reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka:-)

ale zarabiaste zdjęcia:-D:-D jeszcze bardziej mi teraz zal:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ale mam nadzieje ze justyna za rok Kuba nastepnej zarazy nie złapie:tak::tak::tak:ale widac kochana że przygotowana byłas perfekcyjnie:tak::-)WIELKIE BRAWA!!!
Ale Kubus miała by RAJ tyle balonów!!!!!!!!!!!!!

Mokkate - :zawstydzona/y::-):tak:musze sie poprawić /byle nie na wadze:szok::szok: bo po wczasach cos ubranka zrobiły sie ciasne:tak:/ a jak tam moja synowa i jej siostrzyczka??? kiedy my sie wszystkie zobaczymy:-(.

Sandros - :tak::tak::-)

oko mykam do wyrka bo rano pobudka do pracy.

dzien dobry kobitki :)

jejku wlasnie widzialam zdjecia ktore wkleila Justysia :D musialo byc EXTRAAAAA!!! :) aj ile dzieciaczkow i kolorowo! pieknie :)

dziewczyny ladna pogode mamy jakies plany na takie sloneczko ?:)
ja mysle dzis wybrac sie na jakis dlugasny spacerek z mala :D mam nadzieje ze mi sie to uda :D

Justa i Czarnulka- zdjęcia super! Widać, że impreza baaaaardzo udana...:-)

Kubusiowa- czekam, czekam....:tak:

Sandros- aaaa....tak jakoś....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y:

.Hej babeczki.

.Widzę po zdjęciach że dżamprezka udana:tak:.Ale było kolorowo :tak:.

.sandros uroczo wygląda Sonia w okularkach:tak:.

.justyna ale Liwia ma grzyweczkę,słodką:tak:.

.diablica wysoki twój Olo :tak: i pasuje do Liwii;-).

.Wszystkie dzieciaczki ładne:tak:.

.Pozdrowionka.

Ja nie miałam za wesołej nocy z Emilką
015.gif
zęby jej idą i daje mi czadu
015.gif
chyba popołudniu jak mi sie uda to drzemne się z dziewczynkami
001.gif
teraz zapraszam na kawke
Kawa_%281%29.jpg

i śniadanko
004.gif

Jajko_sadzone.JPG

629px-Porridge.jpg

Witajcie raz ostatni przed wyjazdem...:-):-):-) przywitam się z Wami i zmykam, ooj widzę że imprezka udana na maksiora!!!!!
Ja ide na szczepienie na WZW jeszcze przed wyjazdem i zrobic badania na poziom hormonów, czeka mnie mnie zabieg po powrocie...:-(ale nie przejmuję sie na zapas...mam zamiar skorzystać z tego urlopiku ile się da!!!! Powiedzcie mi czy ktoraś z Was zna doktora Marka Kudłe,on przyjmuje na Ligocie w Klinice Gin-Poł, a prywatnie na Kościuszki w kato..??Bo jest to chyba pierwszy gin, ktory wzbudził moje zaufanie:tak::tak:
zmykam bo jeszcze czeka mnie kupa roboty....!!!! DO zobaczonka po powrocie, tj. za dwa tygodnie!!!!
CIekawa jestem co tam u Oliwki i Sarci???????:-):-)

Trysiu- O tym lekarzu słyszałam tylko dobre opinie, ale osobiście go nie znam..
Udanego wyjazdu i cudnej pogody!!!!

Rozmawiałam dziś z Karolą i mamy taka propozycję:

"Chat reaktywacja":-)

Tylko troszkę później, bo o 8.30....

Co Wy na to?????????????????????????:confused::confused::confused:

reklama
Trysiu- O tym lekarzu słyszałam tylko dobre opinie, ale osobiście go nie znam..
Udanego wyjazdu i cudnej pogody!!!!

Rozmawiałam dziś z Karolą i mamy taka propozycję:

"Chat reaktywacja":-)​

Tylko troszkę później, bo o 8.30....

Co Wy na to?????????????????????????:confused::confused::confused:

ja mysle ze czat najlepiej wyjdzie o 21-22.Bo tez rozmiawiałyśmy na imprezce u justyny o godzinie czatu :-D:tak: Większości dzieci idą puźniej spać i nie każda da rade się wyrobić tak wczesnie ;-)

Do góry