reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wisieńka myślę że pogoda daje się we znaki , mnie nagle zaczęła boleć głowa , senna jak szlak , dwie uczennice dzisiaj mi zasłabły , więc myślę że to pogoda :-):tak:, a Ty się trzymaj

życzę Wszystkim lepszej pogody

reklama
Felidae akurat tego Boboticu nie używaliśmy...nie wiem...może chodzi o dozwoloną dawkę, która w przypadku sab simplexu jest dość duża w porównaniu z tymi dozwolonymi w naszych zamiennikach, np. Esputicon a SS.

W lekach oprócz substancji czynnej i jej ilości ważny jest też nośnik i zdaje sie że w Sab Simplex ten nośnik ma przewage nad innymi preparatami. A stężenie leku jest takie same w SS i bobotic a mniejsze o 1/3 w espumisanie i infacolu

Co do dyskusji nad tymi lekami widzę ze zdania podzielone ponoc ColoniX najmocniejszy a sab simplex słaby jak nie wiem co a ludzie zeruja na czyims nieszczesciu!!!

Ja przy Kacperku stosowałam Bobotik i na niego nie działał i jedynie co pomagało to termometr w tyłek i właśnie sabsimplex nie wiem dlaczego

hej dziewczyny, co używacie do pielęgnacji pupy maluszka? Podobno bardzo dobra jest zwykła maść z witaminą A, bez żadnych posypek i innych kremów. Co do Sudokremu, to słyszałam, że jest dobry, ale powinno się go raczej używać jeśli dziecko ma podrażnioną lub odparzoną skórkę, a nie do codziennej pielęgnacji.

hej dziewczyny, co używacie do pielęgnacji pupy maluszka? Podobno bardzo dobra jest zwykła maść z witaminą A, bez żadnych posypek i innych kremów. Co do Sudokremu, to słyszałam, że jest dobry, ale powinno się go raczej używać jeśli dziecko ma podrażnioną lub odparzoną skórkę, a nie do codziennej pielęgnacji.
U nas sie sprawdził Nivea....sudocrem strasznie wys\uszał i nawet położne nie polecały!!!A w sytuacjach ciężkich tormentiol!!!JA teraz póki nic się nie dzieje nic nie stosuje!!No i położna mi mówiłą, że jak najmniej używac chusteczek nawilżajacych lepiej cipła woda i gazik i tak obmywac:)

reklama
Do góry