reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no nie dokonca bo ciagle sie zastanawiamy ale chyba Lilia:)
teraz szukam tego lekarza na usg 3d ale jakos cos nie bardzo to wychodzi:(

reklama
dzieki Lilith za życzonka dla Liwii !!!! ale fajnie ze u Ciebie tez dziewczynka i tez na L !!!! całusy !!!

pogoda ładna i na spacer bym poszła a mój dzidzior śpi w dobre i ani myśli wstawać !!!!

hej a ja w koncu wyciągnelam mojego szkrabka na spacer !!! potem pojechalismy do sklepu po prezent urodzinowy dla tesciowej ale Liwcior szału jakiegos dostał i trzeba było wracać ::)
ale jestem wkurzona chcialam zacząc chodzic z Liwką na basen a tu okazalo sie że kurs sie zaczoł i dopiero od lutego kolejne zapisy :mad: i dupa !! bedziemy ćwiczyć w wannie ;D
a gdzie Agusia ???

Witam,

Lilith gratuluje, bedziesz miala coreczke.

My tez dzis latalismy troche po sklepach.
W jednym markecie byl Mikolaj.. daleko mu bylo do idealu, zrobili nam zdjecie - my nie wzielismy aparatu :( - zdjecia niestety odebrac bedzie mozna dopiero za tydzien.

Kupilimy Soni na Mikolaja baczek z melodyjkami - byla zachwycona i caly dzien nas meczyla.

Pochwale sie tez: mam polowiczny sukces w nocnikowaniu. Sonia w domu chodzi bez pieluszki, za kazdym razem jak chce cos zrobic przynosi nocnik. Sukces polowiczny, bo nie wola, wiec jak jestesmy gdzies bez nocnika (np. u babci, w markecie) to pielucha konieczna.
Ale i tek ejstem z niej dumna ;D

Gdzie sie podziala reszta? - pewnie sieda u Karoliny ;)

Pozdrawiam,

JA JESTEM...I POWIEM ZE PADNIETA...POL DNIA NA KOMPIE SIEDZIALAM I SZUKALAM TEGO 3D:(:( I CHYBA ZREZYGNUJE...WAZNIEJSZE JEST TO ZEBY POROBIC MALEJ BADANIA GENETYCZNE I POJDE CHYBA DO DOKTOR WLOCH! A POZNIEJ KIEDYS MOZE WYBIORE SIE DO WAWY I TAM ZROBIE:)

reklama
Lilitku a dlaczego badanie genetyczne musisz robić ?? Myśle że najważniejsze żebyś zrobiła sobie porządne usg u porządnego lekarza w 20 tyg a nie zamęczała sie szukaniem tego 3d !! Ja byłam w Godula Hope i jestem BARDZO zadowolona moje dwie koleżanki 2 tyg temu były tez tam i obie tez sobie chwalą !!

Sandros to dzielna ta Twoja córcia !! znam starsze dziecko od Soni które ani myśli o rozstaniu z pieluszką !!

Do góry