reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny! Grunt to dobra wazelina :-D:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze troche i bedziemy sie calowaly przez monitor :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Zaraz sie biore za wysylanie fotek. Poki co mam maila Czarnulki i Trysi. Czy ktos jeszcze?

reklama
Czarnulko jak Ty gadasz od rzeczy :-D:-D:-D Gdybys wygladala koszmarnie to moj aparat pewnie by tego nie ujal, zawiesil sie i nie byloby zdjec ;-) Bostwo Ty moje! :rofl2:;-)
No i czekam na fotki od Ciebie bo jakies przeciez zdazylas zrobic zanim faceci poszli po baterie :-p:-D

A o to kilka moich prac :-)

5a398375.jpg

95a26d8c.jpg

No to się rozgadałyśice:-) i posłodziłyście wszem i wobec:-p

Dziękuję za miłe spotkanko:happy::happy::happy:oby częściej, choć może w cichszej atmosferze:laugh2:A ja nie będę słodzić, bo i tak wszystkie wiemy, że tu na bb są super dziewczyny i jeszcze bardziej superaśne szkraby:sorry::eek::happy:

czarnulka, a na tym pierwszym zdjęciu to mała Wiki:confused: A trafiłaś w coś strzelając na tej strzelnicy:-p:confused:

jak będziecie wysyłać zdjęcia to mój mail: aaaann@op.pl

Czarnulko pieknie wygladasz na tej fotce!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

Anian ja wysylalam fotki juz do poludnia i teraz nie moge, a jutro mnei nie ma :baffled: wiec ja wysle Ci moje w srode, moze byc ?;-) no a ja czekam na fotki ktore Ty robilas:tak:

A ja wlasnie siedze i znow pije sama winko smiejac sie do komputera :eek::-D:-D Moj G teraz spi bo idzie do pracy o 24 :-( Wiec nie wiem jak sie skonczy to winkowanie bo nie bedzie kto mi mial zabrac butelki :-p:-D

reklama
luczynko to zdjecie z mojego slubu hihihi 4 lata temu ;-) Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym przyszła do ciebie na lampeczke hahahaha

anian tak to mala wiki :-) miała tam chyba roczek ;-) a na strzelnicy niestety tylko ustrzeliłam tarcze hahaha bo m sie schowal hihihi

Do góry