reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a mnie to nie widać ze była heeeee :-(

Hej kobietki :D

Emilcia ma dzisiaj stan pogorączkowy :-( Kurna ciagle cos :cry: obie są marudne :-( Teraz ladniee sie bawią,ale dałam i nurofen bo płakały mi :-( Jejku jak ja bym chciała te ich cierpienia wziąść na siebie :cry: ide posprzątać troche ;-)

reklama
Ewcik - było ok, ale nie wiem czy dostanę urlop.
a nawet jak to coś sięzrobiło z autem i znającm oje pierd....... szczęście znowu pójdzie na to kasy.i nie wiem czy damy radęfonansowo z wyjazdem

Hejka

Kaska rozumiem Cię jakby co to sie spotkamy. To moj numer gdybys pojechala wyslij smska i sie zmówimy 605 893 621.

Ja wlasnie dzisiaj 3 razy juz pralke wlaczylam i mase bluzek wyprasowalam. Spakowalam meza do duzej walizki i myslalam ze starczy miejsca na moje a tu lipa tylko jesgo szmatki i reczniki upchałam do najwiekszej walizki
Oj ciekawe jak my sie zabierzemy
Nie wiem czy wam pisałam ale zabieramy ze sobą corke mojego brata -Domi 13 lat więc ona tez swoj bagaż ma. Ju widze mine Grzeska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak zobaczy cały komplet walizek , toreb itp . Nie wspomne juz o butach jedna torba na nie:-):-)

Pogoda nie zabardzo ciagle pada- ale niech sie wypada moze ja przynajmniej trafie na słoneczko nad morzem

Diablica powiadasz ze ostatnio złoto Twoje ....gratuluje gratuluje

Czarnulka tak nie ma jak to dzieciaczki zdrowe, tez wyłam jak mały rozbił łuk briwowy i od tego czasu taka uczulona jestem ze co chwile chodzę za nim bo boję sie że znów coś napłocha
Duzo zdrowka dla dziewczynek;-);-);-)

no to zrobiłam jeszcze zaproszenie na Emilki roczek dla rodzinki :)

89af2910.jpg

no ja to juz po bilansie,a raczej moja Kiki :-)

Wikusia zaskoczyła mnie strasznie :szok: Jak zawsze na widok pani doktor strasznie płakała tak dzisiaj była baaaaardzo grzeczna :-D zrozumiała że pani chce tylko posłuchać jej serduszka jak pięknie bije,zerknąć na ząbki i zobaczyć jaaaaka duza dziewczynka z niej ;-) Za swoją odwage dostała naklejke dzielnego małego pacjęta ;-)

wzrostu ma 87 cm a wazy 13 kg :-)

reklama
Do góry