reklama
traschka
Mama Marysi
i ja i ja!!!
Misialina
Fanka BB :)
Dziewczyny...ja bardzo chętnie..ale nie wiem jak się będę czuła...powiem Wam szczerze że ,mnie tak brzuch boli i pachwiny, nogi jak balerony że nie wiem czy dam radę...ale Kati...jutro się wymienimy telefonami tzn numerami i jakby co to w sobotę dam znac czy jadę czy nie...ja Was bardzo przepraszam ale jest jak jest...i naprawdę bardzo chciałabym się z Wami spotkać...do soboty jeszcze daleko więc się okaże...mam nadzieję że się na mnie nie gniewacie
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Trzymam kciuki za jak największą frekwencje no i foty... a co.... ;-)
Dziewczyny, dzięki za zaproszenie, Trasia mi wszystko opisała. Rozumiem że spotkanie w niedzielę o 15 na rynku albo w knajpce. Z wielką chęcią przyjadę, jak tylko będę w stanie (swoją zakręconą sytuację opisałam dziś na głównym wątku). Jak dotrę, to na pewno Was znajdę (takiej grupy grubasek nie sposób przegapić ), a jak nie, to życzę wspaniałego spotkania i relacji po! A na następnym będę na 200% (chociaż teraz też zrobię wszystko, żeby dotrzeć).
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
super! zazdroszczę Wam tego spotkania :-) czekamy na fotki- tylko szybciej i więcej niż Warszawianki dały he he
Podziel się: