reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

kurcze do internisty nie poszłam bo okropnie nie chciało mi sie wstac,jak zdaze to pojde przed swietami a jak nie to po.Dzisiaj zdecydowanie lepiej sie czuje takze ok.A te bole brzucha mnie martwia,ale widocznie tak ma byc teraz w 2 trym.macica najwiecej rosnie,wiec musimy przezyc.Ja jak juz nie moge tego przezyc to biore nos-pe.

Mona widze ze kupiliscie choinke dzisiaj super.Ja tez rano wyciagnełam meza na ostanie juz prawie zakupy.:-):-):-)

reklama
No kupilismy :-) dużą taką w sumie ale to nasze pierwsze święta na swoim więc i one dla nas duzym przezyciem są więc choinka to obrazuje :tak:
Już nie moge się doczekac ubierania (wspolne, pierwsze) ale to będzie albo w piątek albo w sobotę.
Na razie kończymy porzadki, a mąż to mnie do sklepu nie chce puszczac bo cały czas coś świątecznego dokupuję, a to świeczki, a to bombki (bo takie ładnie, że aż szkoda było nie kupic), a to aniołka itp mówię Wam nie mogę przestac :-D
Kórcze fajne te święta będą, razem z MĘŻEM i naszym niuniusiem:laugh2: i z tymi wszystkim bliskimi:happy: .
Hm ale sie rozmarzyłam:confused:

No mona ale sie rozmarzyłas.

a ja bym chciała juz po świetach-raz ze jade na te kilka dni do tesciow a dwa ze nie moge sie doczekac usg i byc pewna na 100% ze wszystko jest ok,no i mam nadzieje ze moje przeczucia sie spełnia i bedzie córusia:-):-)

no ja dzisiaj czuje sie fatalnie-głowa mnie znowu boli-i wiruje mi cały świat.Ale na szczescie zapisałam sie do internisty na 16.45-takze zobaczymy co powie.
Poki co musze wyjsc jeszcze na zakupy,poniej po wizycie sie odezwe.:-)

Miałam robione ekg-wyszło w porzadku,ale pani doktor usłyszała jakies szmery w sercu i musi to skonsultowac z druda internistka(mam wizyte na 3 stycznia),poza tym dostałam skierowanie do neurologa(termin dopiero na 2 lutego-moze udam sie prywatnie).Mam jeszcze odwiedzic jeszcze laryngologa i okuliste-jeszcze zdołowana-juz od razu mam czarne mysli i mysle o najgorszym.:no:

No coś ty nie załamuj się, napewno wszystko jest dobrze, a lekarze jak to lekarze z nimi to najgorzej zacząc, moze to zwykłe osłabienie organizmu w końcu musi teraz pracowac za dwoje :-)

DROGIE WROCŁAWIANKI

Nie wiem czy bede miała czas do Was zagladać a jutro rano wybieramy sie w długą podróz takze chciałam juz dziś złożyć Wam zyczenia:

Sniegu po nerki,wesołej pasterki.
Prezentów moc i sexu co noc.
Pysznego bigosu,gwiazdki z kosmosu
i udanego wskoku do 2007 roku

zyczy Zyrafa79(Wiolka).:-):-):-)

reklama
Kochane ponieważ ja także zajrzę tu najprawdopodobniej dopiero poświętach, składam Wam życzenia:

By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze były zdrowe,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Monika

Do góry