reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy, od poniedziałku szkolenie :baffled: Odwiedziłam stare znajome i znajomych, fajnie sobie pogadaliśmy, cieszą sie (chyba :dry: ) że do nich wracam :cool2: .

reklama
Justyna widze ze teraz tematem przewodnim jest kanarek :-D jeszcze troche i watek nazwiemy "Hodowcy ze Slaska, odezwijcie sie" :-D :-D :-D Ale my z mezusiem napalilismy sie na calego na tego ptaszka :tak: Tylko nie w tym miesiacu bo po pierwsze wyjezdzamy na swieta pod Warszawe :baffled: :wściekła/y: :-( :wściekła/y: a po drugie za duzo bylo juz w marcu wydatkow, niestety :no: no ale napewno sobie takiego sprawimy ;-) moze za miesiac na moje urodzinki :-p

Iza wielkie dzieki. A jest naprawde ciezko, nie fizycznie tylko psychicznie. Chodzi tu o moich pojeb..... tesciow z ktorymi mieszkamy. MOj glupi tesc ma wielki ubaw z tego ze ja jem salate albo brokuly i caly czas mnie podburza haslami "pyszne lodziki, a moze majonez, mmmm a ja mam taka pyszna kanapke" :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a jak mu powiedzialm ze to co mowi jest wredne to wyjechal na mnie oburzony ze "jeszcze tego brakuje zebym ja jadl z TOba brokuly!" :wściekła/y: dodam tu ze brokuly jada bardzo czesto bo je lubi, a teraz jak na zlosc takie teksty:wściekła/y: a przeciez ja niczego od niego nei wymagam, tylko tyle zeby sie zamknal:wściekła/y: na dodatek dzisiaj gdy wiedza ze ja dopiero zaczelam diete to oni kupili na obiad kurczaka z grilla i pachnialo w calym domu :wściekła/y: mowie Wam ze az sie poryczalam ze zlosci :-( tacy ludzie, ehhh..... a przed chwila zaczal gadke o lodach, jakie to sobie kupi w pitaek i bedzie sie zajadal a ja bede mogla tylko popatrzec bo bede miala salate, i tak wrednei sie przy tym smieje ze szok :wściekła/y:
Ehh... ale sie wygadalam:-(

Grześ mi się obudził, a Wy w między czasie wszystkie uciekłyście... nieładnie:baffled: ale wybaczam :-)

karolinna czat jest świetnym pomysłem :-D genialna jesteś (ale się podlizuję :cool2: )

a to obiecane zdjęcia

brąz!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-D :-) :-)

Mmm- ale Grzesiu wydoroślał!!!! Pokazuj go częściej!!!

Wieczorem myślałam, ze padnę. Apap przestał działać (albo to wina tego , że wyszłam z chatu?????? ;-)) i bolało mnie pół szczęki... Już prawie na pogotowie byłam gotowa jechać...A dziś- cisza. Nic. Coś mi sie wydaje, że to zatoki, ale dla pewności spróbuję dostać się do mojej dentystki, bo jakby mnie tak dziś znów chwyciło...to dziekuję bardzo.... :-(
A propos apapu- ile można go zjeść, jeśli karmi sie piersią??? Może ktoś wie???

A wczoraj Daria nauczyła Martynke gwidać na gwizdku :-D.
I jak głośno jej to wychodzi!!! Mamy ubaw... :-D:-D:-D

hej hej !! ja znów poza podium - standard !!!

MaraiOla a Ty gdzie zniknełaś ??? Jak tam Jeremi ???

Luczynka olej teścia, co sie przejmjesz :baffled: niech se pogada jak mu ulży !! on na pewno nie mówi tego złośliwie tylko chce se pogadać i pewnie bardziej jest to w żaratach ! ale mnie by takie teksty jeszcze bardziej mobilizowały i nie dalabym sie za chiny tylko udowodniła ze uda sie i tego Ci życzę !!!!

Mokatka bidulo lepiej do lekarza iść, mnie tez dwa dni ząb bolał a jak sie umówiłam na cito do dentystki to przestał :eek: ale dentystka powoiedziała ze tak to jest z tymi zębami :-D

paa
moze wyskocze na krótki spacrek po błocie z Liwią :-) po teletubisiach

MariaOla- żyjesz!!!!! Jak dobrze wiedzieć!!!:-)

Justa- chciałam zapytać gdzie kupiłaś farby do kanarka, bo moja znajoma chciałaby mieć czerwonego ;-) :-D;-) , ale nie zapytam, bo mnie tak ślicznie pożałowałaś. Jesteś kochana...:tak: :tak: :tak:

Ja też na spacerek idę....

reklama
Mokatka mój to tak serio to wróbel tylko do zdj Go przypudrowałam plakatówkami no bo przeciez wszystkie kanarki żółte ale mi sie nie udało na żółty :sick:

MMM super zdj z tym cieniem !! no i Grześ to juz Grzegorz pomału :-D

Do góry