reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!
Olga śliczna córcia
Lilith ze te chłopy muszą nam tak nerwa psuć :mad: nic sie nie stresuj!! co do ubranek to ja miałam kilka na 56 i reszte na 62. Mnie przez pierwsze dni wkurzało ze nózki jej sie tak plączą i ze wszystko za wielkie dlatego miałam te na 56! A najlepiej na wygląd to weź bo ja niektóre 56 miałam wieksze od 62 ::)
Karolinna ja tez nie chciałam dawac nic Liwci na początku, i herbatke dałam dopiero ok 1 m-ca ale wczesniej łyzeczką na takie bóle dawałam wode koperkowa ! A co do kupek to moja na początku tez róznie i lekarka powiedziła ze teraz jelitka i cały przewód pokarmowy dojrzewa i raz bedzie kilka kup a raz czasem rzadnej. Jak moją zatkało to dałam czopek jak widziała ze juz sie męczy. Jak masz mozliwosc to załatw sobie Sab Simplex rewelacja na bole brzuszka i kolki!!

reklama
Olgap- śliczny dzidziolek :)

Lilith- jak ja się denerwuję na mojego, to sobie powtarzam, "pamietaj, że oni są z Marsa". Myślą na innej płaszczyźnie i potrzebują o wiele więcej casu na wszystko ;)

Karolinna- ja też polecam Saab simplex. Zupełnie bezpieczne i baaaaardzo skuteczne. :)

Witam,

Karolina jedna uwaga - jak pisze od 1 miesiaca, to mozesz dawac, jak mala zacznie 1 miesiac tzn. juz, a jak po to jak skonczy, czyli jak zacznie 2 miesiac.

Dzis moja mama jedzie na Sycylie, w domu mam zamieszanie, a pozniej bedzie duuuuzo spokoju.

Pozdrawiam,

lilith tak jak dziewczyny pisały,ja miałam ciuszki od 58 i też mojej małej gubią się nóżki,ale nie warto kupować strasznie dużo ciuszków bo słyszałam że maluchy szybciutko z tego wyrastają :) no chyba że planujesz mieć zaraz kolejne ;D to się ubranka nie zmarnują ;)

olgap to czekamy teraz na dużo postów którymi wszystko nadgonisz :) super zdjęcia :) a te pierwsze słodziuteńkie :)

justynka teraz właśnie te wszystkie espumisany i witaminy itp daję łyżeczką :) ale żebyście widziały jak cudownie się krzywi i jak jej języczek pracuje jak dajemy jej z mężem wit C ;D no po prostu jest kochana w tym momencie ;D pomyślę nad tym saab simplex,jak na razie ten espumisan trochę pomaga ale tylko na bączki bo kupka dalej nie jest za bardzo chętna wyjść ;)

mokkate tak jak pisałam wyżej :) a ile to kosztuje i czy to jest w formie kropelek ?

sandros
sandros pisze:
Karolina jedna uwaga - jak pisze od 1 miesiaca, to mozesz dawac, jak mala zacznie 1 miesiac tzn. juz, a jak po to jak skonczy, czyli jak zacznie 2 miesiac.
;D no tak :) zapomniałam już jak się liczyło tygodnie ciąży ;)

no i za chwilę wkleję zdjęcia mojej Lenki,robione na komórce,więc mam nadzieję że jakość zdjęcia będzie oki :)

1a0mb.jpg

1b5lh.jpg

1c2aw.jpg

1d4ib.jpg

i to mi się bardzo podoba :)
1e9kl.jpg

hej

Karolka ;D;D wiedzialam kiedy przyjesc , jedna wielka slodycz :*:* ucaluj okruszka od ciotki . ja tylko na chwile , o prace narazie sie nie pytac , owiem tyle jedna wielka pomylka , a zaklad firma kogucik . Tyle powiem ,jestem zalamana i zla siebie.
Ide sie powiesic pa
Pozdrawiam i caluje wszystkich

Wkoncu!!!
jest naprawde sliczna!!!!:):) czasrnulka:):)jakosc jest super wiec zamieszczaj jak najczesciej!!!!!
Co do ciuszkiow to mam tak napisane:
bawelniane body-od56-62 po 6 sztuk
spiochy -pajacyki -od56-62 po 6 sztuk
kaftaniki- jak wyzej po 6 sztuk
koszulki jak wyzej po 5 sztuk
sweterki jak wyzej po 2 sztuki

a co do drugiego dzidzi to przyznam wam sie ze tak wlasnie myslalam...ale nie wiem czy dalabym rade...jak przypomne sobie jak przechodzilam poczatek tej ciazy i jakbym wtedy miala zajmowac sie jeszcze malenstwem to nie wiem czy bym dala rade..ale zawsze marzylam aby to byla wlasnie taka niewielka roznica czasu:):) i wlasnie wydatek tez sporo mniejszy:)

dzięki dziewwczyny :) przekażę małej komplementy ;D

aga i jak tu nie pytać o tę pracę jak tak zagadkowo napisałaś ::) no ale chyba uszanuję :) i tak mi wisisz jedną informację :)

lilith
szczerze podziwiam! ja na razie chciałabym dać sobie parę lat przerwy!a Ty tak szybciutko drugą dzidzię :) no ale czas pokaże :)

a wiecie co ja mialam wczoraj po kochaniu okrutne bole!!! myslalam ze zwariuje!!! jakby mnie ktos za miednice chycil i chcial ja rozerwac na boki!!! i tak bolalo zdrowo ze 2 godziny az usnelam:( mialam juz wczensiej lekkie bole od wiezadel ale nie cos tak perfidnego!!!!straszne to bylo.....

a co myslicie ze tyle tych rzeczy mam kupic czy wiecej?

reklama
Karolinna- śliczna ta Twoja czarnulka.
Nie wiem ile "Saab simplex" kosztuje teraz, ale jest w formie zawiesiny. Dzieci bardzo to lubią, bo jest słodkie.
Daria zawsze się oblizywała ze smakiem. :D
I jeszcze jedno- kiedyś trzeba to było sprowadzać z Niemiec. Popytaj w aptece, może teraz już jest i u nas.

Do góry