reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam a ja sobie zmieniłam ksywkę.

Siedzimy w domku i powoli szykuje się nam przeprowadzka.

Miał być mały remoncik a wyszła przeprowadzka.

A miałam być w Ciechocinku i spacerować wyluzować się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Za rok sobie odbijemy.

Pa patki dla całej dziatki.

hej
Dopiero pisze bo musiałam dojśc do siebie po przeżyciach
icon_eek.gif
i jeszcze siostra jest tak że nie mam kiedy pisać .

Sara przyszła na swiat dopiero 3 sierpnia 10 dni po terminie,miała 3460 i 59 cm oczywiscie 10 punktów .Jest śliczna zdiecia wkleje jutro jak rodzinka pojedzie a ja je zgram na komputer.

Po krótce wam opisze jak i co mnie spotkało .
Trafiłam na odzidział 1 wtorek rozwarcia na opuszek tak powiedział ordynator i na poród sie nie zanosi (moja gin powiedziała ze mam 2 cm musiała sie pomylić),przez 3 dni zastrzyki ale nic nie dały . 3 sierpnia już o 7 byłam na porodówce ,7.15 podłaczona kroplówka ,8 pojawiały sie skurcze na ktg ale nic nie czułam ,dziwiła sie połozna dopiero mąż przyszedł o 9 to sie zaczeły skurcze . Jak to powiedziałm mojemu mężowi że te skurcze to w porównaniu z tym co potem sie działo to jakieś wzdęcia.
Rozwarcia dalej nic ,przyszła pani Pietrzykowa po jej konkretnym zbadaniu bo ona tak potrafi myślałam ze coś sie ruszy a tu dale nie ma rozwarcia . Zlecała jakieś czopki 4 sztuki może potym szyjka zacznie skracać sie ,dalej nić . Skurcze juz pożądne ,chodziłam i na piłce i prysznic nic nie dawało ulgi . O 11,15 przebił mi dr.Kujawski pęcherz bo dalej główka była wysoko ,mówił że musi sie obniżyć . 12 .30 podłaczona druga kroplówka .Połozna co chwile rozszerzała mi szyjkę ból nie do opisania ,powtarzła tylko Agnieszka musisz wytrzymać a ja juz nie mogłam wytrzymać. O 14 pod znów przeciw bólowy zastrzyk dostałam i zaś same oczy sie zamykały ,potem znów prysznic ,chyba ze 3 razy wymiotowałam z tego bólu . Mąż już zdenerwowany bo to tak długo trwa a ja sie męczę a nic nie widać .Zaczełam odczówac parte po zbadaniu okazało sie ze mam dopiero 5 cm rozwarcia olejny zastrzyk narkotyczny po nim myslała ze umre .Pietrzykowa zbadała i mówi do połoznej ze a mi dac jakis lek nie pamietam jaki ,bo co ma byc to bedzie urodzic musze a ona ze sie boi w tej fazie bo za wczesnie jak sie okazało pomogło.Po tym narkotyku to tylko płakałam do poduszki i spałam . Parłam 10 minut i Sarunia była na swiecie 16.30 . Płakałam jak bób tata nakrecił filmik zdiecia tez były .
Miałam super połozną Mirke KTóRA TAK MI CHRONIłA KROCZE ZE NAWET NIE PEKłAM I NIE BYłAM CIETA.Pomogła mi duzo .Jestem jej wdzięczna .

justyna WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LIWCI Z OKAZJI 2 ROKU żYCIA
JUTRO SIE ODEZWE :-)

Oliwka... miałaś niezłą jazdę... ale dobrze że już po wszystkim.... i Sarunie masz przy sobie.... zdrową.... jeszcze raz gratuluję.... :tak::tak::tak::-):-):-):happy::happy::happy:

Justyna.... niezły przepis na ten kurs dla męszczyzn.... Przemo pyta kiedy będzie się odbywał bo z paru zagadnień by skorzystał....:-):-):-):-) a tak apropos... czemu nie będzie Cię przez 2 tygodnie.... czy to się tyczy także domku :rofl::rofl::nerd:

Kaśka76... co Ty masz serię takiego podłego humoru... uszy do góry i myśl pozytywnie :tak::tak::tak:

Byłam dziś z wizytą u koleżanki co 7 tygodni temu urodziła syna.... oj ale naszły mnie wspomnienia jak Oluś był taki mały...

Sreberko o 13,50 no prosze udało sie załapac na podium.
Dziewczyny co tutaj taka pustka gdzie jestescie???

Oliwka to swoej przeszłaś ale tak to jest ....ale masz już swoją niunię i to najważniejsze
Czekamy na foteczki
A jak siostrzyczka zareagowała????

Czat był super !!!!!!!!!!!!
Niestety na kolejny sie nie załapie bo będziemy już na wakacjach.

Troche sie wkurzyłam bo od rana jezdziłam za strojem kapielowym i nic nie kupiłam albo góra dziwnie mi leżała albo kolory nie te.
Jak mały wstanie ruszamy do rybnickiej PLAZY ...i znajac zycie wróce bez stroju kapielowego ale z H&M cos małemu wybiore.
Moze juz jest kolekcja jesienna.
Jak mi sie uda wpadne do was wieczorkiem.
Buziaczki i pozdrowionka dla wszystkich

Czarnulka dzieki za dietke,a co do tych tableteke BIO CLA pytałąm w aptece sa skuteczne ale przynajmniej 3 opakowania trzeba zużyć.
No to sie biore za siebie po wakacjach :-):-)

reklama
Do góry