reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze śląska i okolic

i ja:-)
Trzeba ustaic jeszcze godzine, wstepnie bylo pisane ok 15, zostawiamy tak? miejsce: Piano nobile Dolce Vity

reklama
Więc tak:
MIEJSCE: PSZCZYNA - Piano nobile Dolce Vity- rynek(?)
GODZINA: 15 (PROPONUJE ZOSTAWIĆ)
LISTA:
1. kati
2. Aaga
3.
4.
...
wpisywać się dziewczyny ;-)

Kurcze też bym chętnie was wszystkie poznała osobiście ale oczywiście przegapiłam sprawę. Może następnym razem mnie przyjmiecie:-) A na razie życzę udanego brzuszkowego spotkanka.

Renotka mozesz przyjechać, to nie jest spotkanie zamkniete, zapraszamy, chyba że masz inne plany?:-)

W takim razie na pewno jesteśmy 3
Misialina, Ironia, Asinka, Dagamit co z Wami?

Dziewczyny...ja bardzo chętnie..ale nie wiem jak się będę czuła...powiem Wam szczerze że ,mnie tak brzuch boli i pachwiny, nogi jak balerony że nie wiem czy dam radę...ale Kati...jutro się wymienimy telefonami tzn numerami i jakby co to w sobotę dam znac czy jadę czy nie...ja Was bardzo przepraszam ale jest jak jest...i naprawdę bardzo chciałabym się z Wami spotkać...do soboty jeszcze daleko więc się okaże...mam nadzieję że się na mnie nie gniewacie :(

Misialina jasne, ze się nie gniewamy, najważniejsze twoje i Malwinki zdrowie, jak nie teraz to potem z maluszkami się spotkamy :-)
Ja pisałam, zeby ewentualnie wiedzieć, że któraś z nas na pewno nie moze...

Dziewczyny, dzięki za zaproszenie, Trasia mi wszystko opisała. Rozumiem że spotkanie w niedzielę o 15 na rynku albo w knajpce. Z wielką chęcią przyjadę, jak tylko będę w stanie (swoją zakręconą sytuację opisałam dziś na głównym wątku). Jak dotrę, to na pewno Was znajdę (takiej grupy grubasek nie sposób przegapić :-D), a jak nie, to życzę wspaniałego spotkania i relacji po! A na następnym będę na 200% (chociaż teraz też zrobię wszystko, żeby dotrzeć).
Pozdrawiam!

reklama
Do góry