reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!!!

o witaj Oliwka a juz sie zastanawiałam czy Sara z Olisią tak dają czadu czy co że nie masz czasu na bb !! :-D Pochwal sie Twoimi lalami !!! A Ty nie masz ochotę w niedziele na figloraj z Oliwką a Sarę moze pod opieką kogoś zostawić ??

Monysia korzystaj i upajaj się ostatnimi dniami ciszy w nocy i chwilami wytchnienia bo za niedługo będzie kiepsko !! A jesteś nastawiona na karmienie piersią ??

No to co kochane na spotkanie piszą sie jak narazie
Czarnulka
Sandros
i ja :-D
Luczynka, Trysia, Ewcik ????

reklama
I kto pierwszy ??? :-D

Kurna Kobitki w nocy budziły mnie silne bóle
co pół godziny a teraz wszystko przechodzi
bo są już mniej wyraźne :-:)wściekła/y:
wyszykowałam małża do pracki i chyba
się jeszcze kimne :-p

Justyna co do wózka to napewno nie chcę
na 3 kółkach, nie podobają mi się
i słyszałam że są bardzo wywrotne
No i nie mam zamiary wydać fortuny na wózek
Zamierzam przeznaczyć na niego 1000zł
nie mam zamiary wydawać więcej :no:
A jeśli chodzi o karmienie piersią to jeśli
będzie mi to dane to jak najbardzej
chcę karmić jeśli o to chodzi
nie wiem jak długo ale myśle że
przynajmniej do pół roku
co o tym myślicie ??? :confused:

Oliwka ja też mam nadzieję że m
ominie mnie wywoływanie :tak:
ciekawe co myśli o tym moja królewna :-D

Hello

Monysia witaj ty rany ptaszku-KObieto wypoczywaj ile sie da.
Ja miałam wywoływany poród i nie wspominam go najlepiej.
Zwróc uwage jesli chodiz o wózek by był lekki bo czsasmi wygląd to nie wszystko.

Co do spotkanka to mnie nie bedzie:-((((.

Oliwka witaj wklej fotki swoich księżniczek.

Zaraz postaram sie wkleić fotkę

Halllooooooo;-);-);-);-);-);-)

fifikey0.jpg

Pranie powieszone, po sniadanku a moja mycha dalej śpi...chyba ma to po tatusiu.
Zazwyczaj kładę go spać około 22 i śpi do 9,30.

Teraz czas mna kawusie a potem ubieranko i do pracy..pogoda niezaciekawa:-:)-(

Hej

No i co???? Tak wszystkie chciałyśmy spotkania a teraz żadna sie nie kwapi na nie przyjść???!!!! bbbbbbuuuuuuuuuuu....

Monysia ja tez planowałam karmić do 6 m-cy ale niestety mój pokarm był do niczego i przy obu córeczkach dane mi biło karmienie tylko do 2 m-cy :-(

Evcik fajna foteczka :-) Moje panny też tak robią halo,halo... ;-)

Sandros szkoda ze ciebie tak mało jest na forum :-( Ale ważne też że pamiętasz o nas ;-)

mmm gdzie sie kochaniutka chowasz? Pokaż się ;-)

oliwka no to ładnie cie skrobnoł kompik :baffled:

hej !!!!!

Monysia 1000zł to juz fajniutki wózek można kupić, a z dobrych rad to jeszcze zeby dobrze sie prowadził !! Co do karmienia piersią to pamiętaj ZARAZ po porodzie musisz ją przystawić i będzie ok !! Trzymam kciuki !!!

Ale mnie wkurzyłyście z tym spotkaniem !!!! wszystkie mądre a jak coś do czego przyjdzie to nagle nie możecie !!! nic juz więcej nie napisze na ten temat !!

Witam Dziewczyny!

Ja ostatnio nie mialam czasu na kompa, BB i wogole na cokolwiek :baffled: Jestem caly czas jakas taka zabiegana a przeciez nie pracuje zawodowo. Choc fakt ze ostatanio przymus zrobienia wiekszych zakupow jesienno-zimowych dla Oliwki i dla nas, sprzatanie no i to co najwazniejsze-korepetycje przytlacza mnie okropnie :-( Latam jak glupia ale taki juz urok doroslego zycia, liczy sie kazdy grosz;-):tak:Na szczescie dzis mam juz tylko jedna lekcje i to u mnie w domku wiec nigdzie sie nie ruszam, a jutro FREI!!! i wybywam na 17sta na kawka z kumpelami z liceum :happy2::cool2: Ah, jak sie ciesze :tak::biggrin2: Inka (moja najlepsza psiapsiolka z liceum) jest na tydzien w Polsce bo obecnie mieszka w Irlandii i juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze :biggrin2:

A co do spotkanka to napiszcie kiedy dokladnie mialoby sie odbyc-dzien i godzinka. Bo jakas taka zakrecona jestem :baffled:

reklama
Och Kobitki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale jestem smutna :-:)-:)-(

W nocy miałam skurcze co pół godziny
potem nic tak jak napisałam
a rano jak juz walnęłam posta
i się położyłam to były co 12 min
niestety teraz zamiast być cczęściej
to znowu minęło
Co jest grane ???
Mała się nie umie zdecydować ???

Dziś wizyta u doktorka :biggrin2: