reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Hej dziewczyny pytacie jak żyje, ano jakoś żyje (jeszcze):tak::tak: ale dzis weszłam na wage no i dopiero dostałam motywacji:-):-):-). Brydka no niestety Edyta nie dała rady, ale wcale jej sie nie dziwie, też nie wiem czy dam rade
Marzenka, dzieki razem zawsze lepiej, mam nadzieje że nam się uda zgubić tu i ówdzie:-):-):tak::tak::tak:
No ale koniec już o tych dietach, mam dla Was inną wiadomość moje dzieciaczki dostały się do przedszkola dziś dzwoniła kobietka do męża i miały iść juz dziś no ale mąż powiedział ze przyjdziemy jutro, dzieciaki sa mega szczęśliwe i ja też :tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
DANKA dajesz rade...
Edytka nie przejmuj się pewnie to nie ten czas jeszcze. Ja też parę razy podchdziłam do diet,aż jednego razu podeszłam do wagi i :szok::szok::szok: i wtedy dieta się zaczęła...A na tej , na początku można czuć głód , ale wtedy się pije wodę ,żeby nie było uczucia głodu.
Noami czekamy kochana jak się urządzisz i wpadamy...no a oczywiście potem całą ekipą do Hiszpani

Danka - gratulacje, oj, ale maluchy sie musza cieszyc :-)na caly dzien ida czy tak na te 2,5h? I Ty tez sie pewnie cieszysz, bo bedziesz miala chwile czasu dla siebie.

cfcgirl - jak sie uklada wspolne urzedowanie z tesciowa?

Noami - ale Co zazdroszcze, ze juz jestes po przeprowadzce; ja to sie chyba depresji nabawie przed moja :-( juz sie nie moge doczekac, a to chyba dopiero bedzie 7-8 marzec; kompletnie nic mi sie nie chce w domu robic :baffled:

Brydka - Ty caly czas kciuki trzymaj, wybaczymy tygodniowa nieobecnosc na forum ;-):-)

A my mielismy isc do kina i jak zwykle plany sie posypaly. Maciek zasnal, ale ja zaleglam z Kuba przez ekranem i ogladalam bajke o wiewiorkach :-) I sie zrobila 9 wieczor. :-( Ale moze sie jutro uda.

Poniewaz wypad do kina nie wypalil, wyskoczylismy sobie do pubu. Muzyczka na zywo, lekki jazz, przytulanko jak za dawnych lat, jakbym dzieci nie miala przez 2 godziny :-)

hejka kobitki:-):-):-)
aleeee mamy wiatrzysko dzisiaj:baffled: dobrze,że włosy zwiazałam rano jak do szkoły szłam z małą,bo by mnie chyba trafiło:szok:
naomi81- no właśnie już Cię dawno nie było:tak::tak:pozdrówka i czekamy na parapetówkę:-D:-D:-D
danka-jak tam dzisiaj? jaki spadek u Ciebie?:-)
kasiaj-aleee Wam fajnie było...:-pfajnie tak się oderwać od roli rodziców na jakiś czas:tak:i być tylko dla siebie;-)

hejka
zimno dzis strasznie, brrrr.
Danka - widze ze masz motywacje, a ile masz mniej?tak szybko?
a o ktorj ty jesz ten obiad, wiesz razem ze mna ta diete zaczynala mojego kuzyna dziewczyna i se jakos trzyma , ale nic jeszcze jej nie ubylo z kilogramow,:confused:

dziewczyny czy jak ja pojde do Gp i powiem ze chce wizyte u ginekologa to mi da czy nie? czy musze cos pozmyslac zeby mi dal.
Noami chyba u ginekologa bez problemu z tego co pamietam.

Danka - to napisz jak Twoje maluchy przezyly dzis pierwszy dzien w szkole :confused::tak: I jak Ty sobie radzilas, bo ja w pierwszy dzien to mialam ochote siedziec pod drzwiami przez caly ten czas.

niunka - z tym ginekologiem to chyba tak latwo nie bedzie, ale wydaje mi sie ze jak masz jakis problem to powinnas dostac skierowanie, natomiast ot tak sobie na jakas kontrole, to chyba nie przejdzie, ale warto zapytac, a jak nie to zawsze mozesz isc prywatnie

Hej dziewczyny!!!
Ja i moje dzieci już po pierwszym dniu w przedszkolu, chodzimy na 2,5 godz dziennie od 12.30 do 15 dzis kazali mi zostac z dziecmi i jeszcze jutro mam z nimi posiedziec. Zobaczymy jak to będzie bo dzis jak poszłam uzupełnic brakujace dokumenty to Mikołaj zaraz w płacz:szok::szok::szok:, kobietka musiala go do mnie przyprowadzic, natomiast Zuza jak wracalismy do domu to płacz bo za krótko się bawiła, i weź teraz zrozum te dzieci:-p:-):-):-):-):-)no ale mam nadzieje ze od poniedzialku bedzie dobrze:tak::tak::tak: i dzieci zostaną bez problemu, dostana nowe mundurki to dumne pobiegna do przedszkola:-):-):-):-)A tak ogólnie to zafascynowane zabawkami i wogóle super na całe szcęscie jest tam trójka polskich dzieci wiec będzie im razniej

A jesli chodzi o moja wage to niestety nie wiem ile mniej bo nie mam w domu wagi, ale wczoraj zwazyłam sie u sasiadki i na kontrol ide za tydzień, wtedy się okaże:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Kasia tylko pozazdrościć ja już nie pamietam kiedy gdzieś sama z mężem wyszłam tak bez dzieci:baffled::baffled:, ale mam nadzieje ze jak pojade do Polski to, to nadrobie

Ostatnia edycja:
Niunka ja to jem tak ok 12-13lunch no a niby ten obiad ok 17-17.30 :baffled::baffled::rofl2:
Zuzka dzis pełna wrażeń i tak zmeczone ze przy bajce biedula usnęła.

reklama
Witajcie dxiewczynki
Kasia i Fabian dostaniesz po dupie,że nie masz mojego gg dodanego do listy znajomych...Ale jesteś ...
Edytko ja też około 13/14 jadłam obiadek, a ostatni posiłek nie później niż 18.
Danka brawo dla bliźniaków...
Brydka czwratek dzisiaj...Jakie wieści?? Spain welcome to...??
Z teściową ok , chociaż dzisiaj się dowiedziałam,że mam niemodne meble...No cóż kwestia gustu. ALe powiedziała,że ona się do niczego nie wtrąca bo ja tu jestem gospodynią, czyli ok. Poza tym,że dusi ją moje kadzidełko to raczej nie marudzi.

Do góry