kadia2
Fanka BB :)
BYŁO DOBZRE BO ZDJAGNOZOWALI PO TYGODNIU CO JEJ JEST, ALE STRASZNIE DUŻO BYŁO BADAŃ, RÓZNYCH ŁACZNIE Z BADANIEM DNA OKA , USG , GASTROSKOPIA ITP , I RUTYNOWE , ALE JA MIAŁM TEN KOMFORT ŻE ZNAŁAM SWIETEJ PAMIECI PROFESOR , I POZWALAŁA NAM NA WIECZÓR JECHAC DO DOMU A O 6.30 MUSIAŁYSMY BYĆ NA ODDIALE , I POWIEM CI ŻE JAK LEKARZE NA ODZDZIALE I PIELĘGNIARKI ZAOBSERWOWAŁY CO I ILE ONA JE TO ICH MINA BYA TAKA, NIKT MI NIE WIERZYŁ ŻE ONA NIC NIE JE !!!!, JEDYNY JEJ POSIŁEK TO BYŁ SOKHeheheh BETI - a wiesz ze dzisiaj juz wpadlam na taki pomysl zeby zamiast tego mleka o 12 dawac mu jakies inne jedzonko nawet M juz o tym mowilam
Kaszke na gesto lyzeczka - max zje 90 ml - rzadko sie to zdarza - to wlasnie na sniadanie dostaje czesto pluje tym dalj niz widzi.
Ja tez myslalam ze jak przeglodze to pomoze - niestety Kuba tak jak Zuzia ANIELKOWA - o jedzenie sie nie upomina.
Dr powiedziala mi ze mam nie rezygnowac z tych nocnych karmien - tez tak mysle......ze jak wtedy chetnie je to nie moge mu tego odmawiac...bo bedzie jeszcze gorzej z ta waga.....on w nocy po prostu jest ewidentnie glodny - tak sie drze.
Moze gdyby jadl wieksze ilosci to by na dluzej starczylo - ale on wiecej nie potrafi
Jesli chodzi o lekarza - chodzimy do Lux Medu do dr Bogny Dobrzynieckiej.
ANIELAP - slonce - to chyba takie wrazenie tylko ze duzo wiecej....tak czytam to co napisalas i wyglada to tak jak u nas czesto.....to co napisalam to wersja naprawde optymistyczna.....i od kilku dni np tak wlasnie jest.....ale sa takie okresy (czasem dosc dlugo trwaja) kiedy tez po paru lyzeczkach jest NIEEEE...ba nawet jak sie zblizam z lyzeczka to juz jest protest...
KADIA - i jak bylo w tym szpitalu???????
Agnieszka a co studiujesz i kiedy obrona ?
Krystianek to ma ładną wagę.Absolutnie na grubaska nie wygląda. Jak Ty go nosisz? Ja ledwo mojego kurczaka podnoszę:-)
Beti u nas picia to tak 100ml dziennie. A wcześniej nic nie piła...
Agnieszka a karmisz piersią czy butlą?
KOCHANA JA NIE MAM SIŁY GO NOSIC , ALE NASZCZĘSCIE WOLI SAM ZASUWAĆ TAM GDZIE CHCE:-)