Kochaneczka
Fanka BB :)
No to nas Rena pocieszyłaś! Dziewczyny, czy przed porodem miałyście robione ktg tak w ramach zwykłęgo badania? Bo mi dał lekarz skierowanie ale do wykorzystanie w razie gdyby coś się działo i gdybym chciała sprawdzić czy wszytsko jest ok, a wczoraj koleżanka mi mówi że ona miała ze 3 razy ktg robione pod koniec ciąży. I teraz nie wiem czy się wybierać czy nie... Czasem mi ten brzuch twardnieje i wtedy powinnam iść ale to jest zazwyczaj przed snem a wtedy to nie chce mi sie ruszać i do szpitala na badanko jechać, zwłaszcza że to przechodzi.
Rena, mama mojej koleżanki miała chemię i wycinanego guza na jelicie grubym w grudniu i z tego co koleżanka opowiadała to kobieta miała tak dobre nastawienie że wszyscy w domu płakali a ta chodziła i ich pocieszała... Dzięki temu już miesiąc po operacji doszła do siebie, lekarz nie mógł się nadziwić! Teraz jeździ na chemię przez tydzień w miesiącu, początki wiadomo były trudne ale dali radę. Wspierajcie więc tatę i powiedz jak poradziliście sobie z kryzysem mamy bo pisałaś że wprowadza kiepską atmosferę do domu...
Zaraz m wróci z pracy, zmykam obiad kończyć.
Rena, mama mojej koleżanki miała chemię i wycinanego guza na jelicie grubym w grudniu i z tego co koleżanka opowiadała to kobieta miała tak dobre nastawienie że wszyscy w domu płakali a ta chodziła i ich pocieszała... Dzięki temu już miesiąc po operacji doszła do siebie, lekarz nie mógł się nadziwić! Teraz jeździ na chemię przez tydzień w miesiącu, początki wiadomo były trudne ale dali radę. Wspierajcie więc tatę i powiedz jak poradziliście sobie z kryzysem mamy bo pisałaś że wprowadza kiepską atmosferę do domu...
Zaraz m wróci z pracy, zmykam obiad kończyć.