reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kaśka Ty to zawsze sie wysilisz z postem :eek: ;-) :-D
powodzenia

Mokatka a masz tą lampę ??

Pojechaliśmy dzis z męzowym do Plazy i w ciągu 30min chłop kupił sobie pierwsze buty jakie przymieżył bo były jak ulał i garnitur bo tez jakby na wymiar, zostałam w szoku !! Potem z radości chłop mnie zabrał do perfumerii ze cos kupimy i ja ....... nic nie kupiłam ...... powalona jestem :wściekła/y: i teraz żałuje ale we wtorek jedzie tam to mi moze kupi :tak: ...o !!! a teraz jestem naiwna :eek:

Witam,

Dawno nie bylam taka padnieta

Sonia caly tydzien nie poszla do przedszkola, w nocy nie dawal spac, bo charlala... Do pracy, w domu druga praca, nauka i zajmowanie sie domem, Sonia... Byle do poniedzialku - jak sie w niedziele wieczorem poloze spac, tak sie chyba w poniedzialek o 15 obudze :eek:

Jutro robie mala imprezke, znajomy przyjechal na pare dni z Angli - ja zaliczylam sesje - jest co swietowac :happy:

Pozdrawiam,

Hejka!

Witam wieczorkiem, Karolcia dziś spędziła pierwszy dzień beze mnie :sick: bo byłam na szkoleniu a ona była z tatusiem, bardzo dobrze to zniosła i chyba w ogóle za mną nie tęskniła :baffled: Trochę mi smutno :-(

Mmm Grześ to śliczny chłopczyk i jaki już duży :szok: :-) :tak:

MariaOla Jeremiaszek jest słodziutkim bobaskiem, to zdjęcie w wanience na brzuszku bombowe :tak: Szok jaki on jest silny:szok::happy: A huśtawka śliczna i bardzo fajna:tak:

Luczynka nie poddawaj się!!! Nie przejmuj się teściami, nie warto! Ale rozumiem że jest CI ciężko w takiej atmosferze, więc podwójnie trzymam kciuki! Dasz radę!!! Ja muszę się w końcu wziąść za siebie!!!

Mokkatka OGROMNE GRATULACJE DLA MARTYNKI kolejnego ząbka!!! Pomalutu jej buźka zaczyna się uzbrajać:tak: A dla Ciebie współczucia, bidulo, oby ten ból szybko CI przeszedł i nie był aż tak bardzo uciążliwy!
A jak tam Daria? Przeszło jej już:confused:

Sandros GRATULUJĘ POMYŚLNEGO ZALICZENIA SESJI!!! Miłej imprezki i wypoczynku!!!!

Justyna ale dałaś d*** z tym kanarkiem :-D ;-) :laugh2: A Liwusia śliczna modelka, chciałabym zobaczyć te kluchy przez nią zrobione :laugh2:

Martaglo fajny pomysł z tymi chmurkami, a co do projektu pokoiku to możesz poradzić się Kubusiowej, bo ona jest (nie wiem czy wiesz;-)) architektem wnętrz i na pewno fachowo Ci doradzi :tak:

Justa: czep się bimbaja, którego u Was nie ma!!!!!!!!!!!

padam na ryjocha. a tu tyle roboty czeka.

od poniedziałku się dietkuję. mam nadzieję, że wytrzymam, bo już patrzeć na siebie nie mogę.

reklama
Do góry