reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Aylin zdrowka zycze:tak::tak::tak: ja dzis nawet na spacer z dzieciakami nie wychodzilam kisimy sie w domu nos mam jak kalafior:-D:-D:-D w sumie to ja nie pamietam kiedy ostatnio chorowalam:baffled::baffled::baffled:

Aylin chyba Cie przebilam:-D:-D:-D dostalismy dzis rachunek za gaz malo z krzesla nie spadlam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 640 zl:szok::szok::szok::szok: i dzis wlasnie dostalam bony z pracy swiateczne no i mialam sobie firanki do kuchni zafundowac i mialo starczyc na impreze urodzinowa piotrusia no i wsio pojdzie na rachunek i jeszcze braknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do konca miesiaca bedziemy chyba chleb z maslem jesc:-D:-D:-D:-D jak tylko dojde do siebie troszke to pedze do gazowni troche ich poprzestawiac:-D:-D:-D

mnie we wrzesniu dentysta skroil na 400 zl :-( poprostu mozna sie zalamac:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Rena - równiez zdrówka zycze :) Na razie mozemy robic za renifery swiętego mikołaja :) w końcu mikołajki już blisko

Aylin no Ciebie to bez pytania wpisuje hhee bedziesz tanczyc i spiewac w klubiku! hihi

jak cos polejesz :)

Hej,
Dziękuję za zainteresowanie Michasiem. U nas dzisiaj dalej gorączkowo. Jak dajemy paracetamol to spada, jak przestaje działać temp rośnie. W nocy niestety znowu pobudka bo płakał a stopni już było ponad 39. Masakra, coś strasznego jak dziecko choruje! A antybiotyk na gardło nam zapisała i zaczęłam dzisiaj dawać bo chyba go jednak boli...
Narazie śpi i wydaje się że nie ma gorączki ale jesteśmy czujni.

Madziorka, Michał je ale mniej niż normalnie i tylko mleko + troche soczku. Ale lekarka mówiła, że dziwi się że on w ogóle je z takim gardłem.
Rena, jak Ty z dziećmi funkcjonujesz w takim stanie? Teraz strach żeby ich nie pozarażać.
Aylin, 300zł? To co Ty, protezę robiłaś? ;)

To nam się spotkanie posypało. Chyba że jeszcze Iwcik się zjawi niespodziewanie u Madziorki :)
Nie powiem żebym płakała - cieszę się że jak dobrze pójdzie spotkamy się już wszystkie w następnym tygodniu. I że nic mnie nie ominie. Mam nadzieję że wszyscy wyzdrowieją. A do klubiku zapisuję się i ja! W końcu obiecałam Aylin, że pociągnę drugi głos! hehe :)

Trzymam kciuki aby narzeczony mojej małej szybko wyzdrowiał.

Protezy nie robilam - koszt 2 zębów.... Nowe plomby bo stare się przechodziły już :)

A w klubiku damy czadu :)

o kurcze to co spotkania nie ma ???????
wszystkie chore no to ładnie a ja juz sie zastanawiałam jak to zrobic zeby obleciec rano Dynów a pózniej do was wpaśc heeeeeeeeeee
no to teraz nie wiem czy jechac bo ja bym dopiero na 12 była???????????

ale jak nikogo nie bedzie to i ja przełoże na za tydzień :))))

Madziorka napisz co i jak ?

hehe Iwcik się obudziła :)

Jak szepnęłam Michałowi, że błogosławieństwo od swojej przyszłej teściowej ma, to od razu przestał gorączkować :) Oby tak już zostało. Wykurujemy go i w kawalerkę do Martynki w przyszłym tyg się wstawi ! :)

Kochaneczka - Martynka już doczekać się nie może spotkania :) w końcu u Magdy pierwszy raz za rękę ja chwycił :)

Iwcik - moze nie spałas ale gapa jesteś :)

Kochaneczka czyli jednak gardelko meczy, no wtedy to zwykle antyb zapisuja. Zobaczysz ze bedzie coraz lepiej. przestanie goraczkowac. po antyb sa b szybko zmiany na lepsze. nawet po 1-2 dawkach juz efekty sa. takze dzisiejsza noc powinna byc spokojna czego wam zycze
mleczko latwiej wchodzi niz przelykanie czego gestszego czy gryzienie wiec niech pija na zdrowko

wpisuje Was na liste hehe

no wlasnie Iwcik sie nic nie odezwala, ale bylam w domu wiec mogla spokojnie mnie zaskakiwac hehe
zapytam Lidki ktory dzien ma wolny w nast tyg. to moze dopasuje termin, aby i ona wpadla
ja poki co nastepny piatek mam tylko zajety..

Adam dzis na wolny dzien wiec wlasnie na gorze wiercenie slysze
Olaf buduje wieze z klockow czyli ulubione zajecie
a ja glosna muza w tle i mnie rwie na tance znow!

Dziewczyny ja sie zamotalam w ogole tej strony nie widzialam, myslalam ze wczorajsze posty sa dzisiejsze
Iwcik sorki dopiero teraz zobaczylam ze pisalas, ale w nastepnym tygodniu zapraszam

Kochaneczka antyb dziala. teraz goraczka juz nie wroci. zdrowka!

Olaf zasnal niespodziewanie, wtulil sie i odlecial
to mam jakies 30min luzu, bo pewnie o tej porze dluzej nie pospi

Madziorka zamotana jak zawsze :)
Michał już nie gorączkuje ale kaszle czasem i troszke z nosa zaczyna mu się lać. Dajemy antybiotyk, oby przeszło.
Dzisiaj robiłam pizze na obiad, jeszcze coś zostało. Zmykam więc podojadać :)
Następne spotkanie jak najbardziej można dopasować pod Lidkę. My i tak siedzimy w domu więc łatwiej nam się zgadać.

reklama
he he no to sie ponabijałyscie ze mnie haaaaaaa ale Madziorka nie lepsza hee skoro dzisiejszych postów nie widziała haa my chyba jakis grzybek halucynogenny zjadly hiii

ja i tak dzisiaj cały dzien w obrotach byłam , rano Dynów zaraz spowrotem na rzeszów i wróciłam do domu na 19 masakra padam na ryj i nic mi sie nie chce .
Magdziorka tam myslałam ze dam rade wpasc na małą kawke ale niestety czasu to mi brakło bo miałam jeszcze na Futome dzisiaj pojechac i niestety zadzwoniłam do babki ze nie dam rady , musze jutro tam pojechac i na Nowiny ale jak narazie to nie wiem gdzie to jest heeeeeee

Do góry