reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Jak po spotkaniu, dzieciaczki wybawione, rodzice zadowoleni :confused:

Ja dzis jak wracalam z Kosciola, ujzalam kotka z obrozka, poszlam dalej... on za mna... tak do ulicy i chcial dalej... Przygarnelam go. Na obrozy ma numer telefonu, ale jak dzwonie, nikt nie odbiera, wyslalam sms i od 14:00 nikt sie nie odzywa :confused:
Tak wiec obecnie mamy kolejnego zwierzaczka... :blink::baffled::happy2::szok:
Sonia zachwycona, w koncu ma sie z kim bawic, bo pisaki raczej jej unikaly, a kociak sam ja zaczepia :-)

Załączniki

• DSC00107.JPG
    DSC00107.JPG
    112,1 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC00101.JPG
    DSC00101.JPG
    237,6 KB · Wyświetleń: 28
A ja byłam wczoraj z moim m na strzelnicy
icon_smile.gif
Bylismy na spotkaniu bractwa-suzuki
icon_biggrin.gif
Puźniej jeszcze knajpka... i było suuuuper!
icon_wink.gif

A to ja
icon_razz.gif

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 64KB).
eacdcb17.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 57KB).
a5e59686.jpg

No i po spotkanku... Ciesze sie ze WAS poznalam Kobitki :-)
Czekam na fotki z Waszych aparatow-moj mail luczynka@poczta.onet.pl

Czarnulko do twarzy Ci z tym gnatem ;-):-D

Sandros to poki co macie kotka :happy: Ale skoro mial na obrozce numer tel i wyslalas im SMSa to zapewne odezwa sie do Was:tak:

A ja w czasie naszego spotkanka dzisiaj dostalam SMSa od MONYSI:

"Hej! My wyjdziemy we wtorek. Ja dostaje tabletki krwiotworcze bo slabe wyniki. Zaslablam w 1 dobie po porodzie ale juz wszystko gra. Malutka ma krwiaka na glowce ktory powstal przy porodzie ale mowia ze to nic groznego-wchlonie sie. Jestem wiecznie zmeczona ale szczesliwa. Pozdrawiam :)"

Monysiu moja Oliwka tez miala krwiaka na glowce poniewaz byly duze problemy z Jej wydostaniem sie ze mnie ;-) ale wszystko sie ladnie wchlonelo:tak::-) Bedzie dobrze :happy:

Ja juz spadam-slodkich snow :-)

hej !!!!!

mnie dalej głowa napinkala i gdyby nie to że od rana to bm pomyślała że od tych wrzasków w figloraju :-D

Na spotkanku było super, za bardzo nie pogadałyśmy bo bylo głośno i ciężko było okiełznać wszystkie dzieciaki w jednm miejscu :laugh2:

Cieszę sie że poznałam Tryśkę i Luczynke i Luczynkowego męża no i oczywiście Anian !

łoł Czarnulka jak kadr z filmu Aniołki Charliego :-D:-D:-D Aż Paweł podszdł zobaczyć :-D !!
A swoją droga pamięć straciłaś po drodze że ani słowem nie napisałas o spotkaniu !!!??? :-p

Sandros byle szybko sie znajdzie własciciel bo potem Sonia nie bedzie chciała go oddać jeszcze :happy2:

reklama
Witajcie babole wredne! hahahaha

oczywiście Justyna musiała sie przyczepic :-D Norma!:-D

Nie napisałam o spotkaniu bo juz nie miałam siły :baffled: byłam tak padnieta ze szkoda gadać :confused2:

Na spotkaniu bawiłam sie suuuuper! To ze chłopaki wyszli owszem troszke mnie :wściekła/y: no ale moze to i lepiej jak by mieli siedziec i marudzic za uchem ze ich nie pusciłysmy :wściekła/y::-DCiesze sie baaardzo ze was poznałam (Trysiu,luczynki i anian) Wyglądacie rewelacyjnie! (ja sie powinnam schowac przy was! :baffled:) I Jestescie naprawde zajebiste babeczki :-D:-D:-D Miło i na luzie sie rozmawiało! Bez żadnych ściemniań :tak::-D i tak trzymać :-p

Kaska nie przesadzaj :-D do laski to mi jeszcze z 15 kg brakuje :-p:-D:tak:;-)a co tam u ciebie kochana? jak przystojniaczek malutki?

Justyna masz kopniaka! Teraz ci nie podaruje :-D Ty czepliwy babolu hahaha :-D a ja to jestem aniołek Charliego :tak: nie wiedziałas?!:-D:-D:-D;-)

luczynka baaaardzo tobie i twojemu m dziekujemy za wyprowadzenie na naszą trase :tak::-) wczesniej moj Radziop sie zapatrzył i prawie byśmy zbłądzili hahaha ale na szczęście zaczekaliscie na poboczu :-D;-)

Trysiu ty to fajna babka ,jestes :tak:a twój synuś to taki fajny chłopak ze głowa boli :-D wydadany,usmiechniety...poprostu super!

anian a ty kobieto tak uciekłas ze nawet nie wiedziałam kiedy :szok: i sie nie pozegnałysmy :tak:nununu :-D;-)

sandros a tak jak Justyna napisała niunia sie przyzwyczai do kotka i oddac go nie będzie chciała ;-) śliczna jest kicia! :-)

Monysia juz sie was tu doczekac nie mozemy!!! Czekamy z nierpliwoscią!!!

a teraz spadam bo cos mnie głowa peka buuu......

Do góry