reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Super to łózko:)
Gratulacje Stanu Blogosławionego:)
Ciekawe jak Felidae się czuje;)

dzięki, córcia będzie biedna, bo to taki mój cycuś że wow:-D

Właśnie wypatrzyłam że będe miała towarzyszkę w efekcie ciążenia - i to jeszcze moderatorka - fju fju hehehe - gratki:-)

ja rzadko tu na Wrocław zaglądam, ale postaram się wgryźć bo czasami fajne informację znajdywałam o tym co się u nas dzieje:tak:

A ja grzybów nie lubię - chyba ze pieczareczki...ale życzę żeby wyprawa się udała i żeby na ten język Twój smakowy było co położyć:-p

jeju, z deka z sił opadam, byle do piątku...

reklama
witam się porannie z kawką;)ale piękne słonko, dzisiaj wypiorę pościel...szybko wyschnie !
Ja mam manie na punkcie okien muszą byc czyste jak łza:)

Nie mam takiej mani ha ha ha :-)
ale za to czeka mnie pakowanie sie w pudla :-( wracamy do rodziców bo na L4 lub macierzyńskim ze swojej i męzowej pansji bez mojej dodatkowej pracy nie damy rady :-( płacić 1600 zł :-( miesiecznie

Felidae, gratulacje!!!!! :)
a nie myśleliście o własnym mieszkaniu? Za mniejsze pieniądze moglibyście ratę własnego mieszkania spłacać...a teraz mieszkania tak spadły.

reklama
Vetka
Dziękuje. zdrowotnie ok, tylko duch podupada...mam nadzieję że będzie spokojnie :-) oby do wiosny hi hi
a w pracy beznadzieje po śmierci profesora :-( brrrr

Do góry