reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziś mam złoto :-) ;-) :tak: :-D

Zaraz mykam do pracy. Mam nadzieję, że dziś puszczą nas wcześniej ;-)

Ewcik - świetnie wyglądasz :-) Masz super figurę. Filipek duży już chłopczyk, fajnie drepta ;-) A co do wózka mi też podoba się Coneco i zastanawiam się nad kupnem ale to dopiero jak sprzedam ten co mam bo bez sensu byłoby trzymać dwa wózki.

Luczynko - ja też mam nadzieję, że już nie znikne na długo :laugh2:

Kaśka - nie myśl o najgorszym bo tak nie można:no: Glowa do góry;-)

Co do spotkanka to mam nadzieję, ze mi się uda też być ale jeżeli Adam będzie do dyspozycji.

Ok zbieram się do pracy.

Miłego dnia.

reklama
No a ja mam srebro! :-)

Ewcik swietne zdjecia :tak: Twoj Filipek to maly przystojniaczek ;-) no a Ty masz swietna figure i wogole nie rozumiem po co sie odchudzasz :confused: :no:

Sandros tak to juz jest z tymi dzieciaczkami ze raz sa kochane a raz daja nam neizle popalic :dry: a Ty jestes najwspanialsza mama jaka tylko Sonia mogla sobie wymarzyc :tak: :-) a to ze nei reagujecie na Jej grymasy to swiadczy tylko o tym jak bardzo ja kochacie i troszczycie sie o nia:happy: bo czy bylo by dla niej dobre zgadzanie sie na wszystko i reagowanie na kazdy jej placz, chyba nie :cool2:

Witam,

Luczynka dzieki. To juz nie pierwszy bunt Soni, wiec wiem, ze dobrze robie, ale to pierwszy jej bunt, jak pracuje i nie moge poswiecac jej tyle czasu co kiedys i to mnie tak boli. Nie dosc, ze nie mam dosc duzo dla niej czasu, to jeszcze musze byc teraz dla niej surowa :-(

Pozdrawiam,

hej hej !!!!

a ja walczę z kupą prania bo trochę obciach na swięta zawalona praniem :baffled:

Sandros Luczynka dobrze mówi !!!! Liwia też strzela focha czasem to aż brak mi cierpliwości !!

Ewcik no no no mamuśka z Ciebie pierwsza klasa :tak: Liwia złapała całusa od Filipka narazie w policzek bo takie w usteczka to widzę ze na razie TYLKO dla mamusi !!! ale łamacz serc rośnie !!! :-)

Baśka no i ja tylko się pojawiłaś to ruszyło to forum troszku :-D

Luczynka i jak tam dietujesz sie dalej ???

spadam chwycić sie jakiejś robotki ale jeszcze na sierpniówy zajrzę :-D

Fochy to czterolatek dopiero ma.
Jak wyrzucam do pokoju na minutkę za karę to wyje tak że wszyscy sąsiedzi słyszą.
Mojej kozie to się święta pomyliły

Bo najpiekniejsza będzie choinka...
i tak od rana. Teraz leży z psem na podłodze i pewnie kombinuje co tu zrobic.

Dzisiaj jest psem Clifordem.

Muszę zwolnić dysk twardy bo się zapchał

Moje dziecko wkoncu usnelo:dry: Po wielu godzinach walki. Zasypia tylko na rekach a mnie siada juz kregoslup, rece mam do ziemi, no i nie moge w tym czasie nic zrobic bo jak ja odkladam do lozeczka to zaraz sie budzi :wściekła/y: i dzisiaj w koncu powiedzialam DOSC!:no: I mecyzla sie sama-plakala, ryczala, biadolila zeby tylko ja zabrac na rece. Ale bylam twarda :tak: :-) Fakt faktem ze teraz peka mi glowa z tego halasu ale udalo sie. CIekawe jak dlugo bedzie spala. 3majcie kciuki zeby bylo to wiecej niz 20 minut:baffled: Zazwyczaj zasypiala juz ok10 i spala z godzinke a dzisiaj o 13:20 :szok: :wściekła/y: Najgorsze jest to ze serce mi pekalo jak tak plakala :-( I mialam straszna ochote zabrac ja i uspic na raczkach. WIecie co? Ja to lubie jak zasypia u mnie :zawstydzona/y: Tyle tylko ze juz nei mam na to sil bo Oliwos wazy coraz wiecej, ehh...:-(​

luczynka to zaszalała Twoja panna ze spaniem. Dla pocieszenia: moja jeszcze śpi (zasnęła o 12 z krótką pobudką na kolejne uśpienie o 13):-)
U nas też były jazdy ze spaniem, do czasu, aż stwierdziłam, że mam w nosie ile śpi i przestałam JA uważać, że powinna spać.:-) Od tego czasu Mała śpi dłużej i nie ma kłopotów z usypianiem.

martaglo wyciągnęłaś/kupiłaś już choinkę;-) :confused:

ewcik, no, no, ale kawalera załapałaś na spacerek;-)

mokkate, iza nie szalejcie tak z roczkowymio przygotowaniami:no: :tak:

Właśnie, mokkate stój i czapa kupione:confused: :confused: :confused:

Z żalem zawiadamiam, że na spotkanie się nie piszę...muszę do szkoły-odrabiamy 30.04:baffled: :baffled: :baffled:

Miłego popołudnia, może cośik się ociepli:confused: bo u mnie zimnica....brrrrrrrrr a było już tak pięknie:elvis: :cool2:

Hejka! Wpadłam na chwilkę, zaraz zabieram się za ostatnią porcję porządków :nerd: Uff dziś nas puścili o 14 :tak:

Karolcia dziękuje za śliczne karteczki Martynce i Darii oraz Lence :-)

Baska super że już jesteś :tak:

reklama
Z żalem zawiadamiam, że na spotkanie się nie piszę...muszę do szkoły-odrabiamy 30.04:baffled: :baffled: :baffled:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....buuuuuuuuuuuuuuuuu.....
a miałam taką nadzieję, że się w końcu poznamy.....................
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

może nie będą Was trzymac do 15 i choć na chwilkę wpadniecie?????:confused:

Strój kupiony. Znając moje szczęście do pogody w czasie imprez, może śniegiem sypnąć. Dlatego przygotowałam się na KAŻDĄ POGODĘ!!! (mam nadzieję:confused: :baffled: )

Lecę sprzątać dalej....

Do góry