reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Przykro mi, ale ja odpadam :-( Przy moich skurczach mam kategoryczny zakaz wychodzenia gdziekolwiek :-( Mam nadzieję,że na święta uda mi się wyjść z domu...
Doggi w Poznaniu faktycznie ładnie byłam tam kiedyś 3 tyg i podobało mi sie :-) ale z takimi brzuszkami troche niewygodnie na taką podróż.
Ale z maluszkami moze sie kiedyś spotkamy razem np we Wrocławiu?
Ja po rozpakowaniu siebie, będę nie tak daleko od wroclove mieszkac więc jest to jakaś opcja
Doggi super ja mam do Wrocka jakieś 200km :-)
Ok dziewczyny to pewne są 3 osoby:
Traschka, Aaga i ja :-)
Misialina da mi znać sms-em w sobote, to zależy jak się bedzie czuła.
Renotka, Asinka, Ironia :-( szkoda ale liczę na spotkanie po rozpakowaniu z maluszkami :-)
Ok dziewczyny to pewne są 3 osoby:
Traschka, Aaga i ja :-)
Misialina da mi znać sms-em w sobote, to zależy jak się bedzie czuła.
Renotka, Asinka, Ironia :-( szkoda ale liczę na spotkanie po rozpakowaniu z maluszkami :-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Traschka czy popozycja zabrania sie z Tobą z Bielska do Pszczyny nadal aktualna? Tak jak sie spodziewalam jedziemy jutro do Bielska wiec szczerze powiedziawszy byłoby mi na reke zabrac sie z tobą, a poźniej M. odebrałby mnie w drodze powrotnej do domu
Dziewczyny ja tylko na moment, napisać, ze nie dam rady jutro przyjechać do Was :-(
Jakieś cholerstwo nas wzieło, mnie na szczęście mniej ale mój M. całą noc wymiotował i biegunke miał a mnie dzis łamie w stawach i głowa boli jak cholera... nie wiem co to ale wyglądamy źle a czujemy sie ..............
kurde a tak sie cieszyłam na to spotkanie........... bardzo was przepraszam ale siła wyższa.............
Jakieś cholerstwo nas wzieło, mnie na szczęście mniej ale mój M. całą noc wymiotował i biegunke miał a mnie dzis łamie w stawach i głowa boli jak cholera... nie wiem co to ale wyglądamy źle a czujemy sie ..............
kurde a tak sie cieszyłam na to spotkanie........... bardzo was przepraszam ale siła wyższa.............
reklama
traschka
Mama Marysi
dziewczyny bardzo dziękuję za dzisiejsze spotkanie! Było mi ogromnie miło was poznać!
Podziel się: