reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a kuku !!!!

tak więc po badaniu moczu i idealne i z czego ta gorączka nie wiadomo :-( lekarka mówi że to juz chyba na zęby jak nic nie wykazało w moczu nie tak więc obserwować i jutro chyba podjedziemy jak bedzie znów goraczkować do niej żeby ją oblukała !!!
Ale mi sie wydaje że tak broi ta górna 5 ale żeby aż tydzień czasu :baffled:
Trysia te badania to własnie po to aby zobaczyć czy nie ma jakiegoś zapalenia !!
Mokatka no nie tak mnie pod włos brać :eek:

Martaglo gratulacje !!!

MMM witaj !!! no to Grześ ma pierwszy swój poważny wypad bez starych zaliczony :-D fajnie ze zadowolony !!!

Sandros łózeczko genialne - super !!! robiliście na zamówienie czy kupne ??

normalnie topię sieęęęęęę

reklama
Hej Dziewczyny wieczorowa pora :cool2:

JA jestem dzisiaj padnieta jak nigdy. Wczoraj przez ta duchote nie spalam do 3 w nocy :eek:Doczekalam sie powrotu G z nocki i razem dopeiro zasnelismy a o 6:40 moja corcia urzadzila mi juz pobudke:no: Tylko 3,5 godziny snu :angry::baffled: :-(Padam na pyszczek:-(

Mokkatko oby tak dalej! moze jak dluzej postrajkujesz to sie Justyna w koncu nad nami zlituje i wrzuci kilka fotek :-D:-D:-D

Justys doczekamy sie:confused::angry:;-)Duuzo zdrowka dla Liwciorka:happy2: Zeby to spadkudztwo wiec ja uweirze w to ze ta dluga temperatura moze miec zwiazek z nowymi zabkami :tak:Oliwia caly czas zabkuje ale ona ma znowu zawsze okropny katar, tak dlugo az zab sie przebije, czasami ponad tydzien :baffled:

Monysiu ladnie wygladasz :happy2:widac ze ciaza Ci sluzy :tak:Nie zamrtwiaj sie tak wynikami Taty bo Dzidzius potrzebuje spokojnej i usmiechnietej Mamusi, choc wiem ze w tej sytuacji jest to trudne :-(3maj sie! Jestesmy z Toba :tak:

Martaglo super lozko!! :tak::-) Ogladalam ostatnio takie na Allegro i baaaardzo mi sie spodobalo. Moze za pare lat ja tez kupie takie Oliwoskowi :happy2:no i co najwazniejsze-GRATULACJE! wiem jak ciezko jest zrobic teczke i sie obronic, moja mam bronila sie w zeszlym roku. Jeszcze raz gratki:-)

Oliwka a Ty gdzie sie ukrywasz?? Czyzby juz na porodowce:confused::unsure::wink::biggrin2:

Anian to paskudny wiatr musial u Was byc:szok: Mam nadzieje ze kolana nie sa mocno pozbijane ;-)

AAA! Bylismy dzisiaj u pani doktor na kontroli i Oliwia wazy juz 9550g i ma 77cm wzrostu :-) No i widac bardzo mocno ze ida Jej kolejny zeby :eek: Gorne trojki:-(

Postanowiłam się pochwalić swoim basiorkiem :-) zdjęcia zrobione wczoraj

A wogóle jak tam nasza Oliwka ??? Może już urodziła a ja nie wiem ??? Ostatnio jej nie ma na forum, wiecie coś ???

ale sliczny brzuszek, normalnie taka piłeczka kochana, ciekawe czy jeszcze duzo do dnia porodu ci urosnie, bo juz w chwili obecnej jest big :)

Monysia no no no ale ta lokatorka sie rozpycha, pokażny brzusio !!!!
a teraz z pewną nieśmiałością wklejam kilka zdjęć !!!

ekstra fotki, nie pwoiem ze nie... normalnie zazdroszcze :)

1. Zobaczcie jak ladnie juz raczkuje:-)
2. OO! Wnogi! Zauwazyli ze chce uszczypnac Babcie gdy spi :szok::-D
3. Uwielbiam rozwalac budowle z klockow :rofl2:
4... nawet z rzutu :-D:-D:-D
5. A to sliczne poncho dostalam od Babci, podobno nalezalo jeszcze do mojej Mamuni :szok::-D:happy2:

hahahha dzieki !!! fajnie że sie Wam podobają to wklejam nastepną big porcję :-D;-)
( żart )

no trochę mnie poniosło :rofl2:

Mokatka to teraz jak sie rozpiszę to epopeję tu trzaśnie :szok:

6. Z moja kuzyneczka ktora ma dopeiro 8 miesiecy a wzay juz wiecej ode mnie :szok:
7. A tak sie wyglupiamy z moja ukochana Babcia :happy2:
8. Zobaczcie jaka mam sliczna nowa hustawke :tak:
9. Jaaaacie!! :szok::szok::-D
10. Hustaweczka-FULL wypas :rofl2:

reklama
Do góry