reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate oj Ty Bidulko :-( bol zeba to chyba najgorszy bol na swiecie :-( lepiej idz do tego dentysty, tak dla pewnosci niech Ci go zobaczy :tak:

Justyna pewnie ze sie poddam przez durnego tescia;-) ale wkurwiajace to jest jak nie wiem :wściekła/y:

MariaOla oj dawno CIe nei bylo :no: pokaz jakies nowe fotki syneczka :tak: napewno wszystkie z checia Go poogladamy ;-) a co do hustawki to moze lepiej zamiesc ogloszenie na gieldzie BB lub na watku "Ciaza, Porod, Polog" tam zaglada chyba najwiecej osob :tak: wiec moze znajdzie sie ktos chetny do odsprzedania:-)

Oliwos wlasnie wyszedl z dziadkiem na spacer, a ja mam chwilke na BB :-) i prasowanie, pranie, sprzatanie, podlewanie kwiatow :baffled: oj duzo tego:szok:

reklama
Kasiu napisz mi tylko Twojego maila a Ci ja wysle. A co do skutecznosci to ja po pelnych 3 dniach na tej diecie schudlam juz 4 kg :tak: :-) wiec skutecznosc sama ocen ;-)

Witam po południu mała śpi :no: to oznaka że się rozkłada :wściekła/y: .
Pewnie weekend w domu:baffled: w końcu ile to można chodzić do przedszkola.
Zimno okropnie ale słoneczko świeci.
Wszyscy na dietach w parcy na forum jakiś szał. :-) :-)
Też myślę ale ciężko się zdecydować.:wściekła/y:

Już po wizycie u stomlatologa. Najprawdopodobniej to dziąsła, bo nie widać nic podejrzanego w zębach.
Musiałabym prześwietlić dwa zęby, żeby być pewnym na 100%. :-( :-( :-(

Kubusiowa- Martynka dziękuje za śliczną karteczkę. :-)

Aaaa...właśnie odkryłam, ze Martynka ma 2 ząbka!!!!! :-) :-)

.Hej.

.Dopiero teraz mam trochę czasu żeby siąść i się skupić na pisaniu:tak:.

.Faktycznie jakoś tu mało postów dziś:rolleyes:,no ale taka ładna pogoda, to cóż się dziwić;-).

.mmm ale Grześ to coraz większy przystojniak:biggrin2:,tylko czemu praktycznie na tym zdjęciu ciebie nie widać?.(Lubię jak mi się ktoś podlizuje :-p).

.justynalka no nie mogę...ty fotograf ,który pracuje na kompie i zamiast przerobić kanarka na żółto w photoshopie i tu pokazać to bawisz się farbkami:surprised: :-p.

.mokkate to rób szybciutko te fotki swoich zębów i wklej na bb:rofl:.Gratulacje drugiego ząbka Martynce ,widzę ze ciebie teraz mokkatko zaczyna boleć na ząbki Martynki:biggrin2:.

.luczynka nie daj się teściowi,udowodnij mu że dasz radę to przestanie się tak zachowywać...żeby dorosły człowiek i takie dziecinne zachowanie,to mi się nie podoba :no:.

.Narazka lasencje.

Ano żyję, ale co to za życie :-D :-D :-D
Jeremi 2 godziny mnie eksploatuje a potem zasypiam na pół godziny i wtedy dom mnie eksploatuje
Ale i tak jestem szczęśliwa ot i fenomen

Jeremi kolkował, ale rodzinka w dojczach się zmobilizowała i teraz mogę otwierać aptekę z SAB Simplex :laugh2: Grunt, że pomaga i mamy spokój z brzuszkami :tak:

Nocki wciąż idą nam gładko, a ostatnio już nawet śpi po 6-8 godzin w ciągu :-) zaczyna całkiem sporo gruchać, a gdy złapie sie za moje kciuki to już by sie chciał podciągać ... hola hola ;-)

No i oby nie było tak różowo to zdaje się rośnie mi mały alergik :sick: jem tylko drób z drobiem i w drobiu :baffled: zero nabiału (no może poza masełkiem i kilkoma kroplami mleczka do zbożówki :zawstydzona/y: ) a z warzyw to marchew, buraczki i szpinak ... WyMiĘkAm :eek: Ale zato jak sobie wzbogacam kunszt kulinarny :-D

Jeremi waży już jakieś 6 kilo i wygląda tak :

reklama
MariaOla Jeremi jest przesliczny:tak: :-) najbardziej spodobal anm sie na trzeciej fotce, taj w wanience, ahh.. :happy:

Karolinna mnie tez sie to nie pdoba :no: no ale coz zrobic :-( na szczescie tesc znalazl sobie nowa robote i od jutra znow nie bedzie go w domu przez wiekszosc dnia to i tesciowa wtedy jest normalniejsza i idzie z nia pogadac, a on jest jakis taki posfyrtany :eek: :oo2:

Do góry