reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no nie dokonca bo ciagle sie zastanawiamy ale chyba Lilia:)
teraz szukam tego lekarza na usg 3d ale jakos cos nie bardzo to wychodzi:(

reklama
dzieki Lilith za życzonka dla Liwii !!!! ale fajnie ze u Ciebie tez dziewczynka i tez na L !!!! całusy !!!

pogoda ładna i na spacer bym poszła a mój dzidzior śpi w dobre i ani myśli wstawać !!!!

hej a ja w koncu wyciągnelam mojego szkrabka na spacer !!! potem pojechalismy do sklepu po prezent urodzinowy dla tesciowej ale Liwcior szału jakiegos dostał i trzeba było wracać ::)
ale jestem wkurzona chcialam zacząc chodzic z Liwką na basen a tu okazalo sie że kurs sie zaczoł i dopiero od lutego kolejne zapisy :mad: i dupa !! bedziemy ćwiczyć w wannie ;D
a gdzie Agusia ???

Witam,

Lilith gratuluje, bedziesz miala coreczke.

My tez dzis latalismy troche po sklepach.
W jednym markecie byl Mikolaj.. daleko mu bylo do idealu, zrobili nam zdjecie - my nie wzielismy aparatu :( - zdjecia niestety odebrac bedzie mozna dopiero za tydzien.

Kupilimy Soni na Mikolaja baczek z melodyjkami - byla zachwycona i caly dzien nas meczyla.

Pochwale sie tez: mam polowiczny sukces w nocnikowaniu. Sonia w domu chodzi bez pieluszki, za kazdym razem jak chce cos zrobic przynosi nocnik. Sukces polowiczny, bo nie wola, wiec jak jestesmy gdzies bez nocnika (np. u babci, w markecie) to pielucha konieczna.
Ale i tek ejstem z niej dumna ;D

Gdzie sie podziala reszta? - pewnie sieda u Karoliny ;)

Pozdrawiam,

JA JESTEM...I POWIEM ZE PADNIETA...POL DNIA NA KOMPIE SIEDZIALAM I SZUKALAM TEGO 3D:(:( I CHYBA ZREZYGNUJE...WAZNIEJSZE JEST TO ZEBY POROBIC MALEJ BADANIA GENETYCZNE I POJDE CHYBA DO DOKTOR WLOCH! A POZNIEJ KIEDYS MOZE WYBIORE SIE DO WAWY I TAM ZROBIE:)

reklama
Lilitku a dlaczego badanie genetyczne musisz robić ?? Myśle że najważniejsze żebyś zrobiła sobie porządne usg u porządnego lekarza w 20 tyg a nie zamęczała sie szukaniem tego 3d !! Ja byłam w Godula Hope i jestem BARDZO zadowolona moje dwie koleżanki 2 tyg temu były tez tam i obie tez sobie chwalą !!

Sandros to dzielna ta Twoja córcia !! znam starsze dziecko od Soni które ani myśli o rozstaniu z pieluszką !!

Do góry