reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

NONEK no własnie ja o tym dr MYDŁOWSKIM to same dobre rzeczy czytam i słucham z tego co wiem to on normalnie przyjmuje gdzieś we Wrocławiu, wiec mam do Ciebie pytanie albo moze inne dziewczyny wiedzą.

CZY DR MYDŁOWSKI NADAL PRACUJE DLA SZPITALA W BRZEGU I GDZIE PRZYJMUJE WE WROCŁAWIU?????

P.S. a co do opieki to wiem, że połozne są tam super ale lekarze..... :sick: lezałam tam juz trzy razy więc opinię sobie wyrobiłam.

reklama
Mona jesli w ostatnim czasie cos sie nie zmienilo, to pracuje w Brzegu w szpitalu- przyjezdza tam na dyzury. We wroclawiu wiem, ze pracuje w MEDICONCEPCIE. Tam prowadzil cala moja ciaze i odbieral porod (CC). Moze sprawiac wrazenie ciut zakreconego, ale jest naprawde bardzo dobry. Nie zapomne jak przed i po porodzie przychodzil do mnie na sale i rozmawialismy, opowiadal jakies anegdoty, kawaly. Pozwolil mi sie napic troche goracej herbaty, bo to bylo wtedy moim marzeniem. Jest bardzo stonowany i spokojny.

NONEK, a załatwiałas jakos specjalnie zeby był przy Twoim porodzie?
No bo co mi z tego, że on dobry i zacznę do niego chodzic, a jak przyjdzie co do czego to jego nie bedzie (własnie zaczynam byc na etapie zmiany i poszukiwania nowego lekarza bo mój dotychczasowy robi specjalizację II stopnia i od marca przestaje przyjmowac-idzie na jakis urlop czy coś :wściekła/y: To trzeba miec pecha zeby prawie na sam koniec ciąży musiec zmieniac lekarza:no: )

Hej!
fakt, ze nie chodze do dr. Mydłowskiego, a do dr. Halamy, ale oni obaj przyjmują w Madiconcepcie. Wizyta tam kosztuje od 80 do 140 zł.

Mona wizyty w Mediconcepcie plasuja sie w takich cenach jak pisala Dorota. Srednio stowka wychodzi. Jesli chodzi o umawianie sie, to on mi sam zaproponowal Brzeg. Ze jak bedzie mial dyzur to moge spokojnie do niego przyjechac. I tak mialam umowiony porod. Ale z cc to sobie mozna tak ustalic. Musialabys osobiscie z nim pogadac. I na dodatek nic mnie to nie kosztowalo. Jak chcesz rodzic na Kmienskiego, wrto pogadac z poloznymi. One, jak wiekszosc tamtejszych pracownikow tam pracowala w tym szpitalu. Mozna sie tez dogadac. Wiem, ze tak moje znajome robily.

trzeba wybrac nowego lekarza-masakra :no:
A moze Papież prywatnie przyjmuje?
Najgorsze ze ja jeszcze nie wybrałam szpitala Kamińskiego czy Brochow?

Byłam trzy dni temu na Kamieńskiego się dowiedziec co trzeba miec ze sobą do porodu,ile co kosztuje itd. i dowiedziałam się ,że przede wszystkim trzeba miec szczescie żeby było miejsce.Podobno jeśli chodzi chodzi o kamienskiego i brochow to ciezko z miejscami.Mam nadzieje ze jakos mi sie uda,bo innych szpitali nie biorę pod uwagę a poród juz za 5 dni.

reklama
Do góry