reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam !!!

Nocka spokojna, tylko jak zwykle przerwy na siusiu :-D
Najdziwniejsze jest to że skurcze jakoś zanikły :szok:
żadko się już zdarzają :szok:
( może jak o tym napisze to wrócą ??? :-D:-D:-D )
Wieczorem malutka tak wariowała że myślałam
że mi bokiem wyskoczy :-D:tak:
a co raz jak zajękłam to mężul : RODZISZ ???
POWIEDZ ŻE RODZISZ !!! :-p
Mam dziś po 15 wizytę u lekarza, pierwsza kontrola
po szpitalu :happy: miejmy nadzieję że będzie ok :tak:

Czarnulko jesli o mnie chodzi to 20. moze byc, tylko gdzie jest ten FIGLORAJ :confused: Moze jakies wskazowki :confused::rolleyes: No i co tam dokladnie jest w tym Figloraju?? Bo sie zastanawiam czy aj z moja Kruszynka bede miala tam co robic ?

Monysiu a moze to jest wlasnie ta cisza przed burza? :-p:happy2: Czyt. porodem ;-)Napisz pozniej jak tam po wizycie u lekarza :tak:

Ewcik ja tez sie pisze na kawuchne!! :tak::tak::tak:

Witam,

Ale watek ruszyl i spotkanie sie szykuje. My chetnie, ale nie jestem pewna, czy ma w tym dniu wolne i czy Rafal bedziew w stanie mnie podwiesc, jak wszystko sie uda, to jak najbardziej.

Wpadlam tylko na chwile, musze sie za robote zebrac, znow mam pelno zlecen z wydawnicta, w pracy od dzis zaczynamy pracowac po 10 godzin - to akurat mnie cieszy, bedzie wiecej wolnego, bo obecnie to byl koszmar.

Pozdrawiam,

Ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedzieć że...jestem popażona :-( Byłam wczoraj na solarium i przesadziłam :-( Chciałam sie troszke opalic i wygrzać a sie popazyłam :-( Poszłam na 12 min i to mnie dobiło :-( TAk sie ma jak sie nie myśli buuu....

Wiecie co ???
Jakoś się denerwuje przed tą wizytą
Ostatnio musiałam się po niej zgłosić do szpitala
I jeszcze mała dziś nie zrobiła nawet 10 ruchów :sorry:
Też się stresuje ???

reklama
Monysiu kochana,to normalne stresy przed porodem! Mała juz ma baaardzo mało miejsca i dlatego tak się juz często nie rusza ;-) Będzie wszystko dobrze! Zobaczysz! My trzymamy kciukaski za ciebie!!!

Do góry