reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!!

a co tu takie pustki
:szok::szok::-(

witam w poniedzialkowy dzien
korzystam z okazji że laptop mi w miare dziala wiec postanowiłam ze naklikam cos na bb.
u nas znowu zima,sypie śnieg,strasznie wieje wiec na dworze zawierucha.m poszedl do pracy to porobił tylko do godz.12-30 i wrócił do domu bo nie dało robic w taką pogodę.
my juz po obiadku,dzieciaki sie bawią,krystian odrabia zadanie a ja odpoczywam,jeszcze dzis mnie czeka wypad na siłownie na godz.19(trzeba troszke sie poruszać)

trzymajcie sie dziewczynki,
pozdrawiam

rena-i jak tam po chrzcinach????piotrus grzeczny w kosciele był???jak sie ogarniesz to czekamy na zdięcia:tak:;-) ps
.dostalaś odemnie wiadomośc na pw???

iwicik-eee tam często,już nie pamietam kiedy bylas u mnie ostatnio.zresztą ty częsciej w rzeszowie jestes wiec zaglądnij do mnie na kawe.
a my z piotrkiem w najbliższym czasie sie pojawimy u was
;-)

mama weroniki-no właśnie gdzie ty jestes????

reklama
Kochaneczka nie wiem czy tu zagladniesz ale jutro wybieramy się z meżem na szkołe rodzenia. Więc jak zobaczysz takie dwa zagubione potworki to my :)

Hej dziewczyny :) ja też nareszcie kompa dopadłam. Mam już stół w jadalni i firany w większości okien!!! :) Iwonka porobiła zdj to może wstawić - najbardziej podoba mi się sypialnia :) Dzisiaj, w tą zamieć, wybrałam sie do rodziców i teściowej. Tęskni mi się cały czas za chrześnicą więc korzystam póki mnie moje maleństwo w domu na dobre nie zamknie :) A skoro już byłam u rodziców to trzeba było te 2km podjechać i herbatkę u teściówki wypić ;-) W sobotę byli znajomi męża z pracy - 8osób przyjechało ale przywieźli ze sobą żarcia że ho ho :-) i nawet posprzątać pomogli! Wesołe towarzystwo posiedziało do wpół do 3 w nocy, ale nawet nie byłam bardzo zmęczona. M spał po imprezie na amerykance w salonie bo nie chciałam żeby mi chuchał %%%% :-D
Jeden kolega stwierdził że urodzę w tym tygodniu:/ że ma dwie córki i on się zna! Oby nie... Marzy mi się jeszcze kilka leniwych wieczorów przy kominku. Taki właśnie dzisiaj planuję :tak:

aaaa Aylin - co tydzień jest kilka nowych par więc będziesz musiała mrugać, chrząkać, albo machać żebym wiedziała że Ty to Ty :-D

Ostatnia edycja:
hejeczka laseczki:-D:-D no my po imprezie Piotrus byl grzeczny jak aniolek biedny nie mogl sie w dzien wyspac to przespal calutka noc do 8.30:szok::szok: a Milena byla jeszcze lepsza spala do 9.30:szok::szok: wiec odespalismy:-D:-D maz jeszcze dzis w domu a jutro koniec dobrego:-D:-D Milenke oddalam dziadkom Piotrus spi posprzatane pomyte po imprezie wiec odpoczywam:-D:-D:-D jak Piotrus jutro pozwoli to jakies fotki wkleje:-D
ale dzis pogoda byla masakra brrrrrrrrr ja chce juz wiosne chce wyjsc z dzieciakami na spacer:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lidka jakbys mnie nie oswiecila to bym nie wiedziala ze cos mi wyslalas:-D:-D:-D hehe zaraz Ci odpisze:-D:-D

no a za 2 tyg bedzie trzeba powtorke z rozrywki zrobic bo moja Milenka skonczy 2 latka ale ten czas leci ....

zmykam paaaaaaa

Ostatnia edycja:
witam

Aylin tobie tak ciąza sluży nastepna która sie nadaje do rodzenia dzieci :)))))) ale nie ma sposobu niestety bedziesz musiala i tak udac sie na porodówke :)))))
Czy do rodzenia to nie wiem, ale fakt, ciąża wybitnie mi sluzy :) Żadnych mdlosci, zlego samopoczucia i innych nieprawidlowosci. Odpukuje w niemalowane od razu :) Mam nadzieje że z porodem tez pójdzie lekko.

aaaa Aylin - co tydzień jest kilka nowych par więc będziesz musiała mrugać, chrząkać, albo machać żebym wiedziała że Ty to Ty :-D

Hmmmm głupio tak machać:) Ale moge powiedzeiec iż będę miała na sobie dresowa bluzę w kolorze malinowym :)

hejka a co tu takie pustki? u mnie nuda Milenka szaleje u babci Piotrus spi calymi dniami wiec mam pelen luzzzzz:-D:-D:-D wklejam obiecane fotki z chrzcin pa

Załączniki

• maleIMG_3939.JPG
    maleIMG_3939.JPG
    37,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 1maleIMG_3945.JPG
    1maleIMG_3945.JPG
    41 KB · Wyświetleń: 36
  • 2maleIMG_3958.JPG
    2maleIMG_3958.JPG
    38,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 4maleP1070754.JPG
    4maleP1070754.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 49
hej laski!!!

witam w srodowy dzien:-)
pogoda u nas do d..y,wieje,zimno i co jakiś czas pada deszcz:crazy:nic sie czlowiekowi nie chce w taka pogode.
ja już mam wszystko zrobione,pranie mi sie kręci,obiad ugotowany,dzieci spia,m w pracy,krystian w szkole a ja puki mam czas wolny to piszę do was:tak:
ja po wczorajszym fatburning nie mogę się ruszyć:szok:nogi mnie tak bolą że masakra,a dzis na 18 zunba(ciekawa jestem czy bede w stanie
cokolwiek zrobić:sorry:)

pozdrawiam:happy:

rena-super zdięcia:tak:fajna z was rodzinka,piotruś wyglądał ślicznie a milenka Ci rośnie jak na drożdżach:tak:

hej laski

u mnie tez nic nowego pozatym ze mam juz dosć tej zimy sniegu i zasp i odkopywania auta , nie mówiąc o skrobaniu szyb masakraaaaaaaaa nie dosc ze z zewnątrz trzeba je skrobac to ja mam rarytas i musze w srodku tez skrobac bo mam szybe pęknięta i przez ryse przechodzi mróz wrrrrrrrrrr ale czekam dow iosny to wtedy wymienie na nowa o ile mnie wczesniej policja nie złapie heeeeeeeeeee, w dzien temeratury dodatnie to wszystko mokre a wieczorem wszystko przymarza bo tem spada do nawet -12 co za głupia pogoda ....

Firanki kochaneczki mam fotki tylko nie mam jeszcze zrzuconych na kompa :)

Rena nosz kurcze jak ty rewelacyjnie wyg;ladasz to napewno ty która dopiero co urodziła???????? a malota sama rado,sć dobrze ze ci spi i jest grzeczny przynajmniej masz chwilke dla siebie :)

Lidka no to dawaj teraz samba haaaaaaaa nogi w ruch ale z piotrkiem heeeeeeeeeee to kiedy do mnie wpadniecie :))))

Aylin pujdzie wszystko gładko zobaczysz , a jak było na szkole rodzenia ???????

Kochaneczka a ty jak tam kobieto sie trzymasz :) nie zazdroszcze ci tych gosci bo wiem ze twraz to najlepiej pobyczyc sie i zeby nikt nic nie chciał od ciebie takie sa koncówki ciąży :)

Witam.Mały śpi wiec mam chwilę.
RENA swietnie wygladasz:tak: a Piotrus juz taki duży jest.Ja narazie niemyślę o chrzcinach może latem dopiero u nas będzie problem ze znalezieniem rodziców chrzestnych.
IWCIK a gdzie Ty masz śnieg;-) u nas piękna wiosna śniegu ani śladu dzis chyba pójdziemy na pierwszy spacerek.
Co do urodzin ja mojej małej zrobiłam imprezkę w sobotę a trzy dni wcześniej wyszliśmy ze szpitala ale jakos dałam radę bo i tak zapowiedzieli się goście w odwiedziny do małego także od razu urodzinki małej były i prezenty dostali obydwoje.
Oj chyba moja dieta mało pomaga bo mały i tak marudzi w dzień a wczoraj miał atak prawdziwej kolki darł się z pół godziny i nic nie działało a mnie już rece opadały:no: a na M niemam nawet co liczyc:wściekła/y:od czasu kiedy mały jest na świecie M wziąl go na rece może ze 3 razy:szok:i to jak go poprosiłam.Niepomaga mi w niczym dosłownie jakby dziecka niemiał:no: a jak go poprosze to zaraz ma wymówkę że on po pracy musi sobie odpocząć a ja to niby maszyna i niepotrzebuję odpoczynku....eh a to się pozaliłam.

reklama
Hej, jakos zyje jeszcze, tydzień dośc intensywny mam. Jejku byle do świat i na zwolnienie pójde :)
Rena fajne zdjęcia, A twój kawaler to całkiem duzy chłopak jest :) Albo ty drobniutka :)

Iwcik - akurat trafiłam na temat cesarka. I zastawiam się jak na to dobrowolnie można sie na nia zdecydowac bez wskazań lekarskich. Ćwiczenia śmieszne :)
I z kochaneczką poznałysmy się za "żywo" więc kolejny raz będzie fajniejszy :)

Anek a próbowałaś z tym "otulaczkiem"?? Chwalą że na kolki pomaga.

Do góry