reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam !!!

Koreczek mnie też jest bardzo przykro :-( ale widać tak jak pisze Diablica nie jest Was wart. Trzymaj się dzielnie dla córci :tak: a tak nawiasem to Twoje córeczka jest śliczniutka :-)

Czarnulka współczuje tych dolegliwości i tego jak Cie te chamy potraktowali w tym wszpitalu. Nie macie w pobliżu jakiegoś innego szpitala ??? Albo idź najpierw do lekarza po skierowanie na prześwietlenie albo właśnie może da Ci skierowanie na jakąś obserwacje w szpitalu i wtedy może Cie przyjmą . Co za ludzie. Jeszcze się dziwią że murarze lepiej zarabiają, widać poważniej traktują swoją robote niż lekarze. Jak ja nie cierpie lekarzy:wściekła/y:

U mnie kiepsko wczoraj było. Pod wieczór nie mogłam się poruszać a praktycznie zrobiłam tylko obiad i upiekłam ciasto. Aż się poryczałam że poruszam się jak wieloryb, że nie jestem już zwinna i mam już dość bo bardzo się męcze

reklama
hej
monysia to są uroki już końcówki ciązy ,ja tez strasznie się męczyłam w tej ciąży a końcówka to makabra ale teraz mi troche szkoda że nie mam tego brzusia .Ale mam kochną zawartość jego:tak::-)tak jak wcześniej pisałaś o tych dolegliwościach to ja miałam wszystko z dwa miechy przed porodem tak że nie masz czym sie martwic a te skurcze to jak na godzine masz 3 to przepowiadające.Ja w szpitalu na ktg dzień przed porodem miałam w ciągu pół godziny tylko 3 skurcze tak że też nic z tgo nie było.
czarnulka współczuję ci moze faktycznie pójdź do rodzinnego po skierowanie.
koreczek widać facet jescze nie dorósł do tego by mieć rodzine ,jak mu tylko dupy w głowie i imprezki .Teraz może będzie wam lepiej ,po co sie meczyć w takim związku jak nawet Darunią sie nie interesuje .Poradzicie sobie same ;-)

Wróciłam z małych zakupów i ze spacerku z pieskiem :-) i łydki mi zaraz rozerwie :-p paczka z allegro doszła w całości i nawet gratisek dostałam :-D Jutro ma być pościel do łóżeczka i materacyk :tak: Teraz to ide zrobić sobie mega kanapke bo zgłodniałam :laugh2:

A tu znowu pustki :-:)-:)-(

Tak tu cicho i spokojnie ostatnio :-( To przez to że ja zaczęłam częściej zaglądać :zawstydzona/y::-( ??? To pośmiejcie się z mojego gigantycznego balona :laugh2:

dzisiaj witam pierwsza.....

Czarnulka..... oj biedactwo.... może spróbuj u innego lekarza....

Oliwka.... pozdrawiam... o już dawno Cię nie widziałam....

Monysia... uszka do góry... jeszcze trochę i będzie lepiej....

Witam witam ostatnio nie mam czsu zaglądać.

Lapek przyjechał pamięć padła a nie twardy dysk :szok::szok::szok:

My remontujemy i remontujemy bo nic innego robić nie możemy.

W sobotę zaczynamy łazienkę kafelkować. Kafelki po 3 tygodniach zjechały z produkcji.

Paranoja chcesz babo kupić kafelki chłopa przekonałaś do nich że są piękne a tu ich nie ma.:baffled::baffled::baffled:

Siła perswazji i już małż nie chce o innych słyszeć.

Mysza w przedszkolu katar jakoś się kończy :szok::szok::szok::szok:

Zmykam pozdrowienia dla brzuchatek i dzieciaczków.

No to Kochane dziś ja mam złotko !!!

Żyjecie jeszcze ???

Kurna zaczynam się martwić co z Wami. Zmówiłiście się czy cuś ???

reklama
Do góry