reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mariola - ale Jeremi juz duży chłopczyk:szok: :-) słodki!!

mokkate - oj bidulko:-( ale sie męczysz, ciekawe co tam sie dzieje:dry: :confused: , gratki dla Martynki na drugiego zębolka:-) no i nareszcie dotarł list miłosnu od Kubusia:-)

justynka - na piękny ten wróbelek;-) :-D

mmm - Grzes to juz kawaler na 102!!!!!!!!:tak: :laugh2:

karolinna - a jak tam ból zęba u twojego męża sie skończył:dry:

luczynka - nie przejmuj sie oszołomami:tak: pokaż efekt końcowy to sie teśc zdziwi i nie pokazuj mu swoej irytacji to go dopiero bedzie drażnic twój olewator w stosunku do niego!!!!!!!!!! Trzymam kciukasy za dietkę!!!!!! i czekam na dietke wyłśłm ci na priva mój adres:-D

mortaglo - a w tych meblach to jest połączenie drewna plus szkło? jaki kolor jest tego drewna? pomarańcz? a kolor na scianie to pastelowa zieleń?

Kubus wczoraj był na kontroli u neurolog i jest wszystko w jak najlepszym porządku:happy: ładnie ustawia stopę czyli na 100% koniec rehabilitacji:tak: :-)
Kubus zaczyna mówic pojedyńcze słowka: dziuua to dziura, puua to piłka, toota to ciocia. A poprawne zdania to: co to? daj to!:-) :-) :-) :-)
Ale uparciuszek z niego potrafi tez byc że hej:dry:

reklama
hej

kubusiowa nie doszła dietka o demnie ?

luczynka miej to głęboko w d....!!!!!!! Powiedz,ze ty chudniesz a oni sie pasą hihihi ;-)

mortaglo mi sie podoba pomysł z ozdobami :-) sama robie w kubusia dziewczynkom pokój hihi ;-)

Mokkate mi lekarka pozwalała góra dwa!

hop hop !!!!

u nas kapie cały czas, położyłam sie po 11 z Liwią bo śpiąca była i zasneła na moich plecach :eek:

Mokatka a co dalej Cie boli ??? ja ze strachu nic nie brałam jak karmiłam !!!
Nie nie Mokatka żeby byla jasność to nikt tu nikogo nie męczy jak juz to on mnie swoimi ultra dźwiękami :baffled:

Kubusiowa to super ze wszystko ok u neuro.

Luczynka to łikendzik nie ciekawy :baffled:

Martaglo fajne te chmurki ale ja bym je albo bardziej dała wyżej i niżej !!
a masz jakiś link do tych mebelków ??

no to kawkujemy i biszkoptujemy !!!

No i już wszystko wiem na temat moich zębów:wściekła/y: .
To bolą mnie zatoki przyzębowe. Problem w tym, że moje 5-ki i 6-ki mają korzenie aż do tej zatoki i bolą. Taka uroda. Antybiotyków nie mogę, więc chyba będę się musiała pomęczyć....:-(

Czarnulka- bardzo dziękuję za odpowiedź. Będę sobie je wydzielać w momentach największego bólu....:-(

Karolinna- mimo najszczerszych chęci zdjęć zębisków nie wkleję , bo zostały u dentystki....:-)

Idę się nad sobą poużalać.... :sick: :sick: :sick:

Meble mieszkaniowe

To są meble Szynaka tak wyglądają w rzeczywistości. Ściany takie pastelowe a chmurki to jakimś sprayem do tego naklejki.

W domciu po pracy weekend wolny.:-) :-)
W poniedziałek odwiedzi na trójka Giertycha - moja działka to szkolnictwo ale nie 1-3 tylko specjalne.

Biegunka stop:-) pies rzyga :wściekła/y: uduszę za to jedzenie kości.
Mamy z mężem zakład jak go przegra to golimy psa na łyso "chińskiego psa" będziemy mieli.:confused: :confused:
Tylko czy smarkata nie przeżyje szoku jak jej psa podmienimy.
Teraz układa pisanki na komputerku to mam czas ponecić.

Martaglo mi te capsloki nawet sie podobają i na dłuzej młodej starczą bo nie są zadziecinne !!! a te szynaka nie za bradzo umiem znaleźć na tej str :eek:

Mokatka kurcze to przekichane z tymi zatokami !! a nie masz gdzieś dostępu od kogoś do lampy z zeptera zeby ponaświetlac ??- super sprawa ta lampa !!

trochę Lilika
robimy kluchy :-D nie pytajcie jak kuchnia wygladała :eek:
mała kreatorka mody
no misiek taki poczochrany to ty mi po domu nie bedziesz chodził
wyprowadzka

reklama
W poniedziałek odwiedzi na trójka Giertycha - moja działka to szkolnictwo ale nie 1-3 tylko specjalne.

buuuuuuuuuuuuuuu..nie zgadłam....buuuuuuuuuuuuuuu

Justyna- :-D :-D :-D :-D :-D ach...te Twoje komentarze....:-D
Liwutek fajniasty.
Mam bardzo podobną lodówke do Twojej (jeśli nie taką samą)
A z tą lampa świetny pomysł...dzięki.....:tak: :-)

Ide się dalej żałować...

Do góry