzo dziękuje :-)
Co do tabletek od bólu to ja jestem na świeżo
i wiem że można brać pyralgine i apap też
współczuje bólu, wiem coś o tym bo kilka lat
do tyłu miałam nerwice żołądka, wielokrotnie
leżałam pod kroplówką ........

Dziękuje Kochane za wszystkie gratki :tak::-)
Mała chyba znowu w końcu zasnęła
Kurna nie wyrabiam :-(
a mój ma znowu nockę :zawstydzona/y:

hej babeczki
icon_lol.gif

Do moich dziewczynek dzisiaj chrzesni mają przyjechać
icon_smile.gif
a ja teraz martwie sie o mojego m bo ma wyłączony tel
icon_sad.gif
od wczoraj rano nonstopo pracuje,w nocy podjechał porobic sobie opisy itp do pracy i o 3 pojechał dalej a teraz ma wyłączony tel
icon_cry.gif
boje sie
icon_sad.gif

Karolinko cudniaste foteczki! Slicznie wyglądasz! tutaj link do bluzki SUPER ELEGANCKA SWAROVSKI ROZ. XL! MEGA JAKOŚĆ!! (278104694) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj do kucyka pony MY LITTLE PONY KUCYK INTERAKTYWNY GWIAZDECZKA HIT! (278263898) - Aukcje internetowe Allegro

Justynko ciesze sie ze sie odezwałaś :-) Moje dostaną kucyki pod choinke dopiero :-) Ciesze sie ze udało mi sie je oddac i tak mi sie zwruci 100 zł jak nawet podjade do makro ;-)

Monysia dasz rade ze wszystkim! Kazda z nas to miała i zobacz jakie smyki nam wyrosły ;-)

Hej !!!

Dopiero wstałam :laugh2::-p
Mila na szczęście cały czas była senna więc
w nocy nie było problemów :blink: na szczęście :tak:
Ale jak przyszedł mąż i chciałam ją przenieść
do siebie to nie nie zgodziła :dry: więc mąż się wyprowadził :cool2:
i tym sposobem my Kobiety się wyspałyśmy
a nasz facet jeszcze kima :-D

Dziś idziemy na urodziny teścia
można powiedzieć że urodzino- imieniny
bo jego kiedyśne imie to też Mikołaj :biggrin2:

hej hej !!!!

my robimy porządki itp na przybycie gościa wieczorem !!! Liwia z przejęcia padła juz i śpi !!!

Czarnula i co dalej sie Radek nie odzywa ??? No niezła ta bluzeczka, nononoon !!! Szkoda że mi takie nie pasują !!!

nic ide dokończyć obiadek !! swoją drogą to ostatnio wszystko maszczę w kuchni :dry: nie wiem czemu nic mi nie wychodzi :eek:

Monysia hihihi my kobietki tez sie wysypiamy same a nasz mężczyzna obok w pokoiku ;-)

Justyś u nas dzisiaj również był mikołaj ;-) Wikusia sie przywitała i rozmawiała :-) a Emilka uciekała a jak wziełam ją na ręce to tylko rączke wyciągła by prezent dał hihihihi ;-) A Radzio się znalazł ;-) Miał telefon rozładowany :-)

o matko jak mnie dzis moje dziecko wnerwia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jest nie do zniesienia aż sie ze złości popłakałam :sorry2: I ma głęboko gdzieś to że jak bedzie niegrzeczna to Mikolaj nie da prezentu tylko ruzgę ! Powiedziała że prezentu "nie ście" i rozwaliła kolejną skrzynke zabawek którą przed chwilą posprzątałam :dry: Najchętniej ten bajzel bym zostawiła i jakby przyszedł Mikołaj to by miała :zawstydzona/y: ale teściowa chyba by zamarła że kogos wpuściłam w taki bajzel :eek:
A wogóle jestem cała w nerwie dziś i może to ja przesadzam :-( mam jakiś podły dzień i wkurza mnie jeszcze to że teściowa sie zabrała a ja muszę telefony do niej z życzeniami odbierać i tak co chwila :wściekła/y:

własnie przed chwila Paweł wrócił a ten bąk mały stwierdził, że jest nie dobra dla mamy i nie pomaga i sie śmieje :cool2:

reklama
.Witanko.

.Właśnie siedzę przed kompem a u boku mam bombonierkę od Mikołaja:zawstydzona/y:;-).

.Koniecznie wklejcie zdjęcia z wizyt Mikołaja:tak:.

.czarnulka no i super że Radzio się znalazł:cool2:.Bluzeczka o-ja-cię-kręcę :eek::-D niezła:tak:. Kucyki Pony też fajniaste choć z innej kategorii;-).

.monysia ale z ciebie śpioch:shocked2:;-).

.justa no to mnie pocieszyłaś bo Lena też ma czasem takie dziwne zachowanie i się martwiłam,widzę że nie mam czym;-).Gotowanie nie wychodzi?:dry: może w ciąży jesteś;-).

.Już mi niedobrze po tych czekoladkach...ale jeszcze tylko jedną...:-p .

.Ściskam.

Do góry