reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
No i jeden brzydki dzień minął. Zaplanowany dzień zakupów udał się połowicznie bo genialny mąż zostawił dokumenty w domu. Za to mogę potwierdzić, że na rogu Gajowej i Kamiennej likwidują sklep i można kupić buty za połowę ceny. Fakt, już są mocno przebrane, ale nam się udało małemu kupić "trzewiki" z Bartka za 70zł. I po mimo przebrania jest tam i tak wybór. Poza tym bardzo drażniąca pogoda, która powoduje większe rożyska i długi kinol u Bartka.

Tylko nie piszcie, że znowu tydzień będzie piękny a weekend kiepskawy :-( Pozdrawiam wiosennie :-) idę sadzić imbir bo puszcza kiełek i zobaczę co z niego wyrośnie :-)

Felidae jak sadzisz ten imbir. Mnie w tym roku zioła rbią w balona. Pierwsza tura nasion w ogóle nie zeszła a druga po kilka marnych kiełków. Pierwsze z Tesco drugie z imtermarcha. W tamtym roku rosły szalenie a teraz nie wiem co się dzieje.
Weekend był paskudny. ie spie po nocach a w dzień chodze jak zombi. Pojechalismy do babymaxa na bielany ale czasu szkoda. Wszystkie rzeczy w sklepach nawet dodając koszt wysyłki są droższe od tych z netu.Więc zamówimy hurtowo.Podjelismy decyzję co do wózka. Nie ważne jaka w nim spacerówka, ważne żeby miał dużą gondolę, duże pompowane koła i wahacze, podnoszone plecki w gondolce, sciągane kółka, składaną na płasko gondolkę, regulowaną rączkę i cichą budkę. Te z amortyzatorami maja aluminiowe stelaże ale są sztywne jakies takie i niebujawe. Więc na razie wygrywaja klasyczne: Marita, Roan, Ballerinka ale tez jeden z modeli Jedo i Mutsy.
Czy któraś z was była w tym sklepie?

SklepDziecka.com

my byliśmy 2 lata temu w babymaxie w kierunku Psar wielkie i drogie...z bratem męża na spółkę kupiliśmy łóżeczko turystyczne i gdyby nie to , że gonił Nas czas to kupilibyśmy na allegro...taniej...zobacz jeszcze ta Paulinke Wisieńko tam na prawdę można zrobić zakupy dość korzystnie...Chociaż jeżeli chodzi o wózki to chyba specjalizują sie w ESPIRO
Imbir jak doczytałam, że musze posadzić w plaskiej, ale szerokiej doniczce w lekkiej ziemi zobacze co wyjdzie, skoro i tak kiełka już puścił bo mi sie tak reszta obsuszyła. Co do nasion Teściowi z 20 szt ogórka wykiełkowało 4 może taki fatalny rok :-(

witam w koncu jakas normalniejsza pogoda:-) ja w weekend bylam w Zakopciu na porzegnaniu Malysza pomimo ze pogoda nie dopisala i skoki sie nie odbyly bylo super ta atmosfera tyle ludze ehh ja nie zaluje:-)

No i jeden brzydki dzień minął. Zaplanowany dzień zakupów udał się połowicznie bo genialny mąż zostawił dokumenty w domu. Za to mogę potwierdzić, że na rogu Gajowej i Kamiennej likwidują sklep i można kupić buty za połowę ceny. Fakt, już są mocno przebrane, ale nam się udało małemu kupić "trzewiki" z Bartka za 70zł. I po mimo przebrania jest tam i tak wybór. Poza tym bardzo drażniąca pogoda, która powoduje większe rożyska i długi kinol u Bartka.
Gosia a mozesz podoac dokladny adres tego sklepu co likwiduja??

Wisienko a mutsy chyba tez maja nie zaduzej gondoli..i chyba nie maja jej regulowanej??chodz glowy sobienie dam obciac..mi sie takie mutsy podobaja REWELACYJNY ZESTAW MUTSY !!! (1523978049) - Aukcje internetowe Allegro chodz ciezkie...a ja ostatnio kupilam dla K peg perego pliko p3 i rewelacja sie prowadzi i nie ciezki wiec spokojnie wnosze wozek w jednej rece(zlozony) a w drugiej rece K i hop na 3p hehe

gie-oska ten sklep jest na rogu Gajowej i Kamiennej. Jak jedziesz od strony Hubskiej to za sklepem Stokrotka na rogu. Na szybach widnieją napisy: LIKWIDACJA, WYPRZEDAŻ. Taki stary sklep. Na przeciwko budynku GANT.
Wisieńka co do Roana Marity to sprawdza się we wszystkich terenach. A na pewno codzienne wycieczki na wały przeżywa. W Bajce na Długosza możesz go przymierzyć do bagażnika. My tak kupowaliśmy ponieważ cena była taka jak w necie. Ballerine możesz zobaczyć w Paulince ale tej za stacją paliw nie pamiętam ulicy ale pewnie Felidae pamięta. Tam mojej przyjaciółce pan pokazał jak się składa wózek, założył spacerówkę, założył adapter i fotelik pokazał jej wszystko. Jeżeli wahasz pomiędzy tymi wózkami to warto je porównać na żywo. Choć dla mnie prowadzą się podobnie, podobne rozwiązania, ale Ballerina ma więcej dodatków, w tym fajny fotelik.

Gosia dzieki za okreslenie gdzie ten sklep jest:-) w sobotye sie tam udam:-) a sandalki dla chlopca tam widzialas??

reklama
Do góry