reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MAm nadzieje że dzieciaki się ucieszą
001.gif

Napewno bardzo się ucieszą :tak::tak::tak:
Masz wielkie serce ;-)

A mój Dziabąg to normalnie szokuje z dnia na dzien swoimi nowymi spostrzeżeniami, typu: Po wyjściu dziadka z toalety.: " a wytarłeś siusiaka" higiena ponad wszystko!!!hehehehe:-D:-D:szok:,albo z czego jest barszcz: "no oczywiście że z Knorra"

Ha Ha nieźle, już się nie mogę doczekać kiedy moja Księżniczka mnie zaskoczy takimi słówkami :-D

A tymczasem po dzisiejszej szczepionce katastrofa:baffled:
Darła się na cały ośrodek ale potem w domu :szok:
Cały czas ją trzymam na rękach, jak się tylko ruszę
żeby się poprawić to wielki płacz, tak samo jak coś
usłyszy, jakiś szelest, trzask a już wogóle jak ją obróce
a o położeniu nie ma mowy :sorry2::-(
Dałam jej 2h temu 1 ml panadolu i moge powiedzieć
że jest odrobinke lepiej bo zasnęła i ją położyłam
ale już zaczyna marudzić :baffled:

reklama
A i jeszcze jedno:

waga: 4440g a przy porodzie 3010g
wzrost: 57cm a przy porodzie 54cm
obw. główki: 37,5cm a przy porodzie 36cm

Witam

:-D:-D:-DNawet Anula się odzywa z niebywałą częstotliwością...:-D:-D

czepiasz się:rofl2::happy::-pzałożyłam sobie, że urodzinowy wieczór (sama w domu) spędzę w miłym towarzystkie - i udało mi się:happy:
Czyżyś się za mną stęskniła:confused:

monysiu, ale ładnie Ci mała przybiera

A teraz wysłałam męża żeby Młodą ululał i tylko słyszę: "Ania, Aniai ............"
będę dzielna i nie poddam się:sorry2:
Miłego wieczorku, mnie czeka kupa prasowania:sorry2::dry:

A udało mi się kupić prezent dla Młodej od Mikołaja - kwiatki rosnące w wodzie - ciekawe jak tam będzie przebiegać jutrzejsza kąpiel:confused:

Czesc dziewczyny ale sie rozpisalyscie:-D:-Dtroche tego czytania mam....ja niestety ostatnio mam problemy z żoladkiem co zjem zaraz boli :-(i nic nie pomaga wiec leze i sie zwijam:-(mam pytanko jak karmie jakie tabletki przeciw bolowe moge brac?tak zeby malemu nie zaszkodzic...
monysia rozumie ze kropelki doszly cale i zdrowe mam nadzieje ze pomoga;-)
tysia zapraszam na kleszczowke kierunek dawnego peberowu
kaska ciebie rowniez serdecznie witam:tak:piekne widoczki.
Ja tez jestem w naszej klasie:-Dbede was szukala>>>>>

.Hej :happy:.

.Nie macie pojęcia jak tu dziś wieje w tej Szkocji:szok:.Wyjęłam Lenkę z wózka na spacerku to mężuś musiał za nim biec bo zaraz zwiewał:-D.

.czarnulka dzieciaki na pewno sie ucieszą a ty będziesz miała więcej miejsca na nowe zabawki;-).

.
ewcik hehe dziś łażę niewyspana przez tą Naszą Szkołę:-p.Czytałam na forum że była awaria i poznikały wszystkie awatary,więc musisz jeszcze raz swój wkleić,ja twojego nie widzę, ja też muszę sobie wstawić.

.
kaska76 fajne fotki:tak:,co do tego ruchu lewostronnego to w Szkocji jest tak samo,po okołu 2 tyg zaczęłam się przyzwyczajać;-),teraz w Polsce musiałabym się od nowa przyzwyczajać do ruchu prawostronnego;-).Choćby przy przechodzeniu przez jezdnię:-D.

.
monysia gratki że mała ci tak rośnie:cool2:.

.
anian napisz czy się ugięłaś i poszłaś do Patusi?:-p.A prasować osobiście lubię:laugh2: więc życzę przyjemnego prasowanka:laugh2:.A twoja mała nie lubi kąpieli?

.trysia świetne hasełka ma twój Maciuś:rofl2: to z zupą z Knorra ekstra:laugh2:.

.Miłego wieczorku.

hejka

o widze że stronka nasza klasa obezwadnęła kolezankami:-) ja zarejestrowana jestem ale brak czasu na buszowanie, jestem zawalona robotą, może kiedys mi sie uda:confused::tak:

ewcik - no to czekam z niecierplwościa na twoje dzieło zwiazane z kuchnią:tak:

karolka - pytań co do was jest mnóstwo, więc najlepiej pisz isz i pisz twoja dłuuuuuuuga historię:-D:-D a to juz tak na stałe czy wracacie??a chetnie podejme sie wystroju wnętrz twojego mieszkana :tak::tak:ale sie wąteczek ruszył wow ale masz na nas zbawienny wpływ, a może od nastepnej srody czacik???:-p:tak:
A zdjatka świetne Lenka to śliczna dziewczynka, ty tez przeszłaś jakąś zmianę supcio. A masz kontakt z mokkate i mmm???

czarnulka - no brawo m-ce na nowe zabawki przygotowane, ja tez zabieram sie za porządki, tylko chyba spac nie bede:-D:-D

monysia - współczuje:baffled:, ale oby jutro był juz lepszy dzionek dla Was:-)

anian - Wszystkiego najlepszego!!!!! A co to za kwiatki rosnące w wodzie:szok:!!!

trysiu - jestem za spotkankiem:tak::tak: a co do mojej pracy to pierwsza to ZUS /brrrrrr/ a druga to praca-pasja jestem architektem-dekoratorem wnętrz. Współpracuje z salonem płytek i wykonuje dla klientów projekty:-) Bardzo kocham ta druga pracę i mam nadzieje że w przyszłości będę mogła zająć sie w pełni ta pracą. W następnym roku powstanie moja strona internetowa gdzie bedzie mozna zobaczyc moje "dzieła":-)

a teściowa jest w domku, ale czeka ja duzo badań

mykam w kimonka bo na 6 do pracy:wściekła/y:

papapa:rofl2:

reklama
.kubusiowa ty to musisz wcześnie wstawać:baffled:. Chcielibyśmy wrócić do Polski ,wtedy kiedy tylko nasze sprawy w Polsce się poukładają ,mam nadzieje że będzie to przyszły rok.Za komplemenciki dziękujemy z Lenką:-). Mam kontakt z mmm a z mokkatką to już bardzo dawno nie rozmawiałam:dry:. Świetnie że teściowa już w domu.

.czarnulka a możesz podać adres stronki z allegro z tą bluzeczką?bo nie mogę tego odtworzyć.Ten email ze zrobieniem kawału Włochom super:rofl2:.A foty wkleiłam stronkę wcześniej.

.gwioleta:happy:. A gdy karmisz to chyba możesz łykać apap,ale głowy nie dam;-).Życzę ci żeby szybko przeszedł ból brzucha.

.Pozdrowionka.

Do góry