reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
U mnie dzisiaj totalny chaos, bowiem pakowanie i przeprowadzanie się. Na szczęście, że to trzy przystanki stąd, a mieszkanie jest "pod teściami".
To chyba się cieszysz
tiak :-)
nasz wypad do piekarni pochleb trwał 2 godziny hahaha po drodze zaliczyliśmy dwa place zabaw :-) spacer po parku, znalazłam fiołki ( jak one cudnie pachną) ale było ich kilka więc zostały gdzie były :-) a teraz po zupce chce młodego spacyfikować a sam a bym wzięła długą kąpiel....:-) trza włosom zrobić przyjemność i nałożyć maseczkę bo coś zaczynają bardziej wypadać:-)
Życzę szybkiej przeprowadzki i jeszcze milszej parapetówy:-)
LenaDtr ważne, że było smacznie
nasz wypad do piekarni pochleb trwał 2 godziny hahaha po drodze zaliczyliśmy dwa place zabaw :-) spacer po parku, znalazłam fiołki ( jak one cudnie pachną) ale było ich kilka więc zostały gdzie były :-) a teraz po zupce chce młodego spacyfikować a sam a bym wzięła długą kąpiel....:-) trza włosom zrobić przyjemność i nałożyć maseczkę bo coś zaczynają bardziej wypadać:-)
Życzę szybkiej przeprowadzki i jeszcze milszej parapetówy:-)
LenaDtr ważne, że było smacznie
Wisieńka
Fanka BB :)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wisieńka
Od stycznia mieszkam w Brzegu. Wcześniej we Wro na Muchoborze Wielkim
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dolnym czy Opolskim??Od stycznia mieszkam w Brzegu. Wcześniej we Wro na Muchoborze Wielkim
kadia2
no my jednak pogrilowaliśmy , nawet pogoda była całkiem fajna popołudniu , spacerek i dzieci poszalały do wieczora na ogrodzie
Felidae to sobie wyszliście po chleb , a jaki to zakup że nie zmokliście
pozdrowienia i miłej niedzieli Wam życzę
Felidae to sobie wyszliście po chleb , a jaki to zakup że nie zmokliście
pozdrowienia i miłej niedzieli Wam życzę
reklama