martela
Fanka BB :)
Zaczarowana79-tak,termin porodu mam na połowę czerwca.Dla nas druga ciąża była też zaskoczeniem,właśnie podjęłam nową pracę,chciałam skupić się na niej,a tu coś mnie piersi zaczęły pobolewać,zaczęłam być drażliwa i w sumie bardzo szybko zorientowałam się,że coś tu nie tak ze mną...zrobiłam test i szok...jak to się stało?ehhh...normalnie:-))w każdym razie dopiero po upływie jakiegoś miesiąca zaczęłam odczuwać radość z faktu że jestem drugi raz w ciąży,choć oczywiście też trochę przerażenie jak dam sobie radę z dwójką dzieci.Wszyscy jednak mówią,że z dwójką łatwiej,bo się razem bawią,zawsze coś sobie wymyślą ,a nie w kółko-"mama pobaw się ze mną..." Jest jeszcze coś,co mnie przeraża,a mianowicie poród.Pierwszego syna rodziłam sn bez znieczulenia i wspominam to dość ...boleśnie bo Jasiek ważył 4140 no i teraz mam problem psychologiczny,bo drugie dziecko zazwyczaj jest większe niż pierwsze ( o zgrozo) i bardzo się boję porodu a wskazań do cc niestety nie mam:-( no to tak wyżaliłam się i ja porannie:-)Miłego Dnia Mamuśki:-)