reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Brawa dla Oskara. Prawdziwy mężczyzna rosnie z niego. Fajnie że tak dzielnie zniósł zabieg.:-) :-) :-)

Niestety my do sobotniej listy nie dopiszemy się nie będę zmotoryzowana i klops.:wściekła/y: :wściekła/y:

Zakupy zrobione.

Teraz baranka malujemy.

reklama
a ja nie mam weny nawet do sprzątania i świąt.

nie potrafię się dziś skupić na niczym. trudny dzień dziś dla nas był. ale trzeba było to przeżyć.

Piotrek dalej gorączkuje, antybiotyk nie działa. jutro po raz kolejny do lekarza. mam nadzieję, że to nie żadna sepsa.

Jak ja bym chciala sie z Wami kiedys spotkac ale niestety nie w ten weekend :-( Caly weekend 13-15 kwietnia musze siedziec na uczelni :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ehh... :-( A mialam wielka nadzieje ze w koncu poznam Was w realu :-( No coz, moze innym razem.

Mama Boo brawa dla Oskarka ze tak dzielnie zniosl to wszystko :-) Prawdziwy zuch z niego :tak: No i czekamy na CIebie na forum tak jak obiecalas od przyszlego tygodnia. Moze Twoja obecnosc tutaj podniesie dosc kiepska ostatnio frekwencje ;-) No i swietne zdjecia z ZOO, ja tez mam zamiar sie tam wybrac w tym roku z Oliwka, zreszta nie raz, ja uwielbiam chorzowskie zoo. A miny Twoj synus robi wyjatkowe :-D

Kaska duzo zdrowka dla Piotrusia :tak: Biedaczke musi sie niezle meczyc, tyle dni z goraczka :-( Ty tez trzymaj sie cieplutko. Zobaczysz ze w koncu wyjdzie slonce.

Hej!!!!

Nareszcie mam kompa od dzisiaj wpadłam się z wami przywitać. Straszzznieee za wami teskniłam :-) ;-) :tak: :-D Ale jestem szczęśliwa, że znów bedę mogła być z wami. U nas wszystko ok. Kamilek rośnie jak na drożdżach już duży z niego chłopczyk. Wychodzą mu dwie dolne jedyneczki:-) :-D Jeszcze raz bardzo gorąco was wszystkie ściskam ;-) Muszę nadrobić wasze posty ale chyba nie dam rady :szok:

Basiu milusio ze znow jestes :tak: watpie zeby udalo CI sie nadrobic wszystkie posty :baffled: :no: wiec moze lepiej skup sie tylko na dzisiejszym dniu i nie znikaj znowu na tak dlugo :cool2:

Basiula cześć !!!!! super że juz jesteś :tak:

Kaska trzymaj sie !!!!! a z Piotrusiem to zobaczysz wszystko bedzie ok !!! no i wybij sobie z tej łepetynki sepsę :wściekła/y:

Mamaboo całus dla Oskarka !!!! no i śliczny z niego chłopczyk a Ty bardzo ładnie wyglądasz !! :tak:

Witam Kochane:-)
Oj dawno mnie tu nie było a to wsyztsko przez ten komputerek, był u fachowca na czyszczeniu, 11 trojanów miałam i prawie całe zapełnione dyski.;-) Oczywiscie było na mnie , ze pierdułki zbieram w kompie.
Za kilka dni świeta a ja biedna nic nie mam jeszcze zrobione, no tylko okna umyte i tyle.:wściekła/y:
Filipus zaczyna coraz to więcej mówic , ostatnio naucyzł sie mówic "ciocia"
Kazdego dnia zaskakuje nas nowymi umiejetnościami . Jak to zleciało a nie dawno to takie maciupeńkie było a tu powoli taki przedszkolaczek rośnie.
Wklejam kilka fotek.
AAAAAAAAAA musze sie wam pochwalić zrzuciłam juz 3,5 kg.....hmmmm az sama jestem bardzo dumna , zadnej diety tylko bez kolacji dziennie , ostatni posiłek zjadam o 17-18. No jeszcze 3 kg i bedzie git.
macie jakies namiary na fajne kwatery nad morzem ( Bałtyk) jedziemy 14,08.

Doradzcie mi jaki wozek kupic, spacerowke mam ale chce jakąś fajna parasolke co by tak w samochodize zawsze mozna było wozić. Filipek juz więcej na nóżkach drepta ale czasmai wozio taki sie przyda.
Podobaja mi sie z Coneco- ma ktoras z Was???

Cos mi stronka nie działa by załadowac fotki sprobuje pozniej lub jutro
Buziaczki dla wszystkich

OOOOOOO chyba się udało.

Taki mama ma trening na każdym spacerku

obraz100cc4.jpg

no dawaj w nogi......standardowo uciekam :-))
obraz100cc4.jpg

Ok postoje kilka sekund do zdjęcia
Przesyłam buziaczki dla moich forumkowych panienek
obraz106ht9.jpg

Tak kocham moja mamunię
obraz060xc4.jpg

reklama
Witam,

Ja w tym roku male sprzatanie - marnie z czasem.

Spotkanko... Fajnie, postaram sie wpasc, ale nic nie obiecuje, bo bede po nocy w kasynie.

Ewcik przystojniak Ci rosnie.
Gratuluje zrzuconych kilogramow - na tych zdjeciach wygladasz naprawde dobrze.

MamaBoo fajny wypad do ZOO, my planujemy tak na lato, jak bedzie cieplo i jak MiniZoo bedzie otwarte.

Sonia znow zaczyna jakis etap buntu. Wszystko na NIE, reaguje placzem.... Do tego mam wyrzuty, ze jak w koncu jest z nami, to ja zle traktujemy, bo oczywiscie nie reagujemy na jej zachowanie, albo ja w jakis sposob karzemy :-( Trudno, minie jak pozostale i znow bedzie kochana.

Pozdrawiam,

Do góry