reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Felidae a gdzie ta Paulinka jest, nie kojarzę....
gie- oska no mutsy to mi sie po prostu podoba ale kupiłabym uzywaną bo ceny mają nieziemskie
Gosia mnie własnie te Balleriny ostatnio chodzą po głowie. Wszystkie juz widziałam na zywo z wózków nad którymi się zastanawiam ale nie tej nowej skórzanej Ballerinki

a mnie meczy zespół niespokojnych nóg. Czy któraś z was to ma. Ja mam od lat ale nie cały czas, pojawia się i znika. Najczęściej wieczorem a dziś cały dzień. To takie wk...uczucie.:wściekła/y:

reklama
Sorki, myślałam ze dałam link do strony. dzięki Gosia i Bartek :-) Lotnicza to tam gdzie Astra, wylot na Leśnicę. w temacie o tanich ubrankach ktoś wklejał jeszcze info o sklepie Na ostatnim groszu a to ten sam rejon miasta, a ul. Hłaski to okolice Factory. tylko jedzie sie dalej na wprost, gdzieś w osiedlu, że tak powiem Muchobór Wielki

nie żartuj :-) człowiek wpada z pracy do domu i od progu słyszy : "ja chcę na górkę mamo" :-)
na razie popołudnia na placu zabaw spędzamy :-)

Witajcie dziewczyny. Ja słomiana wdowa. Pol na szkoleniu do jutra. Złe wiadmości przyszły od mojego taty. Babcie zabrało pogotowie. Ma 86 lat i jest bardzo schorowana fizycznie a psychicznie funkcjonuje wspaniale. Zdenerwowałam się az brzuch mnie rozbolał. Próbuję nie myślec i się wyciszyć. Idę polezeć. Buziaki

Witajcie dziewczyny. Ja słomiana wdowa. Pol na szkoleniu do jutra. Złe wiadmości przyszły od mojego taty. Babcie zabrało pogotowie. Ma 86 lat i jest bardzo schorowana fizycznie a psychicznie funkcjonuje wspaniale. Zdenerwowałam się az brzuch mnie rozbolał. Próbuję nie myślec i się wyciszyć. Idę polezeć. Buziaki

Oj ja tez byłąm słomiana wdowa całe 3 dni:)
Myśl pozytywnie bedzie wszyts ok a dla babci DUZO ZDRÓWKAAAAAAA:p

Z babcia lepiej. Kiedy tylko opanowali wymiotykroplówki zaczeły dawać efekt i stan sie poprawił. Serducho tez puka miarowo.
Ja nerwy odpłaciłam złym samopoczuciem i opryszczką. A może to spadek ciśnienia i przesilenie wiosenne tak daje mi w kość. Dziś zasnełam na godzinę a wstałam własnie z opryszczką i bólem głowy.:eek:

reklama
ogólnie to ciśnienie jest jakieś do d...uszy ja i beż ciąży sie czułam skołowana :-) zdrówka życzę bo teraz najniebezpieczniejsza pogoda moim zdaniem tu ciepło a tu wiaterek :-) i katarek gotowy :-)

Do góry