reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Kociak pisze:Jolik wlasnie widze
hm ... to gdzie ty sie chowalas ???
ze cie nie ma u nas w dziale ???
Witam,
Kociak - lepiej późno niż wcale teraz jestem też tutaj :-)
justyna
Fanka BB :)
hej a ja w koncu wyciągnelam mojego szkrabka na spacer !!! potem pojechalismy do sklepu po prezent urodzinowy dla tesciowej ale Liwcior szału jakiegos dostał i trzeba było wracać :
ale jestem wkurzona chcialam zacząc chodzic z Liwką na basen a tu okazalo sie że kurs sie zaczoł i dopiero od lutego kolejne zapisy i dupa !! bedziemy ćwiczyć w wannie ;D
a gdzie Agusia ???
ale jestem wkurzona chcialam zacząc chodzic z Liwką na basen a tu okazalo sie że kurs sie zaczoł i dopiero od lutego kolejne zapisy i dupa !! bedziemy ćwiczyć w wannie ;D
a gdzie Agusia ???
Witam,
Lilith gratuluje, bedziesz miala coreczke.
My tez dzis latalismy troche po sklepach.
W jednym markecie byl Mikolaj.. daleko mu bylo do idealu, zrobili nam zdjecie - my nie wzielismy aparatu - zdjecia niestety odebrac bedzie mozna dopiero za tydzien.
Kupilimy Soni na Mikolaja baczek z melodyjkami - byla zachwycona i caly dzien nas meczyla.
Pochwale sie tez: mam polowiczny sukces w nocnikowaniu. Sonia w domu chodzi bez pieluszki, za kazdym razem jak chce cos zrobic przynosi nocnik. Sukces polowiczny, bo nie wola, wiec jak jestesmy gdzies bez nocnika (np. u babci, w markecie) to pielucha konieczna.
Ale i tek ejstem z niej dumna ;D
Gdzie sie podziala reszta? - pewnie sieda u Karoliny
Pozdrawiam,
Lilith gratuluje, bedziesz miala coreczke.
My tez dzis latalismy troche po sklepach.
W jednym markecie byl Mikolaj.. daleko mu bylo do idealu, zrobili nam zdjecie - my nie wzielismy aparatu - zdjecia niestety odebrac bedzie mozna dopiero za tydzien.
Kupilimy Soni na Mikolaja baczek z melodyjkami - byla zachwycona i caly dzien nas meczyla.
Pochwale sie tez: mam polowiczny sukces w nocnikowaniu. Sonia w domu chodzi bez pieluszki, za kazdym razem jak chce cos zrobic przynosi nocnik. Sukces polowiczny, bo nie wola, wiec jak jestesmy gdzies bez nocnika (np. u babci, w markecie) to pielucha konieczna.
Ale i tek ejstem z niej dumna ;D
Gdzie sie podziala reszta? - pewnie sieda u Karoliny
Pozdrawiam,
JA JESTEM...I POWIEM ZE PADNIETA...POL DNIA NA KOMPIE SIEDZIALAM I SZUKALAM TEGO 3D I CHYBA ZREZYGNUJE...WAZNIEJSZE JEST TO ZEBY POROBIC MALEJ BADANIA GENETYCZNE I POJDE CHYBA DO DOKTOR WLOCH! A POZNIEJ KIEDYS MOZE WYBIORE SIE DO WAWY I TAM ZROBIE
reklama
justyna
Fanka BB :)
Lilitku a dlaczego badanie genetyczne musisz robić ?? Myśle że najważniejsze żebyś zrobiła sobie porządne usg u porządnego lekarza w 20 tyg a nie zamęczała sie szukaniem tego 3d !! Ja byłam w Godula Hope i jestem BARDZO zadowolona moje dwie koleżanki 2 tyg temu były tez tam i obie tez sobie chwalą !!
Sandros to dzielna ta Twoja córcia !! znam starsze dziecko od Soni które ani myśli o rozstaniu z pieluszką !!
Sandros to dzielna ta Twoja córcia !! znam starsze dziecko od Soni które ani myśli o rozstaniu z pieluszką !!
Podziel się: