reklama
No to ja życzę wszystkim dużo zdrowia :-)
Od tygodnia nei robie nic innego jak tylko pranie suszenie i prasowanie :|
i nie wiem co brać na ten wyjazd :/ gupia jestem pod względem czy wierzyć czy nie wierzyć w prognozy
)
Pozdrawiam AgaW.
Od tygodnia nei robie nic innego jak tylko pranie suszenie i prasowanie :|
i nie wiem co brać na ten wyjazd :/ gupia jestem pod względem czy wierzyć czy nie wierzyć w prognozy
Pozdrawiam AgaW.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
nie jade autem :-( my bez autowi :-) tzn bez prawkowi :-) bardziej :-) właśnie patrze i studjuje dojazd masakra :-) ......
A to gdzie jedziecie??
Felidae my też jedziemy w tym roku do Sarbinowa, ale pod koniec lipca. Nie wiem jak się sprawdzi jako miejscowość "rodzinna". W tamtym roku byliśmy w miejscowości o nazwie Karwia i byli tam tylko rodzice z dziećmi, plaże puste, zero kamieni przy brzegu...rewelacja, ale tylko dla rodzin, bo w innym przypadku grozi nuda
no to dam Ci znać :-) jak wrócę :-)
trochę sie obawiam ze będzie nudnawo, ale liczę na rodzinkę :-) bo w tym samym czasie będzie tam mój brat z dziećmi :-) cieszy mnie ze jest tam jakiś ośrodek medyczny, dwa lata temu myślałam , że zejdę, tak mnie zatoki chwyciły :/ po powrocie do domu wylądowałam na antybiotyku. okolice zwiedzaliśmy 2 lata temu :-) bo i latarnie w gąskach, i Kołobrzeg, i Koszalin
trochę sie obawiam ze będzie nudnawo, ale liczę na rodzinkę :-) bo w tym samym czasie będzie tam mój brat z dziećmi :-) cieszy mnie ze jest tam jakiś ośrodek medyczny, dwa lata temu myślałam , że zejdę, tak mnie zatoki chwyciły :/ po powrocie do domu wylądowałam na antybiotyku. okolice zwiedzaliśmy 2 lata temu :-) bo i latarnie w gąskach, i Kołobrzeg, i Koszalin

reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lena to pakuj się i w drogę![]()
heheh a zabierzecie mnie ze sobą