reklama
Rena28
Fanka BB :)
tak mam a blad mi pokazuje nie wiem czemu
udalo sie glosik oddany:-)
moje obecne zrodlo inspiracji;-);-) patrze patrze i probuje sie uczyc jakby ktoras chciala poogladac
http://stylowi.pl/myszamisiek/242504/makijaz/strona/8
udalo sie glosik oddany:-)
moje obecne zrodlo inspiracji;-);-) patrze patrze i probuje sie uczyc jakby ktoras chciala poogladac
http://stylowi.pl/myszamisiek/242504/makijaz/strona/8
Ostatnia edycja:
madziorka hihi
Frezja w ktorej aptece? jesli z takiej osiedlowej za frakiem, to teraz tak mysle mysle, i bylam przeciez po emolium hehe po pkolu czyli po 15stej, z dwojka dzieci, serio mnie widzialas? no szkoda, ze sie nie spotkalysmy
co to jest skorpion?
Rena super wiesci, jest nadzieja i szansa dla taty
widzisz moze praktyki siotry podzialaly? i lekarze sie przejeli i bardzo dobrze
tata swieta wytrzyma w szpitalu, to tylko kilka dni
z ciaza to mowisz ze falszywy alarm? ale to tez sie okaze, ciekawe co gin powie...
daj znac koniecznie
Aylin i Frezja na fb widzialam i zaglosowal na Kasie i Martynke ,zeby nie bylo hihi
co to jest skorpion?
Rena super wiesci, jest nadzieja i szansa dla taty
widzisz moze praktyki siotry podzialaly? i lekarze sie przejeli i bardzo dobrze
tata swieta wytrzyma w szpitalu, to tylko kilka dni
z ciaza to mowisz ze falszywy alarm? ale to tez sie okaze, ciekawe co gin powie...
daj znac koniecznie
Aylin i Frezja na fb widzialam i zaglosowal na Kasie i Martynke ,zeby nie bylo hihi
madziorka hihi
AAAAA no przeciez wlasnie kolo apteki jest pizzeria i codziennie tamtedy przechodze, a nie zajarzylam
piszesz , ze kiedys ja lubilas, popsula sie? jeszcze tam nie jadlam...
jak juz to zamawiamy na telefon pizze (bardzo rzadko) ze sprawdzonych mniejsc przez naszych znajomych, nawet nie pamietam skad, bo za kazdym razem maja juz inna godna polecenia hehe oni sa znawcami jedzenia w rzeszowie, bo maja sklonnosci ogromne w tym kierunku hihi
piszesz , ze kiedys ja lubilas, popsula sie? jeszcze tam nie jadlam...
jak juz to zamawiamy na telefon pizze (bardzo rzadko) ze sprawdzonych mniejsc przez naszych znajomych, nawet nie pamietam skad, bo za kazdym razem maja juz inna godna polecenia hehe oni sa znawcami jedzenia w rzeszowie, bo maja sklonnosci ogromne w tym kierunku hihi
frezja29
Aktywna w BB
Oj Aylin nie gniewaj się
Madziorka dziękuje za głos. Tak, dokładnie ta apteka. A Skorpion to knajpa, którą pokazał mi mój mąż - stały bywalec. Przepyszne jedzonko za niską cenę. Nie tylko pizza tam jest. Pyszny gyrosik jest i ostatnio odkryłam schab zapiekany z serem z pieczarkami i żurawiną. Mniam A porcja wielka, że miałam na obiad na drugi dzień jeszcze
Madziorka dziękuje za głos. Tak, dokładnie ta apteka. A Skorpion to knajpa, którą pokazał mi mój mąż - stały bywalec. Przepyszne jedzonko za niską cenę. Nie tylko pizza tam jest. Pyszny gyrosik jest i ostatnio odkryłam schab zapiekany z serem z pieczarkami i żurawiną. Mniam A porcja wielka, że miałam na obiad na drugi dzień jeszcze
madziorka hihi
dziewczyny a o co walczycie w tym konkursie?
Frezja dzieki za info, trzeba sie wybrac kiedys...
a u nas prawdopodobnie... OSPA
zaczelo sie nagle wieczorem po kapieli, kilka krost na ciele Leona, za chwile goraczka 38
takze niemal 100%
trzeba zmienic plany, swieta mialy byc wgorach, narty, sanki, szalenstwa rodzinne a bedzie na kanapie w domu
coz... nigdy nie ma odpowiedniej pory na ospe, ale wiadomo ze kiedys musiala wreszcie dotrzec do nas
lepiej teraz niz w maju na wesele mojej sis czy na wakacje nie?
tylko perspektywa kilku tygodni w domu z dwojka dzieci mnie przeraza, podejrzewam ze Olaf zalapie rowniez, a nie wiadomo czy od razu czy za 1-2 tyg, bo tak tez moze byc
Lidka cos o tym wie,
upije sie z tej okazji na swieta i dam rade
Frezja dzieki za info, trzeba sie wybrac kiedys...
a u nas prawdopodobnie... OSPA
zaczelo sie nagle wieczorem po kapieli, kilka krost na ciele Leona, za chwile goraczka 38
takze niemal 100%
trzeba zmienic plany, swieta mialy byc wgorach, narty, sanki, szalenstwa rodzinne a bedzie na kanapie w domu
coz... nigdy nie ma odpowiedniej pory na ospe, ale wiadomo ze kiedys musiala wreszcie dotrzec do nas
lepiej teraz niz w maju na wesele mojej sis czy na wakacje nie?
tylko perspektywa kilku tygodni w domu z dwojka dzieci mnie przeraza, podejrzewam ze Olaf zalapie rowniez, a nie wiadomo czy od razu czy za 1-2 tyg, bo tak tez moze byc
Lidka cos o tym wie,
upije sie z tej okazji na swieta i dam rade
Rena28
lekarz wczoraj nic nie znalazl wiec dostalam cos na wywolanie okresu....tate jednak puszczaja do domu dzis na same swieta a po swietach przyjma go z powrotem bo ordynator stwierdzil ze moze w swieta byc w domu....
reklama
Podziel się: