reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
To będzie tyle :-D Było bardzo fajnie. Nie żałuje wyjazdu mimo że podróż pociągiem długa i męcząca. Miałam więcej odpoczywać ale poprostu się nie dało. Tam mi zaczęły puchnąć nogi :crazy:

reklama
Hej Kochaniutkie :-)
BArdzo dziekuje za życzenia z okazji rocznicy ślubu ;-) Mężuś wieczorkiem poszedł do sklepu i kupił butelke duzego czerwonego cin-cin i lody :-D Wypilismy cała butelke hihi a puźniej.... :-p i poszlismy spać ;-)

Teraz mykam bo mi mieszkanie kipi z przepoełnienia i muszę powystawiać kilka rzeczy na allegro ;-)

monysia zarąbiste foteczki! :-)

monysia... zdięcia superaśne.... widać że odpoczynek się udał....

czarnulka.... Tobie rocznica też się widać uadała....

a ja fryzjera zaliczyłam.... chłopakom się podobam choć Oluś z początki z niedowierzaniem mnie trochę "wyśmiał"... i ciągnąc za włosy sprawdzał czy to aby na pewno moje hihihihi:-)

zakupy też zaliczyłam ... lecę teraz ugotować obiadek.... dopóki Alex jeszcze śpi....

Witam wszystkie

No i po urlopie było supppeeerrrr pogoda nam dopisała tylko jeden dzień ulewny a reszte ciepełko
Filipus jak zobaczył morze i tyle piachu to się smiał na głos i nie dało sie za kazdym razem sciagnac go stamtąd
Pokoje rewelka, prezd samymi drzwiami piaskownica i hustawka dla dzieci, piłkarzyki. Naprawde podobało nam sie , i za rok jedziemy w to samo miejsce. Gospodarez strasznie mili i weseli, nawet zaoferowali nam za rok zniżkę:-):-)

Z KASKA 76 raz sie widziałam, nie ma jak to spotkac sie 600km od domu :-)

Zwiedzilismy bardzo duzo bo Koszalin , Kołobrzeg , Agua PArk Zoo Utsronie Morskie całe.
Monysia mam pod ta sama fontana zdjecie hihhihihi

Zaraz jak mały bedzie dalej spał powklejma fotki a jak sie zbudzi to wieczorkiem

Czarnulka spoznione ale szczere STO LAT i jeszcze dłuzej z okazji rocznicy

Diablica wklej fotki nowej fryzurki

Witam ponownie !!!

Dziękuje bardzo dziewczyny :-)

Ewcik a gdzie mieszkaliście jeśli można spytać ???

Ja zrezygnowałam z wycieczki z moim M, wygoniłam go samego :happy2: bo jak wyszłam z domu to jakby do pieca, taki upał i duchota :baffled: Stwierdziłam że nie dam rady w autobusie i ogólnie na takim upale wydreptać. Za to u nas na targu kupiłam sobie 2 bluzeczki :-)
A potem zachciało mi się przewracać zawartość szafek do góry nogami :baffled: naskakałam się po stołkach a potem zdychałam :crazy:
do teraz mnie nogi bolą niesamowicie :-(

Melduje sie - zaraz powklejam cosik fotek:-):-)
Monysia teraz mielismy kwatere w Sianożętach na ulicy Kwiatowej a w Kołobrezgu na ulicy Łużyckiej - blisko Koszalinskiej w domkach szeregowych ale to kilka lat temu

reklama
Do góry