reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wiesz Żyrafa ja mu tez to codziennie powtarzam, ze jeszcze nie czas na opuszczanie brzusia, mam nadzieję, że grzeczne z niego dzicko i mamusi posłucha:-)

reklama
Cześć Dziewczyny. Ja trochę z innej "beczki". Mam problem :baffled:i potrzebuję kontaktu (najlepiej osobistego) z jakimś sprawdzonym psychologiem (najlepiej rodzinnym, ale tzw. "ogólny" też pewnie może pomóc).
I jeszcze jedna prośba: czy któraś z Was zna jakiegoś dietetyka - chodzi mi tutaj o dietę dla prawie 14 miesięcznego dziecka.
Z góry dziękuję, za "podpowiedzi". Pozdrawiam.
Magda

Dziewczyny,a orientujecie się moze czy we Wrocławiu oprócz becikowego tego rzadowego wypłacaja jescze becikowe tzw. gminne?

Witam ! jestem juz po porodzie i oczywiscie we wroclawiu ani na kamienskiego ani na brochowie nie było miejsc,wiec pojechalismy do Trzebnicy i nie załuje.Opieka super.Goraco polecam.Pozdrawiam

OLA wielkie gratulacje.
Jak bedziesz miała chwilkę to napisz cos więcej o porodzie i o samopoczuciu swoim i maleństwa.
No, a ztymi szpitalami to niezle :szok: dobrze, ze miałas czas na takie jezdzenie

Olu-gratulacje dla ciebie.:tak:

No z tymi szpitalami to niezła jazda,az sie boje:no: .
Mona jesli chodzi o to drugie becikowe to przysługuje rodzina najubozszym ,ale nie jestem pewna na 100%:tak:

Pozdrawiam.

dziewczyny szukam dobrego dermatologa dzieciecego.Mozecie kogos polecić?

a co do becikowego to zobacz na stronie Mopsu tam powinno byc opisane ile dla kogo

reklama
Kochane!!!

Dnia 30 marca o 12.55 urodziłam moja najukochansza Dominike przez CC w 35 tyg.Mała wazyła 1650g,teraz lezy w inkubatorze bo musi przybrac na wadze.
Rodziłam na Brochowie,nie widziałam tam jakiegos wiekszego przepełnienia,z opieki jestem zadowolona:tak:

Do góry