reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

az sama nie wierze
ale zrobilam to ciasto od Aylin
choc ciasto to wiele powiedziane
mimo, ze b smaczne to tak szybkie i latwe,ze robocizna przypomina budyn hehe

ale nie wiem czy mi wyjdzie tak dobrze jak Aylin
moze za slabo wymieszalam
moze nie wyrosnie??

padnieta dzis jestem jakas
troche bieganiny po sklepach
na koniec jeszcze w nowym swiecie lazilam z dziecmi
dobrze ze bez mruczenia zasneli ufff
jutro zajme sie tylko podlogami i jedzeniem
bo ok 12-13 znajomi juz maja przyjechac i jedziemy na go karty z dziecmi.
a wy sie wybieracie na otwarcie nowe galerii w rzeszowie???
ciekawe jak tam Lidka zyje po intensywnym zapewne tygodniu

jesli chodzi o spotkanie to teraz wypada u mnie, b glownie nasza trojka zaangazowana
ale oczywiscie kazda z was jest mile widziana, powiekszmy grono forumowiczek
pewnie w srode sie zobaczymy
zapraszam

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin wyprobuje i ja to ciasto bo wydaje sie byc bardzo prosty i szybki a ze z czekolada to na pewno przypadnie do gustu mojej Milence ja jutro pieke moj ostatni hit czyli sernik z jogurtu greckiego....
moja MienA WYPILA DZIS KOMPOT Z JABLEK I WINOGRON NO W SZOKU BYLAM bo nigdy do ust nie wziela a tu prosze taka zmiana i jeszcze stwierdzila ze bardzo pyszne...

dzias jakis biometr niekorzystny byl no masakra jaka byla niegrzeczna...myslalam ze oszaleje...

madziorka moze tym razem sie zmobilizuje na spotkanie tylko musze sie wczesniej przygotowac tzn papu dla m i dla dzieciakow itp zeby potem sie nie spieszyc i nie stresowac

Ostatnia edycja:
madziorka - nie ma cudów - ono musi wyjść :) a jak ma zakalec to tym lepsze. U koleżanki było bardziej wilgotne i tez pyszne

Rena - awaryjnie polecam na obiad danie ekspres zwane u mnie w domu "białe szaleństwo" czyli popularny makaron z serem :p

Aylin u nas tego dania nie ma w karcie:-D:-D:-D:-D tak jak nalesniki z serem czy pierogi z serem moj m nie jada obiadow na slodko:no::no::no::no: albo np w wersji makaron z serem na slono tez nie no i dupa blada a Milena tez takich rzeczy do buzi nie wezmie ja uwielbiam no ale ja dla siebie to rzadko gotuje zawsze musi byc to cos co zje milena i m :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aylin takie smoczki mamy Nuby NT SMOCZEK SILIKONOWY OKRĄGŁY 6-12 M (2747181925) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko niby on jest 6-12 a nie moge nigdzie znalezc 12-18 tylko od razu sa 18+ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec zamowilam z inna tarczka od razu 2 szt (zawsze kupuje po 2 szt.)co by nie szukac jak sie 1 zapodzieje gdzies:-D:-D:-D Milenka miala tez taki tylko ksztalt ortodontyczny jestem bardzo zadowolona z tych smoczkow a kupilam teraz taki NUBY Silikonowy smoczek do uspokajania 6m+ Pomara (2731238651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
To na blache 20x30 cm ja piekłam w tortownicy takiej o srednicy 28 cm.

Moja smoczki tylko lovi ewentualnie canpol. Nuk, tt, avent sa beeeeee. Nie czepiła sie

ciasto wyszlo. mniej wyroslo jak Aylin ale pewnie mialam wieksza blaszke choc moja ztych mniejszych hehe
wszystko poszlo wczoraj
impreza byla przeswietna
nie bede pisac co wyrabialam na parkiecie bo to forum publiczne
dodam ze kark boli, plecy rowniez
paznokiec schodzi
i kilka zadrapan. sporo siniakow
ale jak sie bawic to na calego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lidka jak tam po otwarciu?

ktoras z was byla moze?

Rene no to przygotuj sie juz na spotkanie
zrob cos szybkiego mezowi. moze spaghetti?
ja dzis pyszna lazanie robilam mmmm
wg przepisu pascala czy okrasy.. hihi
dziewczyny pasuje wam wszystkim sroda???

canneloni polecam :) robisz wczesniej a potem tylko w piekarniku na 20 minut pod beszamelem zapiekasz :) A jak masz piekarnik z zeagrem to mozna nastawić kiedy ma się włączyć a kiedy wyłączyć :p

Byłam na otwarciu - ale Lidki nie widzialam. Opowiem w środę :)

reklama
ło matko lazania canneloni:szok::szok::szok: nie umiem:-:)-:)-( sroda mnie nie pasuje mamy wizytacje kominiarza:-:)-:)-( na pol dnia jestem uziemiona w domu musze czekac az przylezie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a juz sie nastawilam:-:)-:)-(...po drugie ja nie wiem czy jest sens z moimi dziecmi gdziekolwiek sie wybierac:-:)-:)-( Piotrek wlazi wszedzie zamiast z Wami pogadac to bym musiala lazic za nim a Milena nie wiem czy bedzie sie umiala z Waszymi dzieciakami bawic dzis byli znajomi maja synka w jej wieku matko jaki cyrk odstawila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wyla (chyba z pol godz to trwalo plakala rzucala sie po calym pokoju) az zasnela:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: strasznie meczacy to dzien byl:-:)-:)-( m z kolega poloweczke obalili no i spi....

Do góry