reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!
witam sie i ja w ten słoneczny dzien.:-)
pogoda sie popawila wiec i ja mam lepszy humor.moje dzieci poszly spc,krystian na dworze a ja kawke popijam.czeka mnie prasowanie ale nie chce mi sie:no:mam już posprzatane,obiad z wczoraj wiec mam chwilke luzu.

iwicik-mam nadzieje ze przyjedziesz do mnie:tak:

rena-witaj,jasne ze mozeesz sie do nas przylączyc.

reklama
Hej kobiatki.....Tyle czasu mnie nie było, ze aż wstyd sie pokazywac :p Byłam na Śląsku u teściów odpocząć troszeczke a tam odcina się czlowiek od wszystkiego stad moja nieobecność.
U Was czytam ze ciekawie - a u mnie?? Hym robie sie chyba coraz bardziej leniwa a to 6 miesiac i gedzies czytalam ze energi powinnam miec wiecej diwne co? Teraz siedze troche zalamana i myske co mam zrobic tzn gdzie rodzic. Moim prowadzącym jest dr Obrzut, który pracuje na Szopena gdzie chcialam rodzic a wczoraj znajoma powiedziala mi ze sie stamtad zwolnil i pracuje w Łańcucie- i co teraz??? rodzic w Łańcucie tam gdzie lekarz, choć pewności ze bedzie przy porodzie to nie mam, czy w Rzeszowie na /Szopena gdzie polożne jeśli nie masz lekarz z tamtego szpitala to traktuja cie duzo gorzej...kurcze!!!ale sie wkurzam.

Hej kobietki.....Tyle czasu mnie nie było, ze aż wstyd sie pokazywac :p Byłam na Śląsku u teściów odpocząć troszeczke a tam odcina się czlowiek od wszystkiego stad moja nieobecność.
U Was czytam ze ciekawie - a u mnie?? Hym robie sie chyba coraz bardziej leniwa a to 6 miesiac i gedzies czytalam ze energi powinnam miec wiecej diwne co? Teraz siedze troche zalamana i myske co mam zrobic tzn gdzie rodzic. Moim prowadzącym jest dr Obrzut, który pracuje na Szopena gdzie chcialam rodzic a wczoraj znajoma powiedziala mi ze sie stamtad zwolnil i pracuje w Łańcucie- i co teraz??? rodzic w Łańcucie tam gdzie lekarz, choć pewności ze bedzie przy porodzie to nie mam, czy w Rzeszowie na /Szopena gdzie polożne jeśli nie masz lekarz z tamtego szpitala to traktuja cie duzo gorzej...kurcze!!!ale sie wkurzam!!!

witam Was mamuśki:) jestem mama 4 i pół miesięcznej Milenki mieszkam 30 km od Rzeszowa w Sędziszowie Młp. czy i ja mogę się dołączyć? późna pora na czytanie od początku ale może jak będzie wiecej czasu to coś poczytam:) pozdrawiam i miłej nocki życzę:)
t

witamy bardzo serdecznie i zapraszamy do klkania o wszystkim co ci przyjdzei na myśl:-):-):-)

Hej kobiatki.....Tyle czasu mnie nie było, ze aż wstyd sie pokazywac :p Byłam na Śląsku u teściów odpocząć troszeczke a tam odcina się czlowiek od wszystkiego stad moja nieobecność.
U Was czytam ze ciekawie - a u mnie?? Hym robie sie chyba coraz bardziej leniwa a to 6 miesiac i gedzies czytalam ze energi powinnam miec wiecej diwne co? Teraz siedze troche zalamana i myske co mam zrobic tzn gdzie rodzic. Moim prowadzącym jest dr Obrzut, który pracuje na Szopena gdzie chcialam rodzic a wczoraj znajoma powiedziala mi ze sie stamtad zwolnil i pracuje w Łańcucie- i co teraz??? rodzic w Łańcucie tam gdzie lekarz, choć pewności ze bedzie przy porodzie to nie mam, czy w Rzeszowie na /Szopena gdzie polożne jeśli nie masz lekarz z tamtego szpitala to traktuja cie duzo gorzej...kurcze!!!ale sie wkurzam.

