reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Idę spać, najpierw jeszcze wymocze nogi w chłodnej wodzie bo po całym dniu wielkie balony do samych ud :sick:

Dobrej nocki

Wow! :szok: Jaki ruch na Ślązaczkach :szok::-D:-)

Makitoza no to faktycznie jakas dupiata firma skoro nadal nie masz tych kafelek :baffled:

Anian milo ze sie odezwalas. PEwnie sciagnelam CIe msylaami bo baaardzo intensywnie dzis o Tobie myslalam:crazy:-zastanawialam sie wlasnie co tam u Ciebie slychac ;-)

Kaska co to znaczy "nie mam weny wogole" :angry::wściekła/y:Prosze tu nam napisac co slychac u Ciebie i Titka i to juz! :angry::-p;-):tak::-)

Trysiu a Ciebie tez cos wywialo znowu :confused: Odezwij sie Kochana :tak::happy2:Widzialas moze w Gornych na drzewie kolo piekarni takie ogloszenie o korepetycjach z angielskiego i niemieckiego? To moje :tak::-):-D Musimy sie kiedys w koncu spotkac bo az mi glupio ze tak czesto obie jestesmy w tej samej miejscowosci i to zaledwie pare metrow od siebie a nie umiemy sie zdadac :zawstydzona/y::-:)dry:

Witajcie gwiazdy
001.gif

JA wczoraj nie dałam rady usiąść bo mieliśmy gosci a puźniej zrobiłam sobie miły wiczorek z mężem
icon_redface.gif
icon_lol.gif

Dzisiaj tez mnie za wiele nie będzie bo mam troche roboty w mieszkanku
icon_neutral.gif
pranko,zmienic fieranki itp
icon_curve.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif
ale zapewne będe podpatrywać co kilkacie a wiec miejcie sie na baczności
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_mrgreen.gif

Moje żeberka juz o wieeeele lepiej bo złożyłam sobie pas rozgrzewający na to miejsce i juz prawie nie boli
icon_lol.gif
Za to moje panny są lekko przeziębione :-(
Monysia dostałam telefonik ;-) napisałam ci mój na gg

Witam!

Ja tez zmykam bo mam dzisiaj duuuzo prasowania no i chcialabym umyc choc z dwa okna :baffled: W koncu za tydzien roczek a u nas po tym remoncie wyglada koszmarnie :szok::no::-(Mam nadzieje ze w tydzien sie wyrobie ze sprzataniem:dry:

Milego dzionka Kobitki!

Witam !!!

Ale miałam kiepską noc. Chyba wczoraj za bardzo dałam sobie wycisk i wyłam z bólu. Brzuszek mnie bolał. było mi strasznie gorąco a cała zlana zimnym potem i mdliło mnie nie wiem po czym. Dziś miałam zamiar odpoczywać ale jak widze tą sterte do prasowania to dopiero mnie mdli :baffled:

dzien dobryyy i ja witam :D
wy juz pewnie spioszkacie :) chcialam was pzdrowic bo i ja mam tyle robotki przy malej ostatnio ze o panie jezusiczku wieczorami padam na pyszczek :D

aaa i w poniedzialek zaczynam prace!!! :D boziu az sie stresuje na sama mysl tych rozstan z mala no ale.. trzeba kiedys zaczac ..

trzymajcie kciuczki!!!

Domiska witaj :-) Moze wstawisz jakies foto z wesela i roczku małej? a z pracą to zapewne pierwsze dni będzie ci ciężko ale dasz rade ;-)
Monysia a co u ciebie? Jak sie dzisiaj czujesz?
luczynka jak ci poszło sprzątanko i prasowanko? :-)

reklama
Witajcie kobitki, jedyną osobą ktora o mnie pomysli to jest Luczynka, normalnie katastrofa...
Luczynko, jestem za spotkaniem jak najbardziej, tylko daj mi znać na gadulcu kiedy bedziesz w łaziskach to wreszcie sie zobaczymy na żywca!!!:-D:-Da reklamę Twoich korepetycji widziałam na drzewie koło "jarczyka" i zastanawiałam się czy przyjełabys też taką staruche jak ja??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo z tego co widzialam same maluchy:-p;-);-);-)
Domisia, czekamy na fotki ze slubu no i roczensja Twoje Shanti...:-):-)
Anian miło Cie tu znowu widzieć...
Kaśka76 smutno nam tu bez Ciebie
A co tam u Karlam słychac...?? oglądałam ostatnio Waszą galerie..fajne to zdjęcie co śpicie sobie razem w Trójeczkę..:-):-)
Czarnulka no i jak poszło sporzątanko????
A co z Karollą??? kurcze albo ja minęłam jakiegoś maleńkiego pościka albo coś nie ten teges...:-:)-(
Pozdro dla wszystkich Mamusiek!!! Odzywajcie się bo coś mam dziwne wrażenie że ja tu bywa to Was nie ma, tylko nie wiem dlaczego?????:-:)-:)-(

Do góry