reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Zamiast wziąść się za prasowanie to wykąpałam
mojego sierściucha :-D e tam jemu też się należało :tak::laugh2:
teraz biega jak szalony po mieszkaniu :tak:

I naszło mnie na bułeczke z boczusiem
i musztardą :laugh2::-p a sałatkę jarzynową
to chyba dziś z mężusiem do reszty
skonsumujemy jak przyjdzie z pracki :tak:

reklama
Monysiu no to czekam az sie rozsypiesz i dojdziesz do siebie a pozniej to juz Ci nie odpuszcze :cool: Musimy sie spotkac;-)
A boli mnei nadal jak cholera, ledwo siedze na krzesle przy kompie :-( Ale przeciez musze Wam co nieco napisac :-p bo pustki tu takie ze szok :-:)-:)-(
A siedze dzisiaj sama w domciu bo G. poszedl na druga zmiane i wroci najwczesniej o 23 :-(

No to napisze co u mnie:

Miałam nadzieję że to już dzisiaj będzie a tu nic :no:
ok 3 dni czuje się tak inaczej...
a dziś biegunka i bóle i straszne zmęczenie
A tak poza tym mala strasznie mi dzis naciska na dole
bolą mnie uda po wewnetrznej stronie
i cisnie na odbyt i co innego :dull:
chodziłam zgięta w pół
bo w dole brzucha tak bardzo momentami bolało
ale przeszło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja mam wizytę w czwatrek dopiero a termin na piątek
ciekawe co z tego wyniknie :-D
e tam i tak pewnie przenosze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak się walnęłam do łoża o 14 tak wstałam po 16 :szok:
poszłam z pieskiem i na mały spacerek
bo fajna pogoda :tak: a teraz siedzę i objadam się
słodyczami i jogurtami :-p

Witam wróciliśmy z Bukowniny Tarrzańskiej po drodze wskoczyliśmy do Zakopanego.

Wyjazd super, pogoda prawie zimowa. Nawet śnieg troszeczkę padał.

Zimno ale było ekstra.

Jutro wkleję fotki.​

Witam o poranku!

Dzisiaj jestem PIERWSZA ! :-) Choc od jakiegos juz czasu to nie problem na tym watku :-(

Monysiu ja myslalam ze rodze kazdego dnia :-D Ale w sumie i tak urodzilam 4 dni przed terminem :tak:Ale to co pisalas to faktycznie oznaki zblizajacego sie produ, przynajmniej tak bylo u mnie. U Ciebie to pewnie byl slynny przedstart ;-) Cierpliwosci Kochana :-)

Makitoza jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu :zawstydzona/y::-(Nie moge sie juz doczekac zimy i sniegu, bo ciekawi mnie reakcja Oliwki na snieg ;-) Ja podobno w Jej wieku nie chcialam stanac na ziemi, zawiesilam sie ojcu na szyji bo tak sie balam, nie wiedzialam co to jest :-p:-D:-D A jak Wasze dzieciaczki reagowaly pierwszy raz na snieg :confused:

Diablico pisz wiecej!!! :-p:cool2: A jak tam po imprezce z okazji DNIA EDUKACJI NARODOWEJ :confused::cool2::-p

Justyś, Czarnulko, Trysiu znowu gdzies nam zniknelyscie :-:)wściekła/y:;-)

JA sie tylko witam byście nie zapomniały o mnie hahaha. Kochaniutkie mam tyle roboty w domu papierkowej itd że głowa mi pęka od tego wszystkiego
icon_curve.gif
A po za tym moje pannice mają leciutki katarek i są marudne troszeczke
icon_neutral.gif
Jak tylko sie odrobie to napewno zajże i poklikam
icon_mrgreen.gif
icon_biggrin.gif
podczytałam!
icon_cool.gif
Prosze pamiętać przez te kilka dni mojej nieobecności o mnie bo ja pamiętam o was
icon_razz.gif

reklama
Sandros chciałam złożyć Soni Serdecznie Życzonka Urodzinowe
Zdrówka przede wszystkim,

dużo zabawek i słodyczy :-D
ogromnego, pysznego tortu :-)
i wszystkiego NAJ !!!

Życzenie troszke spóźnione ale z moją główką
ostatnio nie najlepiej więc mam nadzieję
że wybaczycie :confused:

Do góry