reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
;-)MOnysia Monysia kiedy Ty sie rozdwoisz??? a te bóle po wewnętrzej stronie ud to normalka bo zaczynasz sie " rozchodzić" na boki;-)
Ciekawe kiedy sie dowiemy że juz maleńka jest z Wami...
Luczynka, a Ty co to za wypade miałas, nawet nie pochwaliłaś mi się na gg...
Justynka o co chodziło z tym striptisem??? kurcze chyba ktoś nade mną miał jakiś opis dizwny, tak??:szok::szok::-D:-D
makitoza ale Ci fajnie że byliscie w góreczkach, ja powiedziałam że jak w ten weekend będzie ładnie to nie odpuszczę mojemu Mężulowi gór i pojedziemy chocby w beskidy, ale zakopane tez miałam obiecane latem tego roku bo na wiosne sie nie wyrobił
Czarnulka, myslimy myslimy o Tobie, a co takiego papirkowego Cie zasypuje????czyzbyś zajmowała sie jakąs księgowością ??:-p
Diablica ale Ty sie rozpisałaś że normalnie brakuje mi czasu na odczytanie Twojego posta:-D:-D
A ja dzisiaj miałam takiego powera ze pomyłam okna,pranie zrobiłamm, odkurzyłam,rozliczenie do ZUS-u, ugotowałam obiadek dwudaniowy czego nigdy nie robię,hahahaa ale sie pochwaliłam coo??ale osiągi normalnie szok!!
aaa i słucham sobie przecudnej muzyki Kitaro, nie wiem czy ktoras z Was lubi, zna...ale jak kocham tą muzę, przenosze sie wtedy w inny świat, widzę wtedy góry otulone we mgle, która opadając, pokazuje nam cuda tego świata, widzę wtedy rosę na trawie polany w środku lasu połyskującej o wschodzie słońca ....ale się rozmarzyłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Makitoza ale mnie nakręciłaą, jednak Zakopiec odwiedzimy, lubie tam jechac jesienią, kolorowo, czerwone wierchy nabierają wtedy prawdziwego uroku...zjeść bunca...napić się grzańca...i spokój w porównaniu z sezonem...Kocham Tatry, kiedyś co roku tam jeździłam i łaziłam po Orlej Perci...kurcze tęskno mi za tymi góreczkami..
Pappapapa Kochane i do zoba
P.S. :confused::confused::confused::confused::confused:A co z spotkaniem ???????????:confused::confused::confused::confused:

reklama
witam !!!!!

przede wszystkim moc całusów i wszystkiego najpiękniejszego dla Sonii !!!
Zobacz załącznik 56235

najlepsze życzenia również dla świętujących wczoraj !! dużo wytrwałości !!

A Liwia wczoraj miała też małe święto - imieninki :-D

Widzę że Monysia jeszcze w dwupaku, a jak poczytałam o tych bólach i biegunce to juz myślałam że pod koniec będe czytac niusa !! Trzymaj sie dzielnie !! Na pewno źle tam jej nie jest !! A kącik maluch juz gotowy i wózek juz masz ??

Witam nową mame !!!!!

Czarnulka pisaj czasem a nie zakop sie na amen w tych papierach !!!
postaraj sie juz nie zadręczać tą szczepionką !! tak jak juz Ci pisałam nawet po szczepionce bez zarzutów moga wystąpić skutki uboczne !! całuski !!

Luczynka ojojojojoj toś zafundowała zjazd Oliwce ;-) szkoda tylko że kosztem takim !! zdrówka

dzis byłam na bilansie dwulatka i Liwia ma 93 cm i 15 kg! Jak to pani dr powiedziałą mamy pokaźne dzieciątko !! :-D

wczoraj trochę na zakupkach byliśmy i pogonić gołębie w Rybniku !!!

i pytanie za 100pnkt :

kto jest chętny na figloraj 21-go w niedziele w Rybniku (koło Plazy) ????

hello:-)

Wszystkiego najlepszego dla Soni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla wszystkich nauczycieli równiez duzo duzo usmiechu i cierpliwości !!!!!!!!!!!

justyna - no kurcze dzisiaj potwierdziłam spotkanie z moją koleżanka więc ja odpadam:-( nic nie pisałyście o spotkanku więc stwierdziłam że fisako:-(

a moze dziewczyny odnowić nasz środowy wiecz.ór pogawędek na czaciku:-p

bo cosik ten wateczek umiera:szok: ?????

ja dzisja padam na pyszczek , Kubus własnie pomału usypia albo i nie bo własnie słyszę jak sie swiatłem bawi, wiec zmykam go uspokoić:-D:-D

papa wpdne jutro zobacze ile naklikało kobitek

Justyna wszystko dla małej gotowe :tak::tak::tak:
łóżeczko złożą chłopy jak będe w szpitalu
a wózeczka mi jedynie brakuje
rozglądamy się od bardzo dawna
ale jakoś wybrzydzam chyba za bardzo :-p:dry:

Witam,

W imieniu Soni bardzo dziekuje za zyczenia.

Trysia ja taki Power mialam w piatek, ale ja musialam ostro zabrac sie za sprzatanie, bo w sobote byli goscie, a w srod nich 9 miesieczny Maciek, ktory wszystkie katy musial odwiedzic...

Justyna my niedziele mamy wolna, wiec na zabawe sie piszemy

Monysia wybrzydzaj, wozek, to bardzo "ciezki" zakup...

Ja teraz szybko zrobic jakis obiad, by w koncu Rafal cos zjadl... Jak mu sie nie zrobi, to sam sie nie ruszy :confused::dry: Wiec uciekam bo za niedlugo do pracy

Milego dnia

hejjjjjj !!!!

ja dzis po 7 w pracy :szok: :-D postraszyło mnie :sorry:

teraz mam chwilkę to piszę !!!!!

Trysia hahahahahaha :-D

Sandros super :-) to juz jesteśmy dwie !! kto jeszcze ???

Kubusiowa przeciez było pisane o spotkaniu :wściekła/y: !!! z koleżnką mozna zawsze sie spotkać a wiesz że z naszą organizacją kiepsko !! na pewno coś wymyślisz !! trochę powinno Ci być żal bo to Rybnik !!

Monysia a o jakim wóziu myślisz ??!! trój czy czterokołowcu ?? ja sie tak wypytuje bo mam jakies skrzywienie na punkcie wózków i nawet teraz jak Liwia prawie w ogóle nie korzysta z niego to zwracam uwagę na pojzady inncy dzieci albo czytam o różnych modelach - tak przyszłościowo :-D

Mokatka i Karola gdzie Wy ???? brakuje tu Was !!!!! Baśka i Anian tez coś sporadycznie tu kukają ale przynjamniej coś a te w/wypisane panie to już w kulki lecą !!!

hej :-)

Trysiu robota papierkowa bo mamy własną działalność i papierków jest ;-) (jak ja tego nie lubie ;-))

Justyna jak takaś mądra to sama zadzwoń do moje Radka i go namów hihi Tobie nie odmówi :-D bo żonce to łatwo powiedzieć nie ;-)

Sandros Ja również składam życzonka dla niuni spuźnione ale szczere z serca!

reklama
Do góry