reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka moje drogie.

.Lenka ma teraz okres dużej gadaniny,mówi do taty "odź tata" czyli "chodź tata" i pokazuje paluszkiem drzwi,standardowe "daj to" i "co to " :-) i dużo słówek które wychodzą jej całkiem całkiem:tak:,oczywiście jak się ją prosi żeby coś powiedziała to raczej nie,sama musi chcieć i tyle:-D. Ostatnio nie chce mówić "mama" uparła się i tyle :rolleyes: ,próbuję ją podejść i w ogóle, ale nie daje się:rolleyes2:;-).

.Wczoraj nic nie pisałam bo myłam lodówkę,wyprałam firanki i zasłony i umyłam prawie wszystkie okna,dziś rano umyłam jeszcze okna u Lenki w pokoju,jakoś tak czysto się zrobiło i przyjemnie:happy:.

.mokkate nie za fajnie masz z tymi zębami:baffled:.A są takie tabletki na odetkanie zatok,no ale nie wiem czy jak karmisz to możesz:confused:.I czy to by zadziałało,nie wiem :no:.

.kubusiowa widzę że cieszysz się nowymi zleceniami,super:tak:.Pewnie że dietę lepiej zacząć po świętach:-D.

.iza miłych porządków:cool2:.

.Wszystkie fotki extra:happy2:.

.sandros miłej dżamprezki
:happy2:.

.mariaola fajna huśtawka.A alergia Jeremiego... pewnie z tego wyrośnie.

.justa a jaki chciałaś kupić ten perfum:confused: że też się nie skusiłaś wtedy bo nie wiadomo kiedy następna taka okazja ci się zdarzy
:-p.

.Dziś wybieramy się do dziadków Lenki.

.Miłej sobotki!.

reklama
Hej! Wpadłam na chwilkę w przerwie w myciu szkliwa z witrynki, umyłam dziś póki co 2 okna, jedną lampe, jeszcze okno u Karolci ale nie wiem czy się wyrobię. Pogoda nieciekawa, mężuś poszedł na spacerek z malutką :cool2: :szok: No ale mamusia zapracowana to musi się teraz zacząć wykazywać :-D

Kubusiowa z dietką to faktycznie lepiej zaczekaj i zacznij po świętach :laugh2:

Karolinna gratki dla Lenki że już tak ładnie mówi :tak: dzięki za życzonka miłego sprzątanka! Super mieć tak czysto nie:confused: Ja firanek na razie nie piorę, za tydzień jeszcze lekko przetre okna i wypiorę je, bo teraz nie warto. Cały tydzień będzie z małą tata a on pali i by mi je zakopcił :sick: Oczywiście przy małej nie pali :no: ale robi to w oknie i wiadomo trochę zawsze wleci do środka i na firanki :(

Kaśka super fotusie Piotrusia :tak: Często nie umiem się połapać co Ty piszesz, jedno zdanie i trzeba się domyślać o co chodzi ;-) :dry:

Spadam dalej napierać ze szkliwem, potem obiad i dalsza część.... :nerd:

martaglo - jak najbardziej usmiechaj sie do mnie:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: mebelki z pomarańczem super!!!! tylko zauwaz że ładniej prezentuja sie na jaskrawych scianach widać bardziej ich fakture (połysk) ale to kwestia gustu nie każdy jest odważny na ostre kolorki (ale efekt bardziej piorunujacy:tak:) oststnio pokazałaś to w kolorach pastelowej zieleni nie było troche za mdło:confused: ale to moje zdanie:tak: czekam na twoje kolejne dzieło:-)

a809a90013406c23.jpg

Wiosno gdzie jesteś ? Moja kaczka sama w azience będzie powódź.
Zmykam oglądać film :szok:

Witam wieczorkiem!
Wpadlam tylko zakomunikowac ze zyje i pamietam o Was. Ale za chwilke ide spac bo rano na 8 znow na uczelnie :baffled: :-( A musze jechac bo mam wazny temat do obgadania z promotorka-chce zmienic temat pracy licencjackiej. I nie wiem co ona na to no i czy wogole jest w moim przypadku wykonalne napisanie takiej pracy. 3majcie kciuki zeby sie udalo bo temat mi sie spodobal :-)

Zycze milej niedzielki.

Dzis byłam z męzowym i koleżanką w fikolandzie no oczywiście zabraliśmy tam nasze dzieci !!! ubawiły sie ze szok a my spocone i zmachane ale radość na ich twarzach była niesamowita a potem ta rozpacz jak wychodziliśmy :laugh2:

Ja tam jeszcze nie sprzątam, w piątek mnie poniosło i jezdziłam na szmacie po mieszkaniu ale to był zwiastun @ :baffled: ale nie ma tego zlego bo przynajmniej wysprzatane :laugh2:

Moja młoda disco na "jak on śpiewają" sobie zrobiła i .... jest fanką piosenek lady punk, chociaż trochę ją zmodernizowała bo śpiewała refren KOKOKOKO KO !!! :-D Teraz słodko śpi !!!!

no właśnie Kubusiowa nie wiem co to za zonk mnie dopadł w ej plazie :baffled:
a co do diety to pewnie, że po świętach :tak: chyba ze chcesz sie znęcać nad sobą i za zajączka wielkanocnego robić :-D

Izka ciesz sie ze mała nie płacze i nie histeryzuje jak wychodzisz !! Liwia parę razy tak zrobiła i serce boli jak miałam wyjść a jak macha rączką daje całusa to aż lepiej sie idzie :tak: Karola to dzielna dziewczynka !!!

Karolinna no własnie z moim zdecydoweniem jest poniżej krytycznej i problem tkwił w tym ze po 30 min nie umiałam sie zdecydować :eek:
no durna bzdziągwa jestem :baffled:

Martaglo tak myślałam ze o te cool Ci chodzi !!! mi jednak podaobają sie bardziej te capslloki !! takie bardziej oryginalne !! i dzieki za str bo szukam tez mebelków wiec moze cos tu wypatrze :happy:

Luczynka a mozesz podzielić sie tym interesującym tematem ??? ja juz po więc nie zgapię tak tylko z czystej ciekawości pytam :-p

spadam filmik jakis obejzeć

reklama
Ale pięknie na dworku, słonko tak grzeje że aż :szok: :-D Super super, wiosno witaj!!!

Karolcia nauczyła się tak śmiesznie śmiać, nie wiem jak to wyjaścić ale wylgąda to komicznie, tak przy tym fajnie syczy i pokazuje ząbki :-D Pierwsza rzecz którą zaczęła robić nie przy mnie :sick: :baffled:
No ale wiem że z tatusiem jest jej dobrze, mam nadzieje że mój tata też sobie poradzi (jak do tej pory był bez zarzutu) a wczoraj wróciła teściowa, mąż idzie do niej na rozmowe w środę, zobaczymy co powie i jakie będziej jej podejście do opieki nad malutką.

Justyna :-) zobaczymy jak to będzie dalej z dzielnością Karolinki :cool2:

Martaglo fajne fotki wklejasz :tak:

Do góry