reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam ja już jestem po egazminie -zostałam nauczycielem dyplomowanym.

Upał nie do zniesienia.

A tak wogóle to moja mała ma kurzajki dzisiaj zauważyłam jak się tego pozbyc?????????????????

No to mam wakacje.

reklama
czekam z pisaniem na zdjęcia Justyny......:rofl2::happy2::-p

no to pojechałaś;-):crazy::sorry2::baffled:

ciekawe kto kogo przetrzyma........

ale może właśnie tym się justynę zmobilizuje:confused::confused::confused:

A u nas dziś taki wiatr wieje, że szok....Młodą mi przewrócił :wściekła/y:(wiatr oczywiście)

na razie znikam budzić mojego śpiocha, bo wieczorem będzie za długo buszować...:sorry2::baffled:

Martaglo- moje gratulacje!!!!!!! I koniecznie napisz czy było ciężko i o co pytali....Bardzo jestem ciekawa...:tak:
A na kurzajki jest wiele sposobów. Najlepszy to...przeczekać...:szok: Wiem, że brzmi okropnie, ale tyle tego przetestowaam na Darii a w końcu same odpadły...:baffled:

Tylko tyle, bo czekam na zdjęcia Justy.....:-p

Cześć!

Córka marnotrawna powraca, żebyście tylko nie myślały, że o Was zapominam.

Witam nowe mamusie :-D

nie obiecuję, że nadrobię zaległości :-p

widzę że trysia po "latach" się odezwała tym bardziej Cię witam :-)

Grześ z jest na wakacjach z dziadkami od poniedziałku, dużego stresa miałam czy nie będzie płakał, a on jest tam szczęśliwy tylko przed spaniem pyta o mami i tati (bo tak na nas mówi) i jak dzwoni tel. a tak poza tym to nie... :szok:

a tak to sobie używamy z J. życia wczoraj np. byliśmy na 21.50 w kinie

martaglo gratuluję pani nauczycielko dyplomowana :-) ładnie to brzmi

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

dziękuje dziewczyny za miłe słowa, podczytywałam was, ale niestety nic nie mogłam napisać, gdyż klawiatura całkowicie odmówiła posłuszeństwa i musiałam kupić nową... co do moich zdjęć i treści erotycznych, to przyznaje, że pierwsza osoba pisze, że coś takiego się pojawiło... w razie zainteresowania zapraszam do mnie na bloga Odliczaj
tam można o mnie poczytać...
wogole to dzisiaj dla mnie strasznie męczący dzień, niby upał już był trochę mniejszy,ale dla mnie coś okropnego. Prawie cały dzień przeleżałam, posiedziałam przy sudoku, zrobiłam tylko obiadek i teraz na wieczór byliśmy z Ukochanym na ostatnich naukach przedmałżeńskich... a za miesiąc i tydzień nasz ślub :) już nie mogę się doczekać

Witam,

Udało nam się jakoś skończyć łóżeczko - ciężko było, ledwo zipie.
Wstawiam dwa zdjęcia, niestety z telefonu, bo na szybko robione, jakość niestety kiepska.

Witajcie !!!

Ja znowu wieczorkiem na chwilke, za dnia w te upały nic mi się nie chce :zawstydzona/y: topie się i nic więcej :sorry2: musiałabym cały czas w wannie z zimną wodą siedzieć i nie wychodzić :tak::-(
Wczoraj nie mogłam zasnąć przez tą duchotę w domu, klima by się przydała bo wentylatory nic nie dają :-D

Ojciec ma złe wyniki, mama dziś była u niego, jest bardzo osłabiony po tej chemii :baffled: wierze że będzie dobrze

Martaglo ja również gratuluję ;-):-);-)
A na kurzajki ja brałam też w młodości wiele środków i mało pomogło bo one się czasem przenoszą ale jest w aptece taki środek- jedyny który mi pomógł, nazywa się BRODACID,
nie wiem czy są jakieś ograniczenia wiekowe w stosowaniu tego płynu, kosztował coś koło 20 dyszek i był naprawde skuteczny bo polecałam go także innym. Moja koleżanka np miała zabieg łyżeczkowania bo się lata nie mogła tego pozbyć

Postanowiłam się pochwalić swoim basiorkiem :-) zdjęcia zrobione wczoraj

A wogóle jak tam nasza Oliwka ??? Może już urodziła a ja nie wiem ??? Ostatnio jej nie ma na forum, wiecie coś ???

reklama
Witam ..... chciałam tylko Panie przywitać i mykam do łóżeczka bo padam.... jeszcze tylko do 27.07 i.... myślę że będę miała więcej czasu dla Was.... chyba że spełnią się groźby że nie dadzą mi teraz wypowiedzenia i będę musiał czekać 3 miesiące... ale mam nadzieję że tak sięnie stanie.... o szczegółach opowiem wkrótce.... a teraz dobrej nocki :-)

Do góry