reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ło matko jak Wy tu słodzicie sobie :-D nawet Czarnulce chyba tak słodko po tej czekaoladzie nie było jak po tych komplemetach :-D Ale fakt pozostaje jesteście zarabiste !!!

Ja sie piszę również na nastepne spotkanie, gdziekolwiek :-D ale przynajmniej dzieci sie wybawiły, a Maciuś to już na pewno :laugh2:

Trysia jak to mojemu powiedziałam to aż sie zmieszał :-D i zaraz sie pytał która tak napisała :-) I coś to podjrzane bo jak w niedziele wracaliśmy to sie zastanawiał skąd Ciebie zna :eek: No to jak nas teraz obadałaś to mam nadzieje że na nastepne spotkanie mężuś Twój nie da sie juz prosić :-) I dzieki za tak miłe słowa :tak:

Zdjęcia Czarnula mi wysłała więc juz mam, jak tylko zgram na kompa to wyśle chociaż mam mało !! Jakaś przymulona byłam na tym spotkaniu a potem zła na siebie :crazy:

Justyś, jak chcesz to mam wiecej fotek Twojej pociechy bo jak robiłam Wikuli to i i Liwci strzeliłam parę!!tylko nie mam maila :tak::tak::tak:A Twojego męzula to sama się zastanawiałam skąd znam...hehee :-D:-D:-D gdzie on pracuje co robi???bo może gdzieś go spotkałam, nooo..a Ciebie z resztą też!!noo nie wiem...a gdzie WY mieszkacie??? cholera nie mowie za wiele bo jeszcze coś się wyda i co wtedy!! afera na mamuśkowym forum;-);-);-):-D:-D:-D

Luczynka co jest z Tobą?? masz nową fryze już czy nie????:-):-)
Czarnulka no Tobie to na pewno nie będę się tłumaczyć skąd znam Justysiowego męzula:-p:-p:-p a tak poza tym to piękne zdjęcie w Twoim podpisie, to już tak na stałe???tzn nie mężul tylko fotka ;-);-):-D
Aniu sorki ale wczoraj wieczorem męzul mnie tak zakręcił że zapomniałam o wysłaniu zdjęć do Ciebie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wybacz za momencik się poprawię tylko odnajdę Twojego maila :zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak:
papapa i buziale!!
Makitoza no to powodzenia Ci życze

Witam,

Szkoda, ze nie bylysmy z Sonia...
Sonia katar konczy, a jakies zapalenie ucha se przyplatalo :no::baffled::crazy:

Kote wczoraj trafil do wlasciciela. To kotek sklepowy, a nuer pdany byl dosklepu i latego do poniedzialku kotek bawil sie z Sonia. Teraz ak pusto i spokojni bez malego uwisa...

Pozdrawiam,

No to i ja dotarlam dzis w koncu na BB :-)

A Wy malpice jedne nie macie lepszych tematow ode mnie :wściekła/y::-D:-D:-D:-p Kaca nie leczylam tylko ciezko pracowalam :tak:Ale wczoraj po 4 lampce wina juz odpuscilam bo bylo mi niedobrze :baffled::eek: no i troche krzywy byl swiat :eek::-p:-D:-D

Maile Justyny i Anian juz mam wiec jutro wysle fotki!

Trysiu nie mam nowej fryzury bo nie bylam y fryzjera :no::-D:-D pewnie wywnioskowalas to z mojego opisu ale on tyczy sie czegos innego ;-) a mianowicie tego ze wczoraj obcielam sama Oliwii grzywke:eek::-D:-D:-D i wyglada przekomicznie :-D:-D:-D ale niestety z tym Jej czubem z przodu nie dalo sie nic innego zrobic jak tylko wyrownac i teraz czekac az troche te wloski podrosna ;-):-p:-D
tez mnie ciekawi co Ty masz do meza Justyny :baffled::-D skoro zapewnialas ze kochasz swojego chlopa :-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Czarnulko Ty zarloku!! :wściekła/y:zjadlas cala czekolade i sie nie podzielilas! :no::wściekła/y:;-):-D
Dostalam dzisiaj tego samego SMSa od Monysi ale nei zdazylam go tu napisac bo mnie uprzedzilas ;-)

Sandros skoro kotek byl sklepowy to moze kupcie go Soni ;-)Duzo zdrowka dla Corci! :tak:

reklama
;-)Trysia ty to bęziesz tłumaczyła sie Justynie hahahaha a ona kopniaczki serwuje :eek::-D:-D:-D:-D

luczynka ty wczoraj sama winko to ja dzisiaj czekoladke :tak::-D:-D:-D NAstepnym razem wypijemy winko zajadając czekoladke razem ;-):-D

Sandros napewno Soni teraz przykro ze juz kotka nie ma :-(Musicie kupic jej zwierzaczka :-p;-) Przesyłam dla niuni fluidki zdrowia :tak::-)

Do góry