reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze śląska i okolic

Ironia nie z karakowa tylko z Trzebini. Nie wiem jaka trasa bedziecie jechali jezeli przejezdzalibyscie gdzies w okolicy Trzebini to faktycznie moze bym sie ew. zabrala z wami jezeli M. szedlbz do pracy. jednak wzdaje mi sie ze nie bedziecie sie kierowac w strone trzebini tylko raczej na wadowice, andrychow chyba

reklama
Kurde ale jestem "do zadku" czyli nie wchodziłam tu wczoraj a Wy już termin ustalacie...mnie pasuje...o ile jutro się nie okaże że mam zatrucie ciążowe to jestem na tak...Kati...ja się zaczynam do Ciebie uśmiechać :)))

A moze godzina 14-15 ? było by po obiedzie i czas na dojechanie?
Misia nie ma problemu :-) zabierzemy Cie na pewno (nie wiem czy pojade sama czy z M. bo jeszcze tego nie ustalaliśmy) ale na pewno sie zjawie z Misią oczywiście
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Ironia my z okolic Rybnika, Wodzisławia Śląskiego właściwie pojedziemy przez Jastrzębie Zdrój, Pawłowice

To co dziewczynki, może godz 15? Obiad o 13 w domku i akurat na spotkanie. Nawet Ironii dojazd nie zajmie dłużej niż półtorej godzinki i to licząc z korkami! :)

Ironia w której części Krakowa mieszkasz? Ja bardzo lubię trasę przez Liszki, Alwernię i Oświęcim. Fajna pusta droga. Choć pewnie szybciej będzie autostradą i na Tychy. I wtedy masz prawie po drodze Trzebinię:)

my mieszkamy na prądniku białym więc północ krakowa :) M nawet chętny żeby jechać :-) może się uda.... :) muszę jeszcze zobaczyc czy kuzynka przyjedzie w ten weekend tak było by dobrze bo 17 miałabym wolne :)

chętnie się spotkam chociaż ja taka wstydliwa jestem :(

reklama
Do góry