reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej kochane !!!!

wczoraj zaniemogłam, jakieś zatrucie albo cos normalnie nie umiałam nawet na nogach sie utrzymać :sick: czegos takiego jeszcz nie przechodziłam !! Nawet Liwii dać jesć i ubrać nie umiałam bo kręciło mi sie w głowie i czarno przed oczami !! Doczołgałam sie do kuchni i dałam jej łyżeczkę i bakusia i musiała radzić sobie sama - ale zdolna moja klusia pojadła sama i posprzątała nawet sama po sobie :happy: i chodziła jak trusia koło mnie bo nie wiedziałą co sie dzieje przynosiła mi wodę i kocykiem przykryła i grzecznie bajki oglądała ! Najgorsze ze męzowego nie było i ja sama dopiero popołudniu tesciowa mi pomogła i wieczorem wykąpała i dała jej jeść ! Na szczęście dzis juz ok chociaż słaba jestem okrutnie !!
Szkoda ze poczatować nie mogłam z Wami :-(

Oczekująca witaj !!!

Luczynka ale słodka Olisia

Czarnulka spokojnie na pewno sie nauczy na nocnik ! moja kupke robi do nocnika ale siku rzadko ! No i gratulacje dla braciszka !!

Karola a ty a ty !! ładnie takie przykrości robić naszej Czarnulce ??? widac ze mnie nie bło na czacie ;-)

reklama
Justa- a już Cię miałam kopniakiem postraszyć;-) za nieobecnośc na chacie, ale ...zwracam honor.....siła wyższa!!!!

Czarnulka- Ty chyba nie na serio z tą Karoliną??:szok:

Karolina- hej, zostawcie jakieś stokrotki dla innych dzieci, które jeszcze nie spacerują .... :-D ;-) :-D ;-) :-D ;-)
A tak poważnie, to już masz niezły bukiecik w domu....:cool2:

No to pięknie było i się skończyło młodą boli ucha jutro do pediatry, rano dzwonię umówić laryngologa.Byłam na nocnym dyżurze i skubaniec nie chciał przepisać antybiotyku.:szok: :szok:
Oby to było zwykłe zapalenie a nie znowu płyn bo będzie kepsko......
Trzymajcie za nas mocno kciuki bo ostatnie zapalenie pół roku leczyliśmy,
dreny a kysz:wściekła/y: :wściekła/y:

Witam wieczorkiem!

Padnięta jestem strasznie i zamiast iść spać czytam Wasze posty i konieczkie, ale to koniecznie muszę coś napisać. Inaczej chyba bym nie zasnęła :cool2: Niestety doczytałam tylko te co mieszczą się pod oknem odpowiedzi, na resztę wierzcie mi nie mam siły :sick:

Karolinna super że Lenka tak fajnie CI już odpowiada i taka romantyczna dusza z niej rośnie :-) :tak:

Mokkate GRATKI DLA MARTYNKI!!!! Teraz to dopiero się zacznie :tak:

Czarnulka fajnie że będziecie mieć w rodzince bliźniaki :tak: GRATKI DLA TWOJEGO BRACISZKA!!! :tak:

Oczekująca witaj :-)

Justynka to co Ci jest kochana:confused: Idź do lekarza bo takie objawy są niepokące. A może szykuje się Liwci rodzeństwo:confused: :happy: ;-)

Martaglo dużo zdrówka dla córci!!!

Luczynka super fotusie Oliwci :) Śliczna jest :happy:

Powiem Wam dziewczyny, że od wczoraj jestem wkurzona na teściową, nawet nie miałam humoru żeby na czacie pogadać z Wami dłużej, przepraszam Was że byłam może trochę niemiła (ale zmęczenie i złość wzięły górę) :eek: Rzecz się tyczy opieki teściowej nad małą, jednym słowem SZKODA GADAĆ :wściekła/y: :-( :sick: :wściekła/y:

Dobranoc Kobitki kochane!!! MIŁEGO PIĄTKU!!!!!

A gdzie jakieś posty hmmm.... nie ładnie tak zaklepywać tylko podium!!!!

Karola wiem że żart hahaha ale jakieś upomnienie musiało być ;-) PEwnie lepiej byś jeszcze areagowała na moim miejscu ;-)

Mokkate ja do obrażalskich nie należe,chyba że naprawde mnie ktoś wkurzy.Aleeeeee żółta kartka dla Karolci musiała być ;-)

A Wikusia juz wchodzi sama po schodach :-) A Emilka wstaje w łóżeczku - a raczej wszędzie gdzie może tylko się złapać i podciągnąć do stania hihi ;0)

reklama
hej !!!

a ja anuluje Karoli, Mokate i Kubusiowej podium :tak:
Czarnulka ma złoto bo posta napisała a ja srebro :-D :-p

moja Liwcia tez juz swietnie sobie radzi po schodach sama wdrapuje sie trzymając sie jedną rączką poręczy, mamy w domu wieć dziennie parę razy ćwiczy :-D No to niezła siłaczka z tej Emilici !!!

Izka hahahahha jestes 3 osoba która taką diagnozę postawiła :-D hmm kto wie :eek:

Mokatka czy Ty myślisz ze byle pierdoła by mnie odciągneła od czata z Wami ??? jakbym umiala doczołagac sie do laptopa to pewnie bym napisała :-D

Do góry