reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!!!

o witaj Oliwka a juz sie zastanawiałam czy Sara z Olisią tak dają czadu czy co że nie masz czasu na bb !! :-D Pochwal sie Twoimi lalami !!! A Ty nie masz ochotę w niedziele na figloraj z Oliwką a Sarę moze pod opieką kogoś zostawić ??

Monysia korzystaj i upajaj się ostatnimi dniami ciszy w nocy i chwilami wytchnienia bo za niedługo będzie kiepsko !! A jesteś nastawiona na karmienie piersią ??

No to co kochane na spotkanie piszą sie jak narazie
Czarnulka
Sandros
i ja :-D
Luczynka, Trysia, Ewcik ????

reklama
I kto pierwszy ??? :-D

Kurna Kobitki w nocy budziły mnie silne bóle
co pół godziny a teraz wszystko przechodzi
bo są już mniej wyraźne :-:)wściekła/y:
wyszykowałam małża do pracki i chyba
się jeszcze kimne :-p

Justyna co do wózka to napewno nie chcę
na 3 kółkach, nie podobają mi się
i słyszałam że są bardzo wywrotne
No i nie mam zamiary wydać fortuny na wózek
Zamierzam przeznaczyć na niego 1000zł
nie mam zamiary wydawać więcej :no:
A jeśli chodzi o karmienie piersią to jeśli
będzie mi to dane to jak najbardzej
chcę karmić jeśli o to chodzi
nie wiem jak długo ale myśle że
przynajmniej do pół roku
co o tym myślicie ??? :confused:

Oliwka ja też mam nadzieję że m
ominie mnie wywoływanie :tak:
ciekawe co myśli o tym moja królewna :-D

Hello

Monysia witaj ty rany ptaszku-KObieto wypoczywaj ile sie da.
Ja miałam wywoływany poród i nie wspominam go najlepiej.
Zwróc uwage jesli chodiz o wózek by był lekki bo czsasmi wygląd to nie wszystko.

Co do spotkanka to mnie nie bedzie:-((((.

Oliwka witaj wklej fotki swoich księżniczek.

Zaraz postaram sie wkleić fotkę

Halllooooooo;-);-);-);-);-);-)

fifikey0.jpg

Pranie powieszone, po sniadanku a moja mycha dalej śpi...chyba ma to po tatusiu.
Zazwyczaj kładę go spać około 22 i śpi do 9,30.

Teraz czas mna kawusie a potem ubieranko i do pracy..pogoda niezaciekawa:-:)-(

Hej

No i co???? Tak wszystkie chciałyśmy spotkania a teraz żadna sie nie kwapi na nie przyjść???!!!! bbbbbbuuuuuuuuuuu....

Monysia ja tez planowałam karmić do 6 m-cy ale niestety mój pokarm był do niczego i przy obu córeczkach dane mi biło karmienie tylko do 2 m-cy :-(

Evcik fajna foteczka :-) Moje panny też tak robią halo,halo... ;-)

Sandros szkoda ze ciebie tak mało jest na forum :-( Ale ważne też że pamiętasz o nas ;-)

mmm gdzie sie kochaniutka chowasz? Pokaż się ;-)

oliwka no to ładnie cie skrobnoł kompik :baffled:

hej !!!!!

Monysia 1000zł to juz fajniutki wózek można kupić, a z dobrych rad to jeszcze zeby dobrze sie prowadził !! Co do karmienia piersią to pamiętaj ZARAZ po porodzie musisz ją przystawić i będzie ok !! Trzymam kciuki !!!

Ale mnie wkurzyłyście z tym spotkaniem !!!! wszystkie mądre a jak coś do czego przyjdzie to nagle nie możecie !!! nic juz więcej nie napisze na ten temat !!

Witam Dziewczyny!

Ja ostatnio nie mialam czasu na kompa, BB i wogole na cokolwiek :baffled: Jestem caly czas jakas taka zabiegana a przeciez nie pracuje zawodowo. Choc fakt ze ostatanio przymus zrobienia wiekszych zakupow jesienno-zimowych dla Oliwki i dla nas, sprzatanie no i to co najwazniejsze-korepetycje przytlacza mnie okropnie :-( Latam jak glupia ale taki juz urok doroslego zycia, liczy sie kazdy grosz;-):tak:Na szczescie dzis mam juz tylko jedna lekcje i to u mnie w domku wiec nigdzie sie nie ruszam, a jutro FREI!!! i wybywam na 17sta na kawka z kumpelami z liceum :happy2::cool2: Ah, jak sie ciesze :tak::biggrin2: Inka (moja najlepsza psiapsiolka z liceum) jest na tydzien w Polsce bo obecnie mieszka w Irlandii i juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze :biggrin2:

A co do spotkanka to napiszcie kiedy dokladnie mialoby sie odbyc-dzien i godzinka. Bo jakas taka zakrecona jestem :baffled:

reklama
Och Kobitki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale jestem smutna :-:)-:)-(

W nocy miałam skurcze co pół godziny
potem nic tak jak napisałam
a rano jak juz walnęłam posta
i się położyłam to były co 12 min
niestety teraz zamiast być cczęściej
to znowu minęło
Co jest grane ???
Mała się nie umie zdecydować ???

Dziś wizyta u doktorka :biggrin2: