reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka masz sliczna Córeczke :tak: :-) pewnie urode ma po Mamusi ;-) a macie juz wybrane imiona dla dzidziusia :confused: :happy:

Justyna a moze warto znow pogrozic niektorym :dry: :cool2: w kazdym badz razie ostatnio watek Ślązaczek na forum cosik kuleje :-(

reklama
oliwka017on4.jpg
ale sie rozszalałam dość tego :tak:jak mnie nie było to niebyło a teraz tu wam zaśmiecam:-D:-D:-D

no własnie Luczynka ale z tym wątkiem to tak jest raz lepiej raz gorzej :-D

Oliwka no to jeśli o mnie chodzi zaśmiecaj jeszcze bardziej :tak: A Olisia juz śliczna panieneczka !!!!

A to dzisiaj chat :confused: Ja jestem jakas niedoinformowana :baffled: A co do tych pustek na forum to masz Justynko racje-koszmar poprostu :dry: Ja tu zagladalama kilka razy dzisiaj popoludniu ale nie mialam komu odpisywac :-( :eek: :wściekła/y: Jak nie Justyna to ja zaczne rzucac zoltymi a moze i czerwonymi kartkami :realmad: :-D

HEj laseczki
ja niestety nie będe jeszcze przez kilka dni :-( Robię generalne porzządki bo wczesniej lenia w dupce miłam i teraz latam jak pokręcona.Co do czatu to nie dałam rady bo zajmowałam sie małymi i miałam romowe z mężem bo niespodziewanie zwaliły nam sie dwie imprezy w jednym dniu :-( I na tej co tak baaaardzo chcieliśmy być i sie na nią cieszyliśmy,a jest tylko raz w roku i trwa 2 dni(rozpoczęcie sezonu w bractwie zusuki)Nie mozemy iść,bo mój szanowny braciszek w tym dniu sobie zaklepał ślub w urzędzie :-( Smutno mi troche,bo od dawna sie na nią szykowaliśmy,no ale trudno. W dodatku moja mama jeszcze mnie wkurzyła,ale to juz inna historia...

Emilki dupka już wyleczona w 90% :-)

Dobrranoc moje kochane

Te nasze dzieci rosną że aż szok. Nie mogę wprost uwierzyć jak patrzę na Wasze suwaczki. Na szczęście my się nie starzejemy w takim tempie :p

Karolinna jutro Wam napisze co ustaliłyśmy odnośnie spotkania :-) ona działa mobilizująco dlatego jej pozostawiam przekazanie tej wiadomości.

kaśka współczuję Ci, a jeszcze bardziej rodzinie Twojej koleżanki, teraz rozumiem dlaczego byłaś a jakby Cię nie było....

oliwka córcia Ci śliczna rośnie

justyna dzisiaj krótko było, ale treściwie, żałuj że nie zdążyłaś ;-)

reklama
Do góry