no fakt ale ja bym poszła tam gdzie lekarz jest zawsze jak powiesz od kogo to inaczej patrza na ciebie a czasu masz jeszcze sporo to go tam dobrze juz zaklimatzuja:tak::tak::tak::tak:

LIDKA sorki ale nie dałam rady wróciłam dopiero na 20 do domu a jakby jeszcze woadła do ciebie to nocka by mnie zastala:tak::tak::tak:

Asiu a ty co tak krótko i zwiezle napisałas nic o sobie ....jak po sól wpadla:-D:-D:-D

Ja od rana sprzatałam popoludniu na zakupy wkoncu udało mi se kupic prezenty no i wizy:-Dta w szpitalu troche dlugo mi zeszlo jeszcze na koniec do tescia na chwile wpadłam i do domciu wpadłam głodna jak wilk caly dzien o sniadaniu:szok:

Asiu a ty co tak krótko i zwiezle napisałas nic o sobie ....jak po sól wpadla:-D:-D:-D
a bo mi sie pisac jakoś nie bardzo chce, tak się muszę trochę pożalic, bo mi przykro :( że spotkanie nie wypaliło. I tak apelowałam kilka razy, miały się niektóre dziewczyny zastanowić i niestety żadnej odpowiedzi nie było, nie mówię żeby na siłę iść, ale mozna było choć napisać że nie bo coś tam.... i mi przykro..... no to się wyżaliłam....

szkoda ze to spotkanie nie wypaliło ale zostalo przesuniete wiec moze w sierpniu sie uda sama bym sie wybrała z synem gdybym była juz po wszystkim a tak to czekam na koniec ciąży jak na zbawienie :-):-):-)ciężko mi juz cholernie i mam dosc zgaga t:-)ak mi daje se we znaki ze non stop co tylko zjem odrazu pali:wściekła/y::wściekła/y:kiedy to sie skończy wszystko:baffled::baffled::baffled:

hej mamuski!!!
witam sie i ja w ten niedzielny wieczor.
nie było mnie na forum od piatku a tu tak mało do nadrobienia.nic nie piszecie laski?????
a z drugiej strony to sie nie dziwe bo jest tak pieknie na dworze ze szkoda w domu siedziec.
ja wczoraj mialam jakąs chec do pracy wiec wysprzatalam sobie caly dom,m sie dziecmi zajmował wiec ja mialam zas by sobie wszystko porobic.kolo wieczorka poszlismy z m i z dzieciakami na długi spacer,a samym wieczorem przyjechali do nas nasi przyjaciele i robilismy grillka:tak:super jest tak posiedziec,posmiac sie i driknąc sobie troszke.;-)a dzis pojechałam z cala moja rodzinka do mojej mamy,(wiec nie musiałam dzis obiadu robic).
a teraz moje dzieci spia m jakis film oglada a ja wskoczyłam na bb.
jestem troszke smutna bo zostawilam u mojej mamy na tydzien krystianka:-(jest tak cicho i dziwnie jak go w domu nie ma.wiem ze u mamy jest mu dobrze ale ja na to nic nie poradze ze za nim tesknie.

spokojnej nocki:-)

iwicik-już nie dlugo kochana i bedzie lenka w twoich ramionach:tak:

asia-nie zlosc sie:-(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spotkanie zostalo przesuniete i tym razem na 100 sie zapisze.

reklama
hej Rena28 witaj na forum, pasujesz na pewno, my wcale tak długo nie piszemy, zobaczysz że niedługo będzie ci lepiej, pisz często to sie szybciej poznamy:)
lidka ja się nie złoszczę tylko mi smutno, ale trzymam cię za słowo:)
Iwcik już niedługo, wytrzymaj jeszcze troszeczkę

a my dzis tez pogrilowaliśmy, znajomi wpadli do nas, dzieciaki się wyszalały (bo oni też z dwójką), a my podrinkowalismy. Pogoda piękna, cieplutko, tylko w końcu dzieci padły, a nas komary pogoniły. Teraz jeszcze piwko dopijam he he

Do góry