reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Przykro mi, ale ja odpadam :-( Przy moich skurczach mam kategoryczny zakaz wychodzenia gdziekolwiek :-( Mam nadzieję,że na święta uda mi się wyjść z domu... ![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Doggi w Poznaniu faktycznie ładnie byłam tam kiedyś 3 tyg i podobało mi sie :-) ale z takimi brzuszkami troche niewygodnie na taką podróż.
Ale z maluszkami moze sie kiedyś spotkamy razem np we Wrocławiu?
Ja po rozpakowaniu siebie, będę nie tak daleko od wroclove mieszkac
Doggi super ja mam do Wrocka jakieś 200km :-)
Ok dziewczyny to pewne są 3 osoby:
Traschka, Aaga i ja :-)
Misialina da mi znać sms-em w sobote, to zależy jak się bedzie czuła.
Renotka, Asinka, Ironia :-( szkoda ale liczę na spotkanie po rozpakowaniu z maluszkami :-)
Ok dziewczyny to pewne są 3 osoby:
Traschka, Aaga i ja :-)
Misialina da mi znać sms-em w sobote, to zależy jak się bedzie czuła.
Renotka, Asinka, Ironia :-( szkoda ale liczę na spotkanie po rozpakowaniu z maluszkami :-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Traschka czy popozycja zabrania sie z Tobą z Bielska do Pszczyny nadal aktualna? Tak jak sie spodziewalam jedziemy jutro do Bielska wiec szczerze powiedziawszy byłoby mi na reke zabrac sie z tobą, a poźniej M. odebrałby mnie w drodze powrotnej do domu
Dziewczyny ja tylko na moment, napisać, ze nie dam rady jutro przyjechać do Was :-(
Jakieś cholerstwo nas wzieło, mnie na szczęście mniej ale mój M. całą noc wymiotował i biegunke miał a mnie dzis łamie w stawach i głowa boli jak cholera... nie wiem co to ale wyglądamy źle a czujemy sie ..............
kurde a tak sie cieszyłam na to spotkanie........... bardzo was przepraszam ale siła wyższa.............
Jakieś cholerstwo nas wzieło, mnie na szczęście mniej ale mój M. całą noc wymiotował i biegunke miał a mnie dzis łamie w stawach i głowa boli jak cholera... nie wiem co to ale wyglądamy źle a czujemy sie ..............
kurde a tak sie cieszyłam na to spotkanie........... bardzo was przepraszam ale siła wyższa.............
reklama
traschka
Mama Marysi
dziewczyny bardzo dziękuję za dzisiejsze spotkanie! Było mi ogromnie miło was poznać!
Podziel się